Appartementen in New York City

#OnlyBeFrom meer dan 20.000 bestemmingen

288

Appartementen in New York City

ordenen:
Populariteit
Prijs
Beoordeling
Afstand tot het centrum
Grootte
Kamers

Wat te doen

Bezienswaardigheden  

Museum of Modern Art 66 Appartementen
Madison Square Garden 63 Appartementen
Empire State Building 62 Appartementen
Rockefeller Center 62 Appartementen
Trinity Church 37 Appartementen
Times Square 35 Appartementen
Ground Zero 31 Appartementen
Ellis Island 30 Appartementen
Central Park 27 Appartementen
Statue of Liberty 25 Appartementen

Laatste reacties

Onze appartementen in New York City, Verenigde Staten hebben een score van 3.9 op 5 op basis van 65meningen. Boek uw appartement vanaf US$95/nacht

Appartementen in New York – Goedkope Vakantiewoningen

New York, ook wel bekend als de Big Apple, is één van ’s wereld meest bekende steden en beschikt over indrukwekkende architectuur, een overvloed aan restaurants en een bruisende sfeer die zijn weg door de helder verlichte straten baant. De skyline is één van de meest herkenbare ter wereld en er is een hele serie van ongelofelijke dingen om te doen, van een wandeling door Central Park, in het donker genieten van de sfeer op Times Square en het beklimmen van de Empire State Building voor een spectaculair uitzicht over de stad. Leef de droom in één van onze appartementen in New York, waarbij u kunt kiezen uit een selectie van budgetstudio’s en boetiekvakantiewoningen om er zeker van te zijn dat u de perfecte plek heeft om te verblijven.

Wereldbekende Attracties – Wat te doen in New York

Onze appartementen in New York zijn door de hele stad gevestigd, van de Bronx tot aan de Upper East en West Sides.

Appartementen in New York - Aparthotels in New York

Onbekend New York – Minder Bekende Hotspots

New York is één van de grootste toeristische hotspots ter wereld en de belangrijkste bezienswaardigheden kunnen door de enorme toestroom van bezoekers erg druk zijn. Gelukkig zijn er een aantal minder bekende plekken, waar stilte en wat rust van het bruisende centrum te vinden is, waar veel toeristen niet van af weten.

Red Hook, een wijk in Brooklyn, wordt aangeprezen als ‘energiek’. Hier kunt u langs een grote selectie van zelfstandige winkels, restaurants en kunstgalerijen dwalen en genieten van de creatieve sfeer die gestimuleerd wordt door de ligging aan het water. Het is een klein eindje om, maar in het weekend is er een gratis watertaxi die vanuit Manhattan vaart.

Dan is er nog de Elevated Acre, waar sommige lokale New Yorkers niet eens van af weten. Deze hectare van rustige, groene ruimte ligt tussen de hoge gebouwen in de buurt van Wall Street en is de perfecte plek om een kopje koffie te drinken en de wereld langs u voorbij te laten gaan. In de zomer worden hier ook films vertoond bij het amfitheater met zeven rangen.

Kunstliefhebbers moeten zeken naar MoMa PS1, een tak van het Museum of Modern Art dat lang niet zo druk en bekend is. Er is een verscheidenheid van new-age, urban tentoonstellingen die hier plaatsvinden, waaronder een grote selectie van street art en er is een leuke tuin die continu aangepast wordt om te matchen met de huidige tentoonstelling.

Als u de stad buiten de gebaande paden wil verkennen, onze appartementen in New York zijn ook verspreid rond de minder bekende plekken in de stad.

Aparthotels in New York

Als een van de meest populaire toeristenbestemmingen in de wereld bieden de aparthotels in New York een mix van verschillende opties voor ieder soort reiziger. Enorme, wereldbekende hotels gaan zij aan zij met onvergetelijke attracties, waardoor u een stijlvol verblijf kunt vinden in een van ’s werelds meest blitse steden, terwijl appartementengebouwen met dakterassen een achtergrond als uit een film bieden voor elk bezoek. Er zijn ook een aantal betaalbare opties, van hostels in de binnenstad in de buurt van levendige bars en restaurants die dag en nacht geopend zijn, tot studioappartementen die uitkijken op drukke straten en de felle lichten van de Big Apple.

Aankomst in New York – Van de Luchthaven naar Manhattan

New York heeft maar liefst 3 luchthavens die de stad bedienen. De luchthaven John F. Kennedy Airport verzorgt voornamelijk de internationale vluchten en ligt op 15 mijl afstand van het centrum van Manhattan. De beste manier om van JFK in de stad te komen is via de AirTrain die naar het centrum van Manhattan rijdt en aansluit op de metro van New York. De luchthaven LaGaurdia Airport is vooral voor de binnenlandse vluchten en maakt Manhattan toegankelijk met een Express Bus en een drukke taxistandplaats buiten de terminals. Tot slot is er de minder bekende luchthaven Newark Liberty International Airport, die in New Jersey gelegen is maar wel het dichtstbijzijnde verkeersknooppunt naar Lower Manhattan is. Er is een Transit trein die regelmatig tussen deze luchthaven en Pennsylvania Station rijdt.

Inschrijven voor onze aanbiedingen
Wat te doen