Appartementen in Praag

#OnlyBeFrom meer dan 20.000 bestemmingen

56

Appartementen in Praag

ordenen:
Populariteit
Prijs
Beoordeling
Afstand tot het centrum
Grootte
Kamers

Wat te doen

Bezienswaardigheden  

Old town Square 8 Appartementen
Municipal House 1 Appartement

Laatste reacties

Onze appartementen in Praag, Tsjechië hebben een score van 4.4 op 5 op basis van 541meningen. Boek uw appartement vanaf US$56/nacht

Appartementen in Praag – Betaalbare Accommodatie

Praag is met een achtergrond van gotische kerktorens, oude middeleeuwse pleinen en prachtige architectuur een sprookjesachtige bestemming. Door de vlaag van kronkelende straatjes heen, gaan op elke hoek nieuwe werelden open. Werelden in verschillende vormen en maten, van gezellige hedendaagse kunstgalerijen tot high-end designer winkels tot donkere ondergrondse bars. De stad is in de afgelopen jaren in zijn populariteit omhoog geschoten, bekend om zijn toewijding aan de productie van perfect bier, zijn eclectische mix van oud en nieuw en zijn pittoreske horizon. Fijnproevers zullen met de trendy cafés, nouveau restaurants en futuristische clubs op hun plaats zijn in Praag. Begin met het verkennen van de vele kanten van de stad met een van onze appartementen in Praag. We beschikken over een reeks van betaalbare studio’s en boutique-appartementenover in de hele stad en bieden u een perfecte verblijfplek.

Kastelen en leuke Steegjes – Wat te doen in Praag

Ontdek al deze – en vele andere – hotspots met onze appartementen in Praag die allemaal centraal gelegen zijn, te midden van alle actie.

Appartementen in Praag – Aparthotels in Praag

De Pittoreske Wijken van Praag

Praag bestaat uit een handvol wijken, elk met een eigen karakteristiek element en geschiedenis. In het hart van het centrum vindt u Stare Mesto, ofwel de Oude Stad, die een vlaag van middeleeuwse architectuur, uitgestrekte pleinen en de meest kenmerkende monumenten van de stad heeft. Vlak bij het Oude Stadsplein vindt u Mala Strana, ook wel de Kleine Wijk genoemd, waar u een kolkende massa van geplaveide straatjes, barokke kerken, verzorgde tuinen en moderne kunst tegenkomt.

Verder is er Nove Mesto, de Nieuwe Stad, die in de 14e eeuw werd opgericht en over 19e eeuwse en 10e eeuwse gebouwen beschikt. Als u wat verder gaat, komt u bij de wijken Bubenec en Dejvice, beide woonwijken met weelderige huizen die naar Holesovice leiden. Daar vindt u een aantal trendy galerijen en clubs. Wat nog verder weg van de Oude Stad vindt u Vinohrady en Vrsovice, nog twee andere woonwijken met een verzameling van design-led bars en cafés. Als u een bierliefhebber bent, dan is een bezoek aan Zizkov zeker de moeite waard. Dit is één van de levendigste delen van Praag en heeft meer bars per hoofd dan ergens anders in de stad.

We hebben een reeks van appartementen in elke wijk van Praag, dus u kunt de juiste verblijfplek voor tijdens uw reis vinden.

Aparthotels in Praag

Het sprookjesachtige stadsbeeld van Praag is gevuld met interessante opties voor accommodatie. De stad is momenteel een van de meest populaire bestemmingen van Europa met een aantrekkelijke mix van historische cultuur en hedendaags design. De aparthotels in Praag zijn een mengelmoes van intieme guesthouses in de grote Joodse wijk van de stad en luxe hotels in de buurt van de belangrijke attracties, trendy hostels dicht bij het bruisende nachtleven en stijlvolle appartementen die uitkijken op gotische kerken en indrukwekkende musea. Waar u ook verblijft in Praag, u zult genieten van het verkennen van alle bezienswaardigheden en nog veel meer.

Bijzondere Sculpturen en Indrukwekkende Architectuur – Kunst in Praag

Het beschikt misschien niet over wereldberoemde musea, maar Praag is een smeltkroes van artistieke stijlen. Sinds een paar jaar staat de stad bekend om zijn belangrijke bijdrage aan de moderne kunstwereld en beschikt het over top-notch, hedendaagse galerijen over de hele stad.

Maar het is niet alleen moderne kunst waar Praag in gespecialiseerd is. In tegendeel, u kunt vrijwel elke vorm van kunst tegenkomen in de straten van de stad. Of u nu een liefhebber bent van surrealistische kunst, 20e eeuwse grootheden van het kubisme en constructivisme of van realisme, er is een museum, galerij en collectie naar uw smaak in Praag.

Buiten is er ook een grote kunstscene die wacht om ontdekt te worden. Veel van de smalle straatjes van de Oude Stad zijn versierd met kleurrijke street art en bijzondere sculpturen van David Centry zijn verspreid over parken en openbare ruimtes. En als dat niet genoeg is, dwaal dan door de straten om de rijkdom van de ongelofelijke architectuur waar de stad bekend om staat, te bewonderen – van barokke en middeleeuwse gebouwen tot elegante gotische constructies en futuristische visies.

Inschrijven voor onze aanbiedingen
Wat te doen