Appartementen in Ibiza

#OnlyBeFrom meer dan 20.000 bestemmingen

1

Appartementen in Ibiza

ordenen:
Populariteit
Prijs
Beoordeling
Afstand tot het centrum
Grootte
Kamers

Appartementen in Ibiza – Goedkope verblijven

Ibiza is een eiland met verschillende gezichten. Het meest bekend is haar leuke persoonlijkheid die duizenden feestgangers per jaar trekt. Met haar high-end clubs en boho vibe is het de heilige graal van vakantiebestemmingen. Maar Ibiza heeft ook een andere kant, waar de zonsondergangen prachtig en de stranden enkele van de beste van Europa zijn. Weg van de bruisende drukte en harde muziek is er een zachtere kant van Ibiza, met authentieke cafés, heerlijke restaurants en prachtige uitzichten op de natuur. In Ibiza-stad kunt u langs de muren van Dalt Vila dwalen of een van de vele groene heuvels beklimmen die het eiland karakteriseren. Onze appartementen in Ibiza laten u alle kanten van het eiland op uw eigen tempo verkennen, of u nu een feestganger, een wandelaar of op zoek naar de zonsondergang bent.

Aparthotels in Ibiza

De aparthotels in Ibiza weerspiegelen de diversiteit van het eiland en omvatten alles van pensions en gastgezinnen tot luxe hotels, boutique-hotels en stijlvolle appartementen. Voor welk type verblijf u dan ook kiest, Ibiza heeft de perfecte accommodatie voor u.

De beste traditionele dorpen om te bezoeken op Ibiza

Onze appartementen in Ibiza kunnen over het eiland gevonden worden en plaatsen u in de beste positie voor het verkennen van het plaatselijke leven en de fijnere kanten van het eiland.

Appartementen in Ibiza – Aparthotels in Ibiza

Een proefje op het lokale leven in Ibiza

Ondanks haar reputatie als feestbestemming, beschikt Ibiza ook over een fascinerende geschiedenis die duizenden jaren teruggaat. Naast de eeuwenoude architectuur, is het ook de thuisbasis van kleurrijke tradities die van generatie op generatie zijn doorgegeven, inclusief het eten en drinken.

Een lokale specialiteit die u geproefd moet hebben is guisat de peix, een heerlijke en stevige visstoofpot geserveerd met aardappels en knoflookmayonaise. Dit is al jaren het favoriete gerecht van het eiland en vormt voor u de perfecte manier om uzelf in de zeecultuur te verdiepen. Het eiland is ook een grote leverancier van honing, amandelen en vijgenjam en u kunt vele winkels vinden die deze lokale specialiteiten op het hele eiland verkopen. Neem daarna en shotje Hierbas Ibicencas, een lokaal geproduceerde likeur die gemaakt is met tijm, rozemarijn en andere aromatische planten. Als souvenir kunt u gearomatiseerd zeezout meenemen dat op Ibiza gemaakt wordt en eeuwenlang een traktatie is geweest voor de locals – de zoutpannen dateren uit 800 v. Chr.

Avontuurlijk in Ibiza

Ibiza heeft door het hele eiland een ongelooflijk landschap, vol met prachtige bergen en uitzicht op de kust. Voel u één met de natuur door paard te rijden door de bossen van het noorden van Ibiza, waarbij u de flora en fauna kunt bewonderen die het eiland rijk is en genieten van een langzaam leeftempo. Er zijn tal van wandelroutes over het eiland, waar u kleine dorpjes, historische bezienswaardigheden en weidse landschappen kunt ontdekken.

Voor de meer avontuurlijke personen zijn er tal van duikplaatsen, zoals Las Salinas. Hier kunt u de onderwaterwereld van Ibiza ontdekken, die onder de sprankelende blauwe zee ligt.

Aankomst in Ibiza en uw weg op het eiland

Onze appartementen in Ibiza zijn gemakkelijk te bereiken, waar u dan ook verblijft op het eiland. De luchthaven is met de meeste grote steden, dorpen en resorts verbonden door efficiënte busroutes die u het prachtige landschap laten zien. De ritten zijn goedkoop en de bussen vertrekken regelmatig. Als alternatief kunt u een taxi nemen of kiezen voor een privé pendeldienst die u voor uw deur afzetten. Vergeet niet om voor uw rit een prijs af te spreken.

Veel mensen kiezen ervoor om een auto te huren bij aankomst op Ibiza, zodat ze het eiland op eigen tempo kunnen verkennen. Er valt zo veel te zien en te doen op het eiland, waardoor het een geweldig idee is om eigen vervoer te regelen, vooral als u van plan bent om moeilijk bereikbare bestemmingen te bezoeken en de meer afgelegen delen van het eiland wil verkennen.

In de meeste grote steden zijn er buslijnen die van de ene bezienswaardigheid naar de andere reizen, evenals bussen die onderweg andere resorts en dorpen verbinden. Het is onwaarschijnlijk dat u gebruik zult maken van het openbaar vervoer in de meeste steden, gezien deze klein en gemakkelijk te voet te verkennen zijn. Wel huren veel mensen een fiets om snel van de ene plek op de andere te komen en het landschap vanuit een ander perspectief te verkennen.

Inschrijven voor onze aanbiedingen
Wat te doen