Appartementen in Mallorca

#OnlyBeFrom meer dan 20.000 bestemmingen

2.165

Appartementen in Mallorca

ordenen:
Populariteit
Prijs
Beoordeling
Grootte
Kamers

Wat te doen

Steden

Palma de Mallorca 166 Appartementen
Alcúdia 162 Appartementen
Pollença 159 Appartementen
Muro 100 Appartementen
Manacor 87 Appartementen
Llucmajor 79 Appartementen
Santanyí 66 Appartementen
Can Picafort 65 Appartementen

Bezienswaardigheden  

Playa de Muro 41 Appartementen
Playa de Palma 29 Appartementen
Playa Can Picafort 27 Appartementen
Playa Caseta de Capellans 21 Appartementen
Playa Magaluf 20 Appartementen
Playa de Son Maties 19 Appartementen
Cala Figuera 14 Appartementen
Playa de Santa Ponça 14 Appartementen
Cala Galiota 12 Appartementen
Playa Peguera Palmira 12 Appartementen
Playa de Sa Canova 12 Appartementen

Appartementen in Mallorca: Accommodatie met stijl

Mallorca is het grootste eiland van de Balearen, gelegen in de Middellandse Zee. De taal die er wordt gesproken is Mallorcaans, een mix van Catalaans en Spaans. Het klimaat is warm in de zomer en gematigd koud in de winter. Toerisme is de drijfveer van de economie, met meer dan 13 miljoen toeristen per jaar; als resultaat zijn de diensten en de infrastructuur op het eiland zeer goed. Het landschap is zo opmerkelijk dat de film “The Magus”, met Anthony Quinn, Candice Bergen en Michael Caine, in 1968 in de Portals Vells baai werd opgenomen, die naar de film vernoemd werd. Mallorca heeft niet alleen 128 stranden, maar er zijn ook belangrijke bergregio’s en sportactiviteiten specifiek voor dit landschap. Een ander belangrijk aspect is de keuken van de Balearen, inclusief de Mallorcaanse gebakken greixonera (traditionele kleipot) met tumbet en, als dessert, de ensaimada. Wat betreft regionale festivals, deze worden het hele jaar door gevierd. Dus vergeet niet een van onze appartementen in Mallorca te boeken, en laat uzelf gaan.

Plaatsen om te bezoeken op Mallorca

Huur een van onze appartementen in Mallorca die dichtbij al deze plekken liggen zodat u geen tijd hoeft te verspillen om van de ene naar de andere plek te komen en u maximaal van uw vakantie kunt genieten.

Appartementen in Mallorca – Aparthotels in Mallorca

Vervoer naar Mallorca

De luchthaven van Palma de Mallorca ligt zo’n 8 kilometer buiten het centrum van Palma. Lijn 1 Airport-Ciudad Puerto verbindt alle toeristische bestemmingen van Palma, de prijs is € 3 en deze bus vertrekt iedere 15 minuten. Lijn 21 brengt u naar Sa Arenal, kost € 3 en vertrekt iedere 30 minuten.

De veerboten van Barcelona naar Palma de Mallorca zijn zeer comfortabel, u kunt uw eigen auto meenemen en er zijn verschillende soorten tickets, afhankelijk van het niveau van comfort waar u voor kiest. De reis duurt ongeveer 8 uur.

Aparthotels in Mallorca

U kunt op Mallorca accommodatie vinden op verschillende ongeëvenaarde locaties; wij nodigen u uit om uw favoriete optie ver van te voren te boeken. Wij hebben geweldige appartementen gedecoreerd met alle luxe die u verdient. Voor de jongere mensen hebben wij mooie studio’s met een modern decor. Onze appartementen in Mallorca zijn de beste die u kunt vinden in dit natuurlijke paradijs.

Inschrijven voor onze aanbiedingen