Appartementen in Londen

#OnlyBeFrom meer dan 20.000 bestemmingen

5

Appartementen in Londen

ordenen:
Populariteit
Prijs
Beoordeling
Afstand tot het centrum
Grootte
Kamers

Wat te doen

Bezienswaardigheden  

Tower Bridge 1 Appartement
Tate Modern 1 Appartement

Appartementen in Londen – Budget Accommodatie

Londen is misschien wel de bekendste en geliefdste stad ter wereld. De kosmopolitische sfeer is doordrongen met een gestage drukte die de belangrijkste bezienswaardigheden, indrukwekkende architectuur en het rijke erfgoed weerkaatst. Londen heeft zo veel verschillende kanten, van luxe wijken tot aan stedelijke hotspots en prachtige oude straatjes, die u een stap terug in de tijd laten doen naar de koninklijke, romantische periode maar wel met de extra voordelen van de enorme diversiteit die de stad tegenwoordig heeft. Bekijk ons grote aanbod van appartementen in Londen voor het vinden van de perfecte verblijfplek in de hoofdstad van Engeland. Onze appartementen in Londen, waaronder goedkope studio’s met een prachtig uitzicht op de skyline en boetiekhotels op loopafstand van alle belangrijke bezienswaardigheden, zijn door de hele stad verspreid.

Appartementen in Londen - Aparthotels in Londen

De Vele Gezichten van Londen – Top Wijken

Londen telt verschillende wijken met elk een eigen, kenmerkend karakter en diverse bezienswaardigheden. De wijk South Bank is een populair deel van Londen dat zich, langs de Theems, vanaf de Westminster Bridge naar de London Bridge uitstrekt. Het barst er van musea, galerijen en diverse theaters. Langs de oever van de rivier zijn er vele straatartiesten en een selectie locals die dit gebied als ontmoetingsplaats verkiest. Dan is er nog de Covent Garden, één van de meest geliefde buurten van Londen. Hier kunt u langs een selectie boetiekkraampjes en winkeltjes dwalen en cafés induiken die een divers aanbod van cupcakes en koffie serveren. Deze buurt is ook de thuisbasis van het Royal Opera House en is dé plek voor een avond entertainment. Camden is een alternatieve buurt met een jong publiek dat buiten op terrasjes geniet van de creatieve sfeer en langs de vele straatmarken wandelt. South Kensington is een andere populaire buurt en beschikt over rijen luxe herenhuizen evenals Exhibition Road, die de thuisbasis van de bekendste galerijen en musea in de stad is. Dan is er nog Shoreditch, een opkomende wijk in Londen die onder het jonge, trendy publiek populair is. In deze wijk ligt een enorme nadruk op kunst en het is ook de thuishaven van de Curry Mile, die barst van heerlijke geuren en kleuren die voortvloeien uit India.

We hebben appartementen in al deze en nog veel meer andere wijken in Londen

Aparthotels in Londen

Deze vorstelijke stad heeft net zo veel verschillende opties voor accommodatie als wereldberoemde attracties. Overal in de historische straten vindt u een eindeloos aanbod van internationaal bekende hotels met traditionele Engelse charme en een ongelooflijk hoog niveau van service. Maar ook vindt u in de stad tal van laidback hotels en eigenzinnige guesthouses. Zoals de vele districten, bieden de aparthotels in Londen een roterende selectie van verblijfplaatsen, van victoriaanse herenhuizen in Chelsea en vijfsterrenhotels in Kensington, tot stijlvolle hostels in Shoreditch en goedkope appartementen in Covent Garden.

Reis Terug In de Tijd Rond de Theems – Wat te doen in Londen

Vind de perfecte verblijfplek door ons enorme aanbod van appartementen in Londen, die in de buurt van alle belangrijke hotspots gelegen zijn, te bekijken.

Bloemen en Franjes – Best Markten in Londen

Londen is een broedplaats van markten die alles verkopen, van bloemen en tweedehands kleding tot sierlijke hebbedingetjes en exotische gerechten. Camden Market is perfect voor vintage liefhebbers en beschikt over rijen kramen met excentrieke kleding en vintage spulletjes, Columbia Road Flower Market doet precies wat de naam doet vermoeden, een losbandige vertoning van kleur, en Borough Market is de perfecte plek om een hapje te eten. De undercover gebied naast London Bridge beschikt over verse producten uit de hele wereld, waaronder wild hamburgers en exotische smoothies.

Inschrijven voor onze aanbiedingen
Wat te doen