Cozy room in the heart of ancient medina (Riad)

Appartement
x2
17
x1
verdieping
x2
x1
0
Internet
Kaart
Diour Jdad, Marrakesh - 431 m van het centrum

Beschrijving

Huurbasis: Kamer met eigen faciliteiten
Aantal slaapkamers: 1; Aantal andere kamers met bedden: 0
Aantal badkamers: 1

Uw ervaring van de medina zal beginnen direct uit de Riad door de ontdekking van de traditionele markten, souks, en tot slot het beroemde Jemaa el Fna kunt u gemakkelijk te voet bereiken.

Je verblijft in een comfortabele en traditionele riad in het hart van de oude medina van Marrakech, in een wijk die teruggaat tot de 13e eeuw. Het terras biedt een prachtig uitzicht op de Zaouia van Sidi Bel Abbes. Uw ervaring van de medina zal beginnen direct uit de Riad door de ontdekking van de traditionele markten, souks, en tot slot het beroemde Jemaa el Fna kunt u gemakkelijk te voet bereiken.

Onze gasten kunnen genieten van het terras, de patio en de comfortabele lounge of tv, muziek, lezen en spellen zijn beschikbaar.
Spa-faciliteiten, een hamam en massages, evenals een bar en een restaurant zijn verkrijgbaar bij de Riad tegenover ons.

Voor een kleine vergoeding, wordt er een uitgebreid traditioneel Marokkaans ontbijt elke ochtend geserveerd in het verzoek; Op het terras, op het terras of in de lounge, afhankelijk van je stemming of het weer.
Het diner kan worden geserveerd op aanvraag.

We houden van Marokko en Marrakech in het bijzonder. We willen dat onze gasten blij zijn. De ervaring van deze gaat ook door hun ontdekking van de stad en Marokko. Wij kunnen u adviseren over de huidige activiteiten en helpen bij het vinden van de beste service voor hen. Het aanbod van excursies van één tot meerdere dagen (Sahara, wandelen, Essaouira, watervallen ... zijn verkrijgbaar bij de receptie. Gegarandeerd door vertrouwde lokale dienstverleners, hun prijzen zijn redelijk.

Daterend uit de 13e eeuw, de wijk Bab Taghazout en Zaouia Sidi Bel Abbes worden genoemd in getuigenissen zoals Lisan ad-Din Ibn al-Khatib zal al getuigen van het werk in de 14e eeuw de bescheiden structuur. Het ware verhaal van de Zaouia begint in het begin van de 17e eeuw, toen de Saadian Sultan Aboe Faris epilepsie in 1603 een moskee naast het mausoleum primitf vervolgens in 1615 een bibliotheek had gebouwd. In 1625, de overblijfselen van Ibn Abu Mahalli, zelfbenoemde mahdi en de rebel Saadien macht, wordt begraven in de madrasa van Sidi Bel Abbes. Met het aan de macht komen van de Alawieten, de door de overheid betaald aan het heiligdom plaats aandacht onverminderd voort, ondanks het verplaatsen van de rechter naar Meknes. In 1720, Sultan Moulay Ismail richtte een koepel over het graf van de heilige. In 1756, Sidi Mohammed Ben Abdallah beval de restauratie van de madrasa en vervallen heiligdom, het mausoleum waardoor het lijkt het vandaag de dag heeft. In 1769, deze zelfde sultan rust het mausoleum van een monumentale fontein. Iets minder dan een eeuw later was het de beurt van Sultan Abd ar-Rahman beval de reparatie van de Zaouia. In 1850, zijn zoon, sultan Mohammed IV bouwde de souk Majadliyin grenzend aan de Zaouia. In 1907, had Sultan Moulay Abdelaziz de hal van het mausoleum versierde, decoreren inspanning opnieuw in de jaren 1980 door koning Hassan II.

We zijn op een redelijke afstand (1600 m), ten noorden van Jemaa el Fna. Het is gemakkelijk, te voet te bereiken (20 minuten via de souks) met de taxi (10 Dirhams) of per mini bus. 2 die de medina (3 Dirhams) kruist. In ieder geval, de bezienswaardigheid is de deur van Bab Taghzout. Ook kunnen wij u van harte welkom vanaf de luchthaven met een eigen pendeldienst. Tot slot is er een bewaakte parkeerplaats in de buurt.

Voorzieningen en diensten

Bedden (2)
 • 1 slaapkamer
 • 2 Eenpersoonsbedden

Toegang
 • Openbare parking

Linnen
 • Beddengoed
 • Handdoeken

Klimaatregeling
 • Airconditioning
 • Verwarming

Multimedia
 • Internet wifi
 • TV
 • Kabel/satelliet TV
 • Telefoon

Andere
 • Terras

Uren

Schema 's
 • Inchecken: vanaf 14:00uur tot 17:00uur
 • Uitchecken: vanaf 8:00uur tot 12:00uur

Annuleringsvoorwaarden
 • U kunt gratis annuleren zolang u de eerste betaling niet hebt verricht. Na de eerste betaling wordt geen enkel bedrag terugbetaald.

 • Als u kiest voor Paypal of overschrijving als betalingsmethode, dient u het totale bedrag te betalen op het moment van de boeking. In dit geval gelden dezelfde annuleringsvoorwaarden als voor boekingen met creditcard (zie termijnen).


Waarborg
 • Is niet vereist - Het is niet nodig om een borg te betalen


Beperkingen
Worden niet geaccepteerd:

Elk soort dier


Verdere informatie

Schoonmaak inbegrepen in de prijs