Appartementen in Granada

#OnlyBeFrom meer dan 20.000 bestemmingen

25

Appartementen in Granada

ordenen:
Populariteit
Prijs
Beoordeling
Afstand tot het centrum
Grootte
Kamers

Laatste reacties

Onze appartementen in Granada, Spanje hebben een score van 4.2 op 5 op basis van 52meningen. Boek uw appartement vanaf US$68/nacht

Appartementen in Granada – Budgetstudio's

Granada staat bekend om haar majestueuze Alhambra, maar deze culturele Spaanse stad heeft zoveel meer te bieden. Gelegen in de lappendeken van Andalusia, deelt deze rustieke stad een rijk verleden en een levendig heden met haar bezoekers. Vandaag de dag heeft de stad een gepassioneerde en jonge persoonlijkheid met een opvallend aanbod aan trendy bars en hippe, veelbezochte plaatsen voor flamenco. Maar het is ook doordrongen van een diepe, ingewortelde historie vol met islamitische kleuren en tradities die de stad hebben gevolgd tot in de eenentwintigste eeuw. Het omringende landschap is ook spectaculair met aan de horizon de bergtoppen van de Sierra Nevada die schitterend afsteken tegen de schilderachtige architectuur op de voorgrond. En na het ondergaan van de zon komt Granada tot leven met een pulserend, levendig ritme. Flamenco-bars puilen uit met fanatieke enthousiastelingen van cultuur, terwijl luxe bars en clubs zijn volgepakt tot in de vroege uurtjes. Maak kennis met de stad met een van onze appartementen in Granada. Wij hebben voor u het perfecte verblijf, wat uw reisstijl dan ook is.

Appartementen in Granada – Aparthotels in Granada

Aparthotels in Granada

Een leuk verblijf vinden in Granada is makkelijk met haar schilderachtige, traditionele Spaanse scènes en eindeloze blauwe lucht. Overal in de geplaveide starten vindt u tal van ambachtelijke winkels en souvenirstalletjes alsmede luxe hotels die een weelderige manier bieden om de stad te zien. Voor een meer onafhankelijk verblijf zijn er vele goedkope appartementen en kleine, intieme guesthouses en levendige hostels. De aparthotels in Granada zijn een verlenging van de culturele sfeer van de stad, met uitzicht op de kleine straatjes, hoge torenspitsen en een vlaag van kleurrijke bloemen.

De theecultuur van Granada

Met zo'n grote invloed van de Moren is het geen wonder dat een deel van hun tradities en culturen in het hedendaagse Granada zijn verworven. Naast de karakteristieke architectuur die de stad overheerst, is er ook een sterke theecultuur die stamt uit Arabische tradities.

Overal in Granada vindt u een hoop 'teterias', of theehuizen, die allen zijn gehuld in rijk textiel en rustieke ornamenten. Deze theehuizen zijn de perfecte plaats om neer te ploffen op de zachte kussens en te genieten van de vredige atmosfeer, ondersteund door schemerige lantaarns en luxueuze gordijnen. Voor een moment vergeet u dat u in Spanje bent en waant u zich in de medina's van Marokko, temidden van een vlaag van kleur en aroma's.

De beste plek om authentieke teterias te ervaren is de wijk Albayzin. Ga naar Calle Caldereria Nueva, een van de meer populaire straten die vol is met verscheidenheid aan knusse theehuizen die wachten om u uit de werkelijkheid te grijpen. Eenmaal binnen zult u moeite hebben een keuze te maken uit de uitgebreide selectie van exotische theesoorten die alle verschillende smaken en kwalen tegemoet komen.

Verbazingwekkende architectuur en ontwerp - Wat te doen in Granada

U vindt een selectie van onze appartementen in Granada in de bovenstaande gebieden, waardoor u eenvoudig toegang heeft tot de favoriete attracties van de stad.

Eet tapas op de traditionele manier

In de meeste delen van Spanje is de eeuwenoude traditie van gratis tapas ontvangen bij drankjes vrijwel uitgestorven. In Granada komt u dit zeker nog wel tegen, voor een deel te danken aan het groot aantal studenten met een krap budget.

Als u tapas op de traditionele manier wilt ervaren, waarbij u een bord gratis tapas krijgt bij elke ronde drankjes, ga dan om te beginnen naar Calle de Elvira of Calle Navas. Langs deze straten zijn er een hoop authentieke tapasbars waar u zich echt in het leven van de locals kunt wanen. Wilt u een stap verder gaan, ga dan aan tafel in de drukke en populaire Bodegas Castaneda dat al vele jaren bestaat. Volgens traditie zult u een heerlijk bord tapas geserveerd krijgen bij elke ronde drankjes.

U kunt onze appartementen in Granada overal in de stad vinden, waarvan veel rondom de populaire hotpsots voor tapas zodat u als foodie niks zult missen.

Vervoer in Granada – Openbaar vervoer in de stad

Veruit de beste manier om u door Granada te begeven is te voet – alle grote attracties bevinden zich op loopafstand van elkaar en u voelt zicht echt onderdeel van de stad wanneer u het van dichtbij ervaart. Terwijl het grootste deel van de stad redelijk vlak is, zult u wat energie nodig hebben om de heuvels naar het Alhambra en Albayzin op te komen. Hiervoor wilt u misschien een van de lokale bussen pakken die de hele dag met regelmaat vanaf het centrum van de stad naar deze voornaamste attracties rijden. Er zijn zelfs minibusjes die u vanaf beneden naar de top van de heuvel brengen waardoor het meest vermoeiende deel van de reis wordt overgeslagen.

De busdiensten in Granada zijn goedkoop en makkelijk te gebruiken. Ze verbinden de belangrijke bezienswaardigheden terwijl ze voor mooie uitzichten zorgen als u uit het raam kijkt. Er is ook een efficiënte treindienst die naar de buitenwijken van de stad rijdt alsmede dichtbijgelegen dorpen en steden. En, als u zich actief voelt, kunt u ook een fiets huren en door de stad fietsen. Ga op uw gemak van de ene hotspot naar de andere zonder rekening te houden met de tijd.

Inschrijven voor onze aanbiedingen
Wat te doen