Appartementen in Brussel

#OnlyBeFrom meer dan 20.000 bestemmingen

12

Appartementen in Brussel

ordenen:
Populariteit
Prijs
Beoordeling
Afstand tot het centrum
Grootte
Kamers

Appartementen in Brussel – Goedkope vakantiewoningen

De hoofdstad van België is een stad die uit meerdere lagen bestaat met een eigenzinnige, historische scene die zij aan zij gaat met bureaucratische verhalen. Aan het oppervlak is het een zakelijke en moderne stad, met rijen communistisch ogende appartementen, glazen gebouwen en een eenvoudig design. Maar als u iets verder kijkt, vindt u een multiculturele stad met een rijke persoonlijkheid, concentraties van indrukwekkende art-nouveau architectuur en een middeleeuwse historie vergelijkbaar met elke andere stad in Europa. Op de Grote Markt, een schilderachtig plein in het centrum van de stad, vindt u uniforme gevels, uitgebreide musea en levendige cafés en bars, terwijl het dagelijkse leven een overvloed aan drukke straten, klassieke cultuur, en een tegenovergestelde ambiance heeft die zeker uniek is. Kruip onder de huid van de stad in een van onze appartementen in Brussel, variërend van luxe stadsappartementen tot eigenzinnige en betaalbare huurwoningen.

Eigenzinnige standbeelden en een mengelmoes van musea – Activiteiten in Brussel

Om al deze bezienswaardigheden en nog veel meer te ontdekken, boekt u een van onze appartementen in Brussel die zich overal in de stad bevinden.

Eigenaardige bezienswaardigheden in de stad

Dan is er de obsessie van de stad met plassende standbeelden, inclusief de wereldberoemde Manneken Pis – het icoon van Brussel – onder andere. Houd uw ogen goed open wanneer u rondwandelt, vooral als u een fontein tegenkomt, want de kans is groot dat u een brons standbeeld ziet waar een stroom water uit spuit.

Als plassende standbeelden en vreemde katten niet uw ding zijn, dan is de liefde voor stripverhaalkunst in de stad misschien wel leuk voor u. Overal in de stad zijn honderden winkels gewijd aan het verkopen van stripboeken en aanverwante voorwerpen alsmede enorme muurschilderingen met scènes van stripfiguren zoals Kuifje, verborgen in kronkelende straten.

Ontdek deze ongebruikelijke bezienswaardigheden en nog veel meer tijdens uw verblijf in een van onze appartementen in Brussel die over de hele stad verspreid zijn.

Appartementen in Brussel – Aparthotels in Brussel

Aparthotels in Brussel

Brussels mix van industriële charme en art-nouveau architectuur wordt weerspiegeld in de accommodatie, wat vele verschillende gezichten geeft aan een enkel bezoek. Brede boulevards zijn bekleed met grote hotels met sierlijke gevels, goedkope luxe huurappartementen op elke hoek en ruime hostels bieden een betaalbare manier om de stad te zien. Veel van de aparthotels in Brussel zijn te vinden in historische gebouwen die barsten van de eeuwenoude verhalen, maar er zijn ook talloze hedendaagse ontwerpen bezaaid met geraffineerde stijl en de moderne persoonlijkheid waar Brussel om bekend staat.

De beste manier om u door Brussel te verplaatsen

Brussel is zeer makkelijk te verkennen met een geïntegreerd bus-, metro- en tramsysteem dat van vroeg in de ochtend tot laat in de avond operatief is. Alle voornaamste bezienswaardigheden zijn via deze routes verbonden en ook kunt u de verder gelegen stadsdelen verkennen met de langeafstandsdiensten. Reizen met de tram is misschien wel de meest authentieke manier om de stad te zien. Terwijl de tram door de historische straten puft, ziet u de wereld voorbij razen. Al deze manieren van transport zijn perfect om u door de stad te verplaatsen. Tijdens het spitsuur kunt u het beste in de metro stappen als u snel ergens naartoe moet, maar houd er rekening mee dat alle vormen van transport rond deze tijd druk zijn met lokale forenzen. Voor uw reisgemak kunt u een transportkaart aanschaffen die u kunt gebruiken in de trams, bussen en de metro, wat betekent dat u altijd van gedachte kunt veranderen.

Naast alle standaard vormen van transport, is Brussel ook uniek voor haar weg die uitsluitend bedoeld is voor rolschaatsers. In de zomermaanden is deze weg na 7 uur ‘s avonds afgesloten voor verkeer om ruimte te maken voor rolschaatsers.

Inschrijven voor onze aanbiedingen
Wat te doen