Appartementen in Napels

#OnlyBeFrom meer dan 20.000 bestemmingen

91

Appartementen in Napels

ordenen:
Populariteit
Prijs
Beoordeling
Afstand tot het centrum
Grootte
Kamers

Wat te doen

Bezienswaardigheden  

Museo Archeologico 22 Appartementen
Duomo di Napoli 13 Appartementen
Castel dell'Ovo 13 Appartementen
Piazza del Plebiscito 12 Appartementen
Castel Nuovo 12 Appartementen
Teatro San Carlo 11 Appartementen
Museo di Capodimonte 3 Appartementen
San Paolo 3 Appartementen

Laatste reacties

Onze appartementen in Napels, Italië hebben een score van 4.2 op 5 op basis van 234meningen. Boek uw appartement vanaf US$45/nacht

Appartementen in Napels – Goedkope vakantiestudio's

Napels is de derde grootste stad van Italië en herbergt een rijkdom aan kunst en cultuur. In het hart van de stad, staat het historische centrum op de werelderfgoedlijst van Unesco, terwijl een handvol eersteklas musea wat van 's werelds beste kunst en archeologie tentoonstelt. Meng dit samen met de betoverende reeks architectuur, van sierlijke paleizen tot oude, vervallen kastelen, en u heeft een sprookjesachtige stad vol met interessante verhalen en bezienswaardigheden. Ook heeft Napels visuele traktaties te bieden. Het is een van de meest heerlijke steden van Italië, met een collectie van authentieke gerechten waar u van zult watertanden, zoals dunne pizza's, dikke, romige pasta's en koffie waarmee u uw dag goed begint. Napels is zonder twijfel een meesterwerk van een bestemming met een traktatie voor alle zintuigen. Verwen uw zintuigen in een van onze appartementen in Napels, van boutique-studio's in het historische centrum tot luxe appartementen die uitkijken over de uitgebreide architectuur.

Kathedralen en kastelen - Wat te doen in Napels

Onze appartementen in Napels vindt u verspreid over de stad, waarvan vele zich bevinden in of rond de hierboven genoemde populaire gebieden.

Appartementen in Napels – Aparthotels in Napels

Aparthotels in Napels

De skyline van Napels beschikt over een vlaag van sierlijke torens en indrukwekkende bouwkundige gebouwen. Naast dit alles vindt u diep in de kronkelende straten een reeks boutique-hotels die Italiaanse charme uitademen. Onder de aparthotels in Napels zijn er ook een aantal designer hostels die voornamelijk bedoeld zijn voor de jonge, stijlvolle bezoekers, en onafhankelijke vakantieappartementen die een goedkope en intieme manier bieden om de stad te verkennen. Waar u ook verblijft, de overweldigende sfeer van Napels is terug te vinden in de luxueuze stijl en modieuze nuances.

De rijke koffiecultuur van Napels

Het is algemeen bekend dat Italianen van koffie houden, met honderden espressocafés overal in het land. Napels is niet anders, met een groot deel van de bevolking dat afhankelijk is van een stoot cafeïne in de morgen om de dag te beginnen. Over het algemeen bestellen locals in Napels een kleine espresso om ze op gang te helpen, dus doe dit ook als u zich wilt mengen en ervaar koffie zoals de beste van hen doen.

Het is niet alleen de populariteit en noodzaak van koffie dat de cultuur van dit warme drankje in Napels zo interessant maakt. Er zijn ook een aantal gebruiken die met de koffiecultuur verbonden zijn die goed zijn om te weten. Een van de beste tradities is de caffe sospeso, wat inhoudt dat iemand twee koffie bestelt maar er maar één drinkt. Het andere kopje koffie kan dan door een minder fortuinlijk persoon worden gedronken – iemand die het zich niet kan veroorloven om zelf koffie te kopen.

Deze traditie begon in het zuiden van Italië rond Napels en, terwijl het niet meer zo zichtbaar is als in het verleden, komt het nog steeds voor in de meer lokale koffiehuizen. Als u zich gul voelt, bestel dan een caffe sospeso.

Wij hebben een aanbod van appartementen in Napels op loopafstand van talloze authentieke cafés zodat u de lokale koffiecultuur zelf kunt ervaren.

Napels verkennen – Vervoer van de luchthaven naar het stadcentrum

De luchthaven van Napels ligt vlakbij het centrum van de stad waardoor het vervoer makkelijk en goedkoop is. Er is een pendelbus die van de luchthaventerminals naar Piazza Garibaldi in het centrum rijdt. Deze bus rijdt zeer regelmatig en de rit duurt ongeveer een half uur. Als alternatief kunt u een taxi pakken vanaf de taxistandplaats op de luchthaven die u tegen een minimaal tarief rechtstreeks naar uw bestemming brengt. Omdat de luchthaven zo dichtbij en makkelijk te bereiken is, zijn dit de enige opties om van en naar de luchthaven te komen. Op dit moment is het de Alibus (de pendelbus) of een taxi.

Inschrijven voor onze aanbiedingen
Wat te doen