Appartementen in Arc de Triomphe

#OnlyBeFrom meer dan 20.000 bestemmingen

14

Appartementen in Arc de Triomphe

ordenen:
Populariteit
Prijs
Beoordeling
Afstand tot het centrum
Grootte
Kamers

Wat te doen

Bezienswaardigheden  

Musée du Louvre 15 Appartementen
Champs-Élysées 13 Appartementen
Stade de France 13 Appartementen
Notre-Dame 8 Appartementen
Tour Eiffel 6 Appartementen
Opéra Bastille 3 Appartementen

Laatste reacties

Onze appartementen in Arc de Triomphe, Parijs, Frankrijk hebben een score van 4.2 op 5 op basis van 92meningen. Boek uw appartement vanaf US$80/nacht

Appartementen dicht bij Arc de Triomphe – Betaalbare accommodatie

Appartementen dicht bij Arc de Triomphe - Aparthotels bij de Arc de Triomphe

De Arc de Triomphe is een van de meest bekende monumenten van Parijs en wereldwijd de meest bekende van zijn soort. Hij is gelegen op Place de Charles de Gaulle, voorheen bekend als Place de l’Étoile, op de grens van het 8e, 16e en 17e district, en is het symbolische hart van Frankrijk.

Het neo-klassieke monument is 50 meter hoog, 45 meter breed en 22 meter diep. Op elke pilaar bevinden zich standbeelden die triomf, vrede, verzet en de Marseillaise vertegenwoordigen. De lauwerkransen op de centrale boog vertegenwoordigen overwinning. Binnenin de boog vindt u de namen van generaals die tijdens de strijd zijn gesneuveld.

Boogstructuren werden tijdens de Romeinse Renaissance ontwikkeld om de grootsheid van de vorstelijke standbeelden te benadrukken. Deze symboliseren de poort naar het huis, land en koninkrijk van de zegevierende krijger, die terugkeert om door zijn onderdanen aanbeden te worden.

Napoleon Bonaparte startte het project van de Arc de Triomphe in 1805, na de Slag om Austerlitz, waar hij zijn mannen volgens de legende de volgende belofte deed: “U zult naar huis terugkeren via triomfantelijke bogen”. Jean Chalgrin en Jean Arnaud Raymon werden gekozen om de arrogantie van Napoleon te manifesteren. Zij haalden hun inspiratie uit de Boog van Titus in Rome en de droom van keizerlijke macht die Napoleon wilde uitdrukken. De bouw van het monument duurde dertig jaar en het werd onthuld tijdens het bewind van Lodewijk Filips I, die het opdroeg aan de legers van de revolutie en het rijk. Bonaparte was vijftien jaar eerder gestorven, verslagen en verlaten. Vanaf het moment dat het werd onthuld, werd het een symbool van de macht en vrijheid die door Frankrijk werd overgebracht.

Vanaf het uitkijkpunt bovenop ziet u de Champs-Élysées zich onder uw voeten uitstrekken, met Place de la Concorde aan het uiteinde alsmede 11 andere boulevards die kruizen met prachtige door bomen omzoomde lanen, waar u de meest elegante accommodatie van Parijs vindt. Dit exclusieve gebied heeft een rijke historie en traditie en is waar u de beste appartementen kunt vinden voor uw verblijf in de lichtstad.

Net als alle monumenten heeft de Arc de Triomphe verhalen te vertellen. Het wordt gezegd dat een van Adolf Hitler’s grote dromen was om vol glorie door de Arc de Triomphe te passeren. Omdat Hitler een bewonderaar van Napoleon Bonaparte was, kwamen zijn troepen in juni 1940 Parijs binnen via de Arc de Triomphe en hezen zij de Nazi-vlag op het bovenste deel van het monument om de wereld hun militaire macht te tonen. In 1945 werden de bevrijding van Frankrijk en de overgave van de Nazi’s bij het monument gevierd. Dit gebeurt tot op de dag van vandaag.

Op Place de Charles de Gaulle ziet u veel bezoekers dit prachtige monument bewonderen en hen die tijdens de Eerste Wereldoorlog hun leven voor Frankrijk gaven eren bij het graf van de onbekende soldaat.

Dankzij de pracht is het monument een geliefde filmlocatie. Arch of Triumph, met Ingrid Bergman en Charles Boyer, werd hier in 1948 gefilmd. Hoewel de film niet het verwachte succes bracht, werd er jaren later, in 1984, een nieuwe versie gemaakt met Anthony Hopkins.

Een praktische tip: als u met de auto reist, houd er dan rekening mee dat auto’s die om de Arc de Triomphe rijden voorrang moeten geven aan auto’s die de rotonde op rijden.

Aparthotels bij de Arc de Triomphe

Art Nouveau, marmeren trappenhuizen, ronde balkons, vintage meubilair en de Champs-Élysées die ons aan de smaak van vrijheid doen denken. Accommodatie in de buurt van de Arc de Triomphe in luxe 4- en 5-sterren hotels heeft dit alles en nog veel meer te bieden, maar tegen prijzen die niet iedereen zich kan veroorloven. Als u echt dicht bij de Arc de Triomphe wilt verblijven, maar deze prijzen voor u te hoog zijn, kunt u zoeken naar de meer bescheiden 1- of 2-sterren hotels die minder opzichtig zijn, of naar studio’s, hostels of guesthouses. Als u meer een praktisch type bent en er van houdt onafhankelijk te zijn, zijn er ingerichte appartementen te huur tegen de beste prijzen op de markt. Appartementen in de buurt van de Arc de Triomphe zijn normaal gesproken erg duur, maar als u net iets buiten het gebied zoekt, vindt u appartementen die meer redelijk geprijsd zijn. Deze zijn ook zeer goed uitgerust om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Appartementen zijn een optie die steeds populairder wordt en overtreft traditionele typen accommodatie vanwege de prijzen, flexibiliteit en de onafhankelijkheid die deze te bieden hebben.

Plekken om te bezoeken in de buurt van de Arc de Triomphe

Vergeet niet onze lijst met appartementen in de omgeving van de Arc de Triomphe, of een ander deel van Parijs waarin u interesse heeft, te bekijken.

Vervoer naar de Arc de Triomphe

De luchthaven Charles de Gaulle ligt op een afstand van 23 kilometer van Parijs. Om Place Étoile of Porte Maillot, in het gebied van de Arc de Triomphe, te bereiken, neemt u de lijn 2 pendelbus van Air France die u hier rechtstreeks naartoe brengt. Deze vertrekt iedere 15 minuten, en de rit duurt ongeveer 45 minuten. De kosten zijn €12 voor volwassenen en €6 voor kinderen. De nr. 350 openbare bus rijdt naar Gare de l’Est. De reis kost meer dan €50 met de taxi en u betaalt €1 per stuk bagage. Als u per taxi reist, is alles afhankelijk van het verkeer. Er zijn autoverhuurbedrijven in de luchthaventerminal als u de stad op een andere tempo wilt verkennen.

Inschrijven voor onze aanbiedingen
Wat te doen