Appartementen in Madrid

#OnlyBeFrom meer dan 20.000 bestemmingen

595

Appartementen in Madrid

ordenen:
Populariteit
Prijs
Beoordeling
Afstand tot het centrum
Grootte
Kamers

Wat te doen

Bezienswaardigheden  

Puerta del Sol 106 Appartementen
Plaza de España 99 Appartementen
Museo del Prado 72 Appartementen
Museo Reina Sofía 70 Appartementen
Plaza Mayor 50 Appartementen
Palacio Real 49 Appartementen
IFEMA 21 Appartementen
Santiago Bernabeu 10 Appartementen
Torres Kio 2 Appartementen

Laatste reacties

Onze appartementen in Madrid, Spanje hebben een score van 4 op 5 op basis van 563meningen. Boek uw appartement vanaf US$85/nacht

Appartementen in Madrid – Korte Termijn Vakantiewoningen

Madrid is een stad met vele gezichten. De enorme collectie van indrukwekkende kunst, verspreid over verschillende musea en galerijen, maken de stad een droom voor vele kunstliefhebbers. Ook is het een gastronomie hemel met een uitgebreide selectie van nouveau Spaanse restaurants en fusion keuken. En dan is er nog het nachtleven. Madrid staat bekend om zijn nachtleven en is de thuisbasis van verschillende grote clubs en hele straten vol met bars. Maar het is de sfeer die Madrid zo aantrekkelijk maakt, met zijn levendige drukte en energie die overal te voelen is. Welk deel van de stad u ook wil bezoeken, boek één van onze betaalbare appartementen in Madrid om ervoor te zorgen dat u het beste uitstapje heeft. Voor het vinden van verschillende accommodaties, bekijk onze goedkope studio’s en intieme, boetiekappartementen, verspreid over de hele stad – er is voor ieder wat wils.

De Gouden Driehoek van Kunst – Wat te doen in Madrid

We hebben verschillende budget vakantiewoningen en betaalbare appartementen in Madrid die in en rond de belangrijkste attracties van Madrid gevestigd zijn.

Vergeet Flamenco – De Muziek Scene in Madrid

Ja, Madrid staat bekend om zijn Flamenco optredens, maar de stad is ook een nestplaats voor andere genres en muziekstijlen. In de kronkelende straatjes vindt u talloze verborgen bars, verstopt onder de grond, waar u in kleine intieme ruimtes kunt genieten van nieuwe muziek en een paar drankjes. Jazz is bijzonder populair en u kunt altijd goede bands vinden bij >Café Central en Populart, en de onafhankelijke muziek scene is sterk aanwezig in zalen als Sala Sol en Sirocco. De grote, bekende clubs als Pacha en Kapital verwelkomen regelmatig aanstormende Spaanse DJ's, en zijn zeker een bezoek waard als u in bent voor een avondje dansen. Veel van onze appartementen in Madrid zijn te vinden in deze gebieden, dus maak uw keuze voor de perfecte verblijfplek.

Appartementen in Madrid - Aparthotels in Madrid

De Perfecte Avond uit in Madrid

Avondjes uit in Madrid beginnen meestal rond 20.00 uur, wanneer vrienden samenkomen om een paar glaasjes wijn, bier en wat tapas te delen. Bezoek het Cava Baja gebied of één van de smalle straatjes in La Latina vol met intieme bars. Om 22.00 uur is het tijd voor het diner en wat sterkere drankjes – bestel een aantal klassieke cocktails om in de sfeer te komen. Als u van plan bent om te gaan clubben, verlaat u dan niet de bar vóór 1.30 uur want na dit tijdstip begint het nachtleven in de meeste clubs pas echt. Gelukkig zijn deze tot 06.00 uur geopend, dus u heeft genoeg tijd om te genieten van het gezellige nachtleven in Madrid.

Aparthotels in Madrid

Het vinden van aparthotels in Madrid die voldoen aan uw reisstijl is een fluitje van een cent. Er zijn zo veel opties om uit te kiezen ongeacht uw budget of interesses. De historische achtergrond biedt de perfecte plaats voor eeuwenoude hotels die al vele jaren de beste Spaanse service bieden, terwijl de opkomende design-scene in de stad er toe heeft geleid dat er in de recente jaren tal van boutique-hotels zijn geopend. Daarnaast zijn er vele unieke appartementen verspreid over de stad, die bezoekers voldoende tijd geven om de cultuur, foodie-scene en het nachtleven van de stad te verkennen.

Madrid in Kaart Gebracht – Aankomst en Vervoer

De belangrijkste luchthaven van Madrid is de luchthaven Barajas en ligt op 12 km afstand van het centrum van de stad. Er zijn verschillende transportmogelijkheden om in de stad te komen, waaronder het efficiënte en goedkope metrosysteem dat de hele stad bedient. Ook zijn er talloze bussen die direct vanaf de luchthaven naar het stadscentrum rijden en is er een betrouwbaar netwerk van treindiensten dat hetzelfde doet. Het is ook vrij goedkoop om een taxi, buiten bij de terminals, te pakken gezien de luchthaven dicht bij het centrum ligt.

In Madrid is het heel eenvoudig om ergens te komen dankzij het uitgebreide metrosysteem dat alle belangrijke bezienswaardigheden en andere attracties met elkaar verbindt en dankzij de bussen die ervoor zorgen dat u de stad op een bovengrondse manier bekijkt terwijl u van de ene plek naar de volgende reist.

Populaire wijken

Inschrijven voor onze aanbiedingen
Wat te doen