Appartementen in Gdańsk

#OnlyBeFrom meer dan 20.000 bestemmingen

145

Appartementen in Gdańsk

ordenen:
Populariteit
Prijs
Beoordeling
Afstand tot het centrum
Grootte
Kamers

Laatste reacties

Onze appartementen in Gdańsk, Polen hebben een score van 3.9 op 5 op basis van 45meningen. Boek uw appartement vanaf US$58/nacht

Appartementen in Gdansk – Betaalbare vakantiewoningen

Gdansk is anders dan alle andere Poolse steden, hoewel het nog steeds een gruizige charme ademt. Zijn eeuwenoude maritieme geschiedenis is nog duidelijk terug te zien rond de haven, terwijl een mengelmoes van architectonische stijlen bewegingen uit verschillende naties en tijdperken combineert. De meeste bezoekers gaan direct naar de Oude Binnenstad, een gebied dat gekenmerkt wordt door geplaveide straatjes en rode bakstenen kerken. Dit is waar de geschiedenis van Gdansk het meest levendig is, verstrikt met hoge herenhuizen, diverse musea en lokale cafés. Maar het havengebied is nog steeds een grote favoriet voor het maken van boottochten, diners met uitzicht en voor drankjes tijdens de zonsondergang. Ondanks zijn turbulente verleden heeft Gdansk zich opgebouwd tot een bruisende stad, uitgedost met een reeks interessante bezienswaardigheden gepaard met een jeugdige sfeer. Ontdek de nieuwe kant van de stad met onze appartementen in Gdansk, een verzameling van budget accommodatie verspreid over de hele stad, van het centrum tot aan de haven.

De oude binnenstand en sierlijke architectuur – Wat te doen in Gdansk

Appartementen in Gdansk – Aparthotels in Gdansk

Aparthotels in Gdansk

De sprookjesachtige scènes van Gdansk vormen een schitterend beeld van deze Poolse stad, en de aparthotels in Gdansk doen hier niet aan onder. Aan de rand van kleurrijke pleinen vindt u luxueuze hotels en guesthouses gelegen in historische gebouwen. Ook zijn er talloze hostels voor het jongere publiek van de stad, en een aanbod van appartementen die op het niveau van een local een betere kijk op Gdansk geven. Ongeacht wat u wilt zien in deze stad, er is voor iedere situatie een geschikte accommodatieoptie te vinden.

De enorme wijken van Gdansk

Gdansk is opgebouwd uit verschillende wijken die allemaal samenkomen om het tot een levendige en bruisende stad te maken. Elk gebied heeft zijn eigen persoonlijkheid en biedt een unieke reeks attracties aan toeristen. We hebben een selectie van appartementen in Gdansk die in de genoemde gebieden gelegen zijn, wat betekent dat u – afhankelijk van uw interesses - de perfecte verblijfplek kunt vinden.

Oliwa is een van de meest populaire wijken van Gdansk. Het is bekend om zijn middeleeuwse klooster en beschikt over een interessante geschiedenis die teruggaat tot de 17e eeuw – de Slag van Oliva vond hier plaats. Vandaag de dag zorgt het voor een cultureel inzicht in de geschiedenis, gepaard met een hele reeks authentieke, lokale eettentjes.

Osowa ligt iets verder van het centrum, maar biedt alsnog een groot aantal bezienswaardigheden voor bezoekers. Het ligt aan de rand van het Osowa meer, dat omgeven is door een strook van zandstranden. Het is ook een geweldige plek voor de meer avontuurlijke reizigers om een aantal watersporten uit te proberen. Tevens is Osowa het populaire winkelgebied van Gdansk en de plek voor de plaatselijke bevolking, op jacht naar nieuwe aankopen.

Het havengebied Nowy grijpt terug naar het verleden van Gdansk als maritieme hotspot en hiervan zijn langs de kade nog vele elementen zichtbaar. Het is de perfecte plek om een hapje te eten en een paar drankjes achterover te slaan terwijl u geniet van het prachtige uitzicht over het water.

Vliegtuigen, treinen en veerboten – Aankomst in Gdansk

Er zijn talloze manieren om in Gdansk en bij onze appartementen in Gdansk te komen, dankzij de centrale ligging van de stad in Europa. Het meest voor de hand liggend is dat u naar de luchthaven vliegt en vanuit daar met de trein of busdiensten het centrum bereikt. Als alternatief kunt u met de trein in Gdansk komen, wat een populaire optie is voor bezoekers uit de buurlanden. Gdansk is goed verbonden met zowel andere steden in Polen als met de rest van Europa, en het spoorwegsysteem wordt momenteel gerenoveerd om dit nog beter en efficiënter te maken. Tot slot kunt u met de veerboot vanuit Zweden in Gdansk aankomen, wat een spannende manier is om deze stad te verkennen gezien u het vanuit een ander perspectief ervaart.

Inschrijven voor onze aanbiedingen
Wat te doen