Appartementen in Turijn

#OnlyBeFrom meer dan 20.000 bestemmingen

47

Appartementen in Turijn

ordenen:
Populariteit
Prijs
Beoordeling
Afstand tot het centrum
Grootte
Kamers

Laatste reacties

Onze appartementen in Turijn, Italië hebben een score van 4 op 5 op basis van 23meningen. Boek uw appartement vanaf US$76/nacht

Appartementen in Turijn – Goedkope Vakantiewoningen

Turijn is een lappendeken van grote boulevards doorschoten met kronkelende straatjes, indrukwekkende art nouveau-architectuur en een elegante, rijke geschiedenis die zich telkens doordringt. Ooit was deze karaktervolle stad de hoofdstad van Italië, maar vandaag de dag is het vooral een portaal naar het verleden gemengd met een moderne, levendige uitbarsting. Dit omdat Turijn na de Olympische Winterspelen in 2006 een facelift onderging waarbij de stad gewillig het heden in werd gesleept. Tegenwoordig vindt u een gevarieerd aanbod van leuke cafés, levendige bars, gerenoveerde musea en een hele nieuwe kijk op voedsel. Turijn blinkt uit in het aanbod van voedsel waarbij schotels vol met Italiaanse favorieten geserveerd worden en ook een selectie van internationale, experimentele smaken. De eerste commerciële harde chocolade werd per slot van rekening uitgevonden in Turijn – hoe leuk is dat? Ontdek het echte Turijn met ons aanbod van boutique-appartementen en betaalbare vakantiewoningen. Onze appartementen in Turijn geven u de kans om te leven als een local en een beetje dieper te graven in het Italiaanse leven.

Torens, Heilige Linnen en Musea – Wat te doen in Turijn

Blader door onze verzameling appartementen in Turijn die over de hele stad verspreid zijn – inclusief in en rond de bovengenoemde belangrijke attracties.

Appartementen in Turijn – Aparthotels in Turijn

Aparthotels in Turijn

De Italiaanse charme van Turijn is zichtbaar in elke straat en om elke bocht. Ook wordt dit weerspiegeld door de aparthotels in Turijn, met traditionele Italiaanse nuances naast een hoge dosis stijlvolle luxe. Grote hotels liggen bezaaid langs de met bomen omzoomde boulevards, terwijl levendige hostels een laidback sfeer bieden en vakantieappartementen bezoekers de kans geven om alles te ontdekken wat de stad te bieden heeft. Ongeacht uw budget vindt u in Turijn zeker een voor u geschikt verblijf, van goedkope tot weelderige opties voor accommodatie.

Turijns Romeinse Wijk – Dé Plek om te Feesten

In de afgelopen jaren heeft Turijn een make-over ondergaan. Terwijl de draden van historisch wonder nog steeds door de boulevards en rustieke straten weven, is er nu ook een kleurrijk aanbod van moderne bars, restaurants en cafés die dit aanvullen.

De opvallendste verandering is deze in de Romeinse wijk geweest, die ooit als een van de gevaarlijkste delen van de stad beschouwd werd. Nu toont het echter een heel ander beeld. In plaats van vervallen huizen en verwaarloosde straten vindt u nu een vlaag van hippe locaties, trendy wijnbars en een levendige sfeer die tot in de vroege uurtjes van de ochtend heerst. De kronkelende, smalle straten van de Romeinse wijk vormen een perfect decor voor het Italiaanse nachtleven, dus pak een drankje en neem plaats in een van de vele stijlvolle horecagelegenheden.

Na een leuke avond uit, zorg ervoor dat u terugkeert naar één van onze appartementen in Turijn om wat broodnodige slaap in te halen.

Magie en Bijgeloof – De andere Kant van Turijn

Turijn is niet alleen maar gevuld met een geschiedenis vol met koningen, koninginnen en kastelen. Er is namelijk een heel spiritueel element in de stad waar niet veel toeristen van afweten.

Om te beginnen is er het bijgeloof dat de Piazza Statuto omringt, in de buurt van het station Porta Susa. Vroeger was dit plein de plek waar executies uitgevoerd werden en het wordt nu gezien als onderdeel van een zwarte magische driehoek die verbonden is aan Londen en San Francisco. Volgens de legende zijn er nog steeds satanische rituelen die rond de kleine obelisk plaatsvinden, ondanks het feit dat deze nog niet zo lang geleden werd opgericht en zeker niet veel van de executies, die plaats gevonden zouden hebben, over het hoofd heeft gezien.

Verder is er de zogenaamde “witte energie” die de “zwarte energie” van de Piazzo Statuto treft bij de poorten van de Palazza Reale. De beroemde Heilige Lijkwade bevindt zich in een kerk dicht in de buurt, maar werd vertoond op de plek waar duizenden religieuze pelgrims – die op weg waren naar Rome - samenkwamen om te bidden. Of u nu wel of niet gelooft in de zwarte magie en spirituele wereld van Turijn, u zult een interessante tijd doorbrengen op weg naar de bodem van de mythen en legenden die de stad versluieren.

Inschrijven voor onze aanbiedingen
Wat te doen