Appartementen in Santa Eulària des Riu

#OnlyBeFrom meer dan 20.000 bestemmingen

0

Appartementen in Santa Eulària des Riu

ordenen:
Populariteit
Prijs
Beoordeling
Grootte
Kamers

Ga na of u alle zoekcriteria correct geschreven hebt

Appartementen in Santa Eulalia – Goedkoop verblijf

Met een promenade met palmen en een prachtig zandstrand, is Santa Eulalia een rustiger deel van Ibiza dat meer gericht is op het relaxte leven dan de superclubs. Het is de op twee na grootste badplaats van het eiland en een populaire bestemming voor families en stelletjes die tijdens de zomermaanden op zoek zijn naar de zon. Naast het mooie strand heeft Santa Eulalia ook een goede culturele reputatie, en de plaats is vol met kunstgalerijen, restaurants met heerlijk eten, exclusieve winkelgelegenheden en een verzameling leuke bars en cafés. Veel mensen denken dat Ibiza alleen voor jonge feestgangers bestemd is, maar dit is verre van waar, en Santa Eulalia is hier het bewijs van. Het hele jaar door is de badplaats doordrenkt met een gevoel van gemeenschapszin waardoor het de perfecte plek is voor een zomervakantie met de hele familie, maar het is ook perfect voor hen die opzoek zijn naar een meer culturele ervaring. Met onze appartementen in Santa Eulalia kunt u alle verschillende kanten van de plaats leren kennen, van het strand en de ondiepe wateren tot de winkels en restaurants.

De verschillende gezichten van Santa Eulalia

De beste eigenschap van Santa Eulalia is dat de plaats iedereen iets te bieden heeft, of u nu een liefhebber van wijn bent of een zonaanbidder.

Eten en drinken is een populaire activiteit in de badplaats, met locals en toeristen die zich de hele dag in een geweldige collectie van restaurants en bars verzamelen. Calle san Jaime is de hoofdstraat van het resort, en kent tal van coffeeshops, wijnbars en familierestaurants. Als alternatief kunt u naar Calle San Vicente, die ook bekend staat als de straat van de restaurants. Na zonsondergang wordt de straat afgesloten voor verkeer en verandert de straat in een traditioneel Mediterraans tafereel bij schemering.

Ga voor een meer kunstzinnige ervaring naar het centrum waar een leuk straatje wordt omzoomd door de kleurrijke kraampjes van straatverkopers die van alles verkopen, van geschilderde portretten tot tekeningen en foto's. Aan het einde van de promenade komt u op het strand uit.

De Jachthaven is een populaire hotspot in de badplaats, met een aanbod van goede restaurants en cafés die allerlei soorten gerechten serveren. Ook kunt u hier heerlijk winkelen met talloze ambachtelijke winkels en designerboetiekjes, en iedere dag vindt u hier 's avonds allerlei entertainment.

Voor de meer sportieve reiziger zijn er vele watersporten en andere avontuurlijke activiteiten om uit te proberen, inclusief surfen, paragliden, wandelen en mountainbiken in het adembenemende omringende landschap.

En voor de creatievelingen zijn er tal van lokale galerijen en winkels die kunstwerken verkopen van lokale kunstenaars. De badplaats is het centrum van kunst en design op het eiland, dus er is hier voldoende cultuur te vinden.

Naar wat voor soort vakantie u ook op zoek bent, zorg dat u een van onze appartementen in Santa Eulalia boekt om optimaal te genieten van alle activiteiten en dingen die er te doen zijn.

Leuke dingen om te doen in Santa Eulalia

Aparthotels in Santa Eulalia – Appartementen in Santa Eulalia

Zoals u ziet is er in Santa Eulalia van alles te doen, van de typische dagen op het strand, tot het bestuderen van de fascinerende geschiedenis van de regio. Onze appartementen in Santa Eulalia bieden u openlijk toegang tot dit alles en nog veel meer door u te midden van alle actie te plaatsen.

Aparthotels in Santa Eulalia

Vanwege het diverse aanbod van activiteiten, hebben de aparthotels in Santa Eulalia iedereen iets te bieden. Er zijn chique, grote hotels die de skyline langs de zee domineren alsmede studio's met balkons met uitzicht op zee. Verder landinwaarts vindt u talloze boutique-hotels die teruggrijpen naar het verleden van de plaats, en een aantal goedkope hostels voor reizigers die graag wat geld willen besparen. Daarnaast zijn er traditionele guesthouses, homestays en familie-gerunde B&B's voor een meer authentieke manier om de regio te verkennen.

Inschrijven voor onze aanbiedingen
Wat te doen