Appartementen in Zagreb

#OnlyBeFrom meer dan 20.000 bestemmingen

80

Appartementen in Zagreb

ordenen:
Populariteit
Prijs
Beoordeling
Afstand tot het centrum
Grootte
Kamers

Laatste reacties

Onze appartementen in Zagreb, Kroatië hebben een score van 4 op 5 op basis van 41meningen. Boek uw appartement vanaf US$48/nacht

Appartementen in Zagreb – Budget Accommodatie

Zagreb is in de afgelopen jaren tot zijn recht gekomen waarbij het een eclectische stedelijke sfeer aanbiedt dat bezoekers uit verschillende lagen lokt. De ontspannen sfeer motiveert om de dagen slenterend door te brengen door de pittoreske straatjes, te genieten van een heerlijk kopje koffie in authentieke cafés, verschillende musea in – en uit- te duiken en te genieten van de enorme culturele scene die de stad domineert. Met een weelderige architectuur, een rijk gastronomisch landschap en een vlaag van kunst en muzikale activiteiten als achtergrond is Zagreb de stad voor degenen die genieten van de fijnere dingen in het leven. Maar de stad beschikt ook over een stedelijke scene gevuld met jonge creatievelingen en gezellige bars en cafés. Het nachtleven staat op gelijke voet met grote Europese hoofdsteden en het barst van levendige clubs, trendy bars en een vlaag van ondergrondse hipster pubs. Maak kennis met de verschillende kanten van de stad met een van onze appartementen in Zagreb. We bieden een diverse collectie van gezellige studio’s en boutique-appartementen verspreid over de hele stad.

Tal van Musea en Gezellige Pleinen – Wat te doen in Zagreb

Ons aanbod van appartementen in Zagreb is verspreid over bovengenoemde gebieden en bieden u eenvoudig toegang tot alle belangrijke hotspots in de stad.

Voedergewassen bij Zagrebs Boerenmarkten

Boerenmarkten vormen sinds het einde van 19e eeuw een populaire traditie in Zagreb. Vandaag de dag zijn er verschillende markten verspreid over de hele stad die inzicht in het lokale leven en de authentieke keuken geven. Vrijwel elke wijk in Zagreb beschikt over een boerenmarkt, waar je wordt meegezogen in een levendige wereld vol kleur, geluid en aromatische geuren.

Bezoek de Dolac markt, de populairste in de stad. Het neemt zijn plaats achter het centrale plein in het centrum van Zagreb en strekt zich uit over twee verdiepingen en biedt een hele reeks van intrigerende kraampjes. Op de bovenste verdieping is er een openluchtmarkt waar van alles verkocht wordt – van souvenirs en kleding tot vis en fast food. Als u trek heeft, kunt u op de bovenste verdieping terecht bij diverse bars en restaurants om te relaxen en te genieten van de sfeer. Beneden vindt u inliggende slagers, bakkers en andere gespecialiseerde voedingswinkels.

Britanac is een andere populaire markt en biedt een meer intieme sfeer dan Dolac. Het ligt te midden van een rustiek plein en er worden allerlei producten verkocht, van verse groenten en fruit tot antiek en huishoudelijke artikelen.

Sla wat heerlijke ingrediënten in en ga in een van onze appartementen in Zagreb aan de slag voor het bereiden van een verrukkelijke maaltijd.

De Natuurlijke Kant van Zagreb

Ondanks dat het een bruisende hoofdstad is, beschikt Zagreb ook over een verzameling groene hotspots – perfect om te ontspannen. In het centrum bevindt zich een U-vormig gebied dat bekend staat als Lenuci’s hoefijzer. Langs deze route zijn een aantal gezellige parken met weelderige natuur en een rustige sfeer.

De stad is ook de thuisbasis van een paar bossen. U kunt een aantal van deze vinden in de noordelijke wijken zoals Tuskanac en Dubravkin, die u snel en gemakkelijk kunt bereiken vanaf het centrale plein in de stad.

Appartementen in Zagreb – Aparthotels in Zagreb

Aparthotels in Zagreb

De hoofdstad van Kroatië is de laatse jaren sterk in populariteit gestegen dankzij haar collectie galerijen met moderne kunst, een toevloed van experimentele restaurants en een reeks bars en clubs die overal in de stad zijn verschenen. Naast deze trendy hotspots zijn er talloze opties als het op aparthotels in Zagreb aankomt. De galerijen gaan zij aan zij met strakke en stijlvolle hotels langs de brede bouleavrds, terwijl de bars samengaan met rustieke hostels die het jongere publiek van de stad serveren en de restaurants zich naast vakantieappartementen bevinden vol met grote, zelf-voorzienende studio’s.

Aankomst in Zagreb vanaf de Luchthaven

De luchthaven van Zagreb, Pleso Airport, ligt op slechts 12 km afstand van het stadscentrum, waardoor het bijzonder makkelijk is om snel in de stad te komen. Er zijn verschillende transportmogelijkheden, maar de lokale busdienst is veruit de beste. Deze vertrekt regelmatig vanaf het vliegveld richting het busstation in het stadscentrum. Vanaf dit busstation kunt u ook naar andere steden in Kroatië en naar bestemmingen in naburige landen reizen.

Als alternatief kunt u op de luchthaven een taxi nemen (gelegen net buiten de terminals). De tarieven zijn relatief laag en de reis verloopt - afhankelijk van het verkeer - snel.

Inschrijven voor onze aanbiedingen
Wat te doen