Appartementen in Verona

#OnlyBeFrom meer dan 20.000 bestemmingen

94

Appartementen in Verona

ordenen:
Populariteit
Prijs
Beoordeling
Afstand tot het centrum
Grootte
Kamers

Laatste reacties

Onze appartementen in Verona, Italië hebben een score van 4 op 5 op basis van 18meningen. Boek uw appartement vanaf US$88/nacht

Appartementen in Verona – Goedkope vakantiewoningen

Verona staat bekend als de plek waar het verhaal van Romeo en Julia zich afspeelde, en Shakespeare had helemaal gelijk toen hij deze geliefden in deze romantische en oude stad plaatste. Verona heeft een rijke, lange geschiedenis die duizenden jaren teruggaat naar toen de stad een van de meest belangrijke handelscentra was en doorspekt werd met grote gebouwen. Vandaag zijn deze grote gebouwen een herinnering aan zijn verleden. De oude poorten, de grote Romeinse arena en het forum zijn populaire bezienswaardigheden in de stad en zorgen voor een eeuwenoud inzicht in de tijdlijn van Verona. Naast het representeren van een zwaar historisch verhaal, is Verona ook goed geplaatst in de 21e eeuw. Hoewel het misschien niet zo modern is als andere Italiaanse steden, beschikt Verona wel over een bruisende sfeer gevuld met top-notch restaurants, design-led bars en gezellige cafés. Deze mix van oud en nieuw is wat bezoekers naar deze stad trekt, en onze appartementen in Verona geven u de kans om deze stad op de beste manier te verkennen.

Appartementen in Verona – Aparthotels in Verona

Verken de wijken van Verona

Net als alle andere grote steden in Italië bestaat Verona uit een verzameling van wijken die elk een eigen persoonlijkheid en een reeks bezienswaardigheden bieden.

De Historische Wijk is de meest populaire. Gelegen midden in het hart van de stad, benadrukt het de oude geschiedenis van Verona en speelt in op verhalen die al duizenden jaren door de straten klinken. Ooit was de Historische Wijk verstopt achter de Romeinse muren van de stad, maar vandaag de dag herbergt het prachtige Renaissancekerken, levendige pleinen en kleurrijke paleizen.

De Moderne Wijk vormt een schril contrast met de Historische Wijk. In het zuiden van de stad wordt het door de Romeinse Arena gedomineerd, maar is het tegelijkertijd de thuisbasis van een reeks nieuwe hotels, restaurants en kunstgalerijen.

Fans van Romeo en Julia zullen op hun plaats zijn in de Rechteroeverwijk, bekend om zijn rol in de tragedie van Shakespeare. Het staat bekend om het huis van Julia en u vindt er nog andere grote attracties, zoals de Arena, en een verzameling van barokke kerken.

Tot slot is er de Linkeroeverwijk, vaakwel Veronetta genoemd. Gelegen in het noorden van de stad, speelt de wijk gastheer voor het beroemde Teatro Romano dat geflankeerd wordt door het weelderige groen van de heuvel San Pietro. Dit gebied is voornamelijk een woonwijk, maar biedt de perfecte achtergrond voor een middagwandeling dankzij de smalle kronkelende straatjes en een handvol lokale bars.

Aparthotels in Verona

Het culturele Verona is een paradijs voor liefhebbers van geschiedenis en literatuur, maar de stad biedt ook een fantastische selectie van accommodatieopties. In deze prachtige, traditionele Italiaanse stad wordt u begroet door sierlijke hotels met een ongekend decor en uitstekende service alsmede levendige hostels waarmee u een glimp van de jeugdige kant van de stad kunt opvangen. Aparthotels in Verona bevatten ook een collectie chique huurappartementen die een laidback vakantiesfeer bieden te midden van alle actie. Voor een meer traditionele ervaring kunt u inchecken in een van de authentieke guesthouses om tijdens uw verblijf als een local te leven.

Piazzas en paleizen – Wat te doen in Verona

Bekijk onze verzameling van appartementen in Verona, die door de hele stad goed gelegen zijn. Veel van onze appartementen kunnen dicht bij – of zelfs op loopafstand van – de belangrijkste bezienswaardigheden gevonden worden, waarbij u te midden van alle actie geplaatst wordt.

Aankomst in Verona – Vanaf de luchthaven naar het stadscentrum

Verona wordt bediend door Aeroporto di Verona Valerio Catulla, op ongeveer 12 km afstand ten zuiden van de stad. Het is een internationale luchthaven waar het erg druk kan worden, maar er zijn efficiënte diensten die u snel in het centrum en naar onze appartementen in Verona zullen brengen. De Aerobus, die elke 20 minuten vertrekt, rijdt tussen de luchthaventerminals en het treinstation Verona Porta Nuova. Het duurt ongeveer 15 minuten om in het centrum te komen en is tevens de goedkoopste manier van transport. Als alternatief kunt u op de luchthaven in een taxi springen die u rechtstreeks naar uw eindbestemming zal brengen, maar dit zal aanzienlijk meer kosten dan de busdiensten.

Inschrijven voor onze aanbiedingen
Wat te doen