Appartementen in Porto

#OnlyBeFrom meer dan 20.000 bestemmingen

370

Appartementen in Porto

ordenen:
Populariteit
Prijs
Beoordeling
Afstand tot het centrum
Grootte
Kamers

Wat te doen

Bezienswaardigheden  

Torre dos Clérigos 110 Appartementen
Praça da Liberdade 104 Appartementen
Mercado do Bolhão 86 Appartementen
Catedral 80 Appartementen
Livraria Lello 61 Appartementen
Palácio da Bolsa 56 Appartementen
Ponte Dom Luís 37 Appartementen
Casa da Música 4 Appartementen
Museu de Serralves 1 Appartement

Laatste reacties

Onze appartementen in Porto, Portugal hebben een score van 4.1 op 5 op basis van 559meningen. Boek uw appartement vanaf US$23/nacht

Appartementen in Porto – Budget Vakantiewoningen

Porto, de tweede grootste stad van Portugal, beschikt over bescheiden lagen van middeleeuwse forten, uitstekende kerktorens en een prachtig barokke architectuur die allemaal met elkaar verbonden zijn middels de kronkelende steegjes en spiraalvormige trappen. De stad is de geboorteplaats van port, hiermede een belangrijke hotspot voor wijnliefhebbers, en serveert een selectie van de beste wijnen van Portugal. De combinatie van port en traditionele scènes zorgen voor een culturele doorslag – vooral in het historische centrum, een UNESCO werelderfgoed met koloniale pleinen en oude, gammele huizen die lang vergeten Romeinse ruïnes verbergen. Porto zet ook met trots voet in het heden en heeft een broodnodige renovatie ondergaan, waarbij modern design en een vleugje stijl op de voorgrond zijn gebracht. Vandaag de dag blijft de stad een toeristische hotspot, met een oppervlak van rustieke charme die nergens anders te vinden is. Kom terecht in de culturele achtergrond via een van onze vele appartementen in Porto, waar u als een local kunt leven en de persoonlijkheid van de stad kunt ontdekken.

Appartementen in Porto – Aparthotels in Porto

Porto en haar Passie voor Port

Porto is misschien wel het bekendst om haar productie van port, een zoete, rode wijn dat meestal naast desserts geserveerd wordt. Elk jaar komen duizenden toeristen massaal naar de regio om de heerlijke, frisse smaak van dit drankje te proeven – maar waarom is Porto de beste plek om het te proeven? Nou, Porto en de gebieden rond de rivier de Douro-vallei in het noorden van Portugal hebben het perfecte microklimaat voor de teelt van diverse producten. Dit rijke landschap is perfect voor de teelt van olijven en druiven, maar het is ook ideaal om de juiste soort druiven voor het maken van port-wijn te handhaven.

Dwars door het glooiende groen van dit deel van Portugal, vindt u een verzameling van quintas, of boerderijen, dieport en andere wijnsoorten produceren. Een van de populairste activiteiten onder bezoekers van Porto is het quintas hoppen, waarbij u langs een selectie van port-producerende bedrijven gaat, van de rijke creaties proeft en leert over het proces achter de productie.

Kom alles te weten over Porto en haar passie voor port via één van onze appartementen in Porto die de stad vullen. U zult voldoende tijd hebben om te genieten van de sfeer in de regio en om meer te leren over het proces achter Portugals favoriete dessertwijn.

Aparthotels in Porto

De historische en culturele stad Porto is een van de meest populaire toeristenbestemmingen van Portugal. Naast een eindeloze voorraad van zelfgemaakte port vindt u hier ook vele historische bezienswaardigheden die een kijk geven op het verleden van het land. Aparthotels in Porto weerspiegelen de combinatie van historische charme, culturele sfeer en luxe voorzieningen, met een aanbod van stijlvolle hotels langs de rivier en de kronkelende straten van het stadscentrum. Elders vindt u om elke bocht intieme hostels voor zij die op zoek zijn naar het geliefde nachtleven van Porto, en goedkope vakantieappartementen als bewijs van de goede dingen van het Portugese leven.

Een Mix van Middeleeuws, Barok en Modern – Wat te doen in Porto

Bekijk onze boutique-flats en appartementen in Porto, waarvan de meeste rond de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad gelegen zijn.

Eet, Drink en Baan je Weg als een Local

Het rustieke decor van Porto vormt de perfecte achtergrond om van de lokale sfeer te genieten. Duik de gezellige, familiegerunde cafés in en laat de wereld aan u voorbij gaan. Neem een kijkje in de boutique-winkels die de straten vullen en geniet van een heerlijke Francesinha, de Portugese variant van de Croque Monsieur. Het is een populaire snack onder de locals die op zoek zijn naar een snelle hap, tevens het perfecte hapje voor wanneer u door de stad drentelt en de bezienswaardigheden bewondert. Wanneer de zon onder begint te gaan, ga dan naar de top van de stad en geniet van een Vinho Verde in een van de bars op het dak. Deze unieke wijnsoort heeft een groene tint, maar ondanks zijn ongewone kleur voldoet het aan alles wat u van een rijke Portugese wijn verwacht.

Wanneer het tijd is om naar huis te gaan, spring dan in een van de old-school trams die door de steile straatjes op en naar gaan. Ze geven de stad een pittoresk, ouderwets karakter waarbij u locals uit de ramen ziet hangen en de onmisbare bellen al rijdend over de geplaveide steegjes hoort klingelen.

Inschrijven voor onze aanbiedingen
Wat te doen