Appartementen in Gran Canaria

#OnlyBeFrom meer dan 20.000 bestemmingen

543 Appartementen gevonden

Appartementen in Gran Canaria: Accommodatie met de smaak van de zee

Appartementen in Gran Canaria – Aparthotels op Gran Canaria

Gran Canaria is een eiland dat alles heeft: zee, bergen, zandduinen, steden, landelijke plaatsen en historisch en cultureel erfgoed. Het klimaat is er het hele jaar door ideaal, dankzij de ligging in de Atlantische Oceaan tegenover Afrika, waardoor het een van de favoriete vakantiebestemmingen is voor Europeanen. De vulkanische oorsprong van het eiland heeft voor prachtige landschappen gezorgd, die een genot zijn voor liefhebbers van fotografie. Er zijn hier 33 gebieden die behoren tot het Canarische Netwerk van Beschermde Natuurgebieden. In Parque Rural del Nublo kunt u een wandeling maken en de flora en fauna en geologische formaties bewonderen. Ook staat het eiland bekend om haar stranden met bijna elke dag van het jaar warm water. De lokale keuken en nachtelijke panorama’s zijn andere attracties die dit eiland tot vakantieparadijs maken. En om er zeker van te zijn dat uw verblijf een onvergetelijke ervaring wordt, kunt u een van onze appartementen op Gran Canaria huren.

Aparthotels op Gran Canaria

Er is een brede verscheidenheid aan aparthotels op Gran Canaria. Only-apartments heeft het beste aanbod voor de beste tijd op het eiland. Wij hebben perfect ingerichte, gemeubileerde appartementen voor kort of lang verblijf. Onze luxe appartementen hebben alles wat u nodig hebt, het enige wat nog ontbreekt is uzelf. Voor hen die alleen op zoek zijn naar een slaapplek zijn er prachtige studio’s in de buurt van de beste locaties voor plezier. Ook heeft Gran Canaria allerlei soorten accommodatie zoals all-inclusive-hotels, guesthouses, B&B’s, familiehostels en natuurlijk onze verzameling appartementen.

Plaatsen om te bezoeken op Gran Canaria

Onze appartementen op Gran Canaria liggen in de buurt van al deze plaatsen en zijn de beste en meest voordelige op de markt, en zeer goed uitgerust om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken tijdens uw vakantie.

Vervoer naar Gran Canaria

De luchthaven van Gran Canaria ligt zo’n 18 kilometer van Las Palmas. Als u met de bus wenst te reizen, dient u buslijn 1 te nemen, die naar het centrum van Las Palmas of Mogán rijdt. U kunt ook een taxi pakken of op de luchthaven een auto huren.

Inschrijven voor onze aanbiedingen