Appartementen in Edinburgh

#OnlyBeFrom meer dan 20.000 bestemmingen

0

Appartementen in Edinburgh

ordenen:
Populariteit
Prijs
Beoordeling
Afstand tot het centrum
Grootte
Kamers

Ga na of u alle zoekcriteria correct geschreven hebt

Appartementen in Edinburgh – Betaalbare accommodatie

Edinburgh is een bastion van geschiedenis vol met mooie gevels en ongelooflijke architectuur. Smalle straatjes vervolgen hun weg van het centrum van de oude stad naar de stedelijke dorpen, die barsten met cultuur en rustieke charme en er zijn tal van hoeken en gaten die wachten om ontdekt te worden. Op elke hoek valt er iets nieuws te ontdekken, of het nu een vintage boekhandel, een sierlijke kerktoren of een kasteel op een heuvel is. Maar de natuurlijke schoonheid van Edinburgh is ook adembenemend, compleet met groene heuvels, roestkleurige rotsen en de glinsterende zee in de verte. De eeuwenoude scènes gaan hand in hand met prachtige vergezichten, een stad creërend die ongelooflijk gezellig en cultureel is. Voor de hedendaagse reiziger is er een verzameling van trendy pubs, geïmproviseerde concerten, feesten die de hele nacht door gaan en een mix van top-notch winkels. Boek een van onze appartementen in Edinburgh en begin met het ontdekken van deze multidimensionale stad.

Kastelen, sloten en kathedralen – Wat te doen in Edinburgh

Met een fascinerende geschiedenis en een prachtig decor, is Edinburgh de perfecte plek om te verkennen. Onze appartementen in Edinburgh zijn verspreid over de hele stad, zodat u ruimschoots de gelegenheid heeft om de vele geheimen en bezienswaardigheden te ontdekken.

Ontdek de literaire kant van Edinburgh

Naast zijn eeuwenoude geschiedenis en prachtige landschap, is Edinburgh ook bekend om zijn literaire geschiedenis. Het landschap heeft talrijke dichters en schrijvers door de jaren heen geïnspireerd, en er zijn tal van monumenten gewijd aan de kunst van woorden.

Begin met het drinken van een kopje koffie in het Elephant House Café. Niet alleen zijn de warme dranken hier de beste van de stad, maar is het ook de plek waar J.K. Rowling haar eerste Harry Potter boeken schreef. Dus, pak een tafel en geniet van de inspirerende sfeer van dit café.

Het is vrijwel onmogelijk om in Edinburgh te lopen zonder een boekwinkel tegen te komen. De stad is er letterlijk mee gevuld, wat het de perfecte plek maakt voor literatuurliefhebbers. Bezoek de Old Town Bookshop, een van de beste in de stad, net als Analogue Books en Word Power Books. Neem de tijd om door de stoffige boekenplanken te neuzen en dompel uzelf onder in een aantal verschillende werelden.

Als u in de voetsporen van een literaire genie wil treden, doe dan de Dorothy Wordsworth tour door de stad. Wordsworth reisde in 1803 naar Edinburgh met zijn zus en zij schreef een aantal prachtige proza over de schoonheid en unieke sfeer van de stad.

Bezoek tot slot de National Library of Scotland, een vertoning van oude boeken, kaarten en brieven. Hier kunt u bladeren door zeldzame manuscripten van onder andere Byron, Austen en Melville.

Duik in het hart van literaire grootheden met onze appartementen in Edinburgh, die rond al deze paradijzen van woorden gevonden kunnen worden.

Appartementen in Edinburgh – Aparthotels in Edinburgh

Aparthotels in Edinburgh

De rijke geschiedenis van de stad en de geweldige architectuur weerspiegelen zich in de aparthotels in Edinburgh, met een aantal grote, oude hotels, gezellige pensions en leuke B&B’s weggestopt in de kronkelende straatjes. In lijn met zijn huidige luxe aard, is er ook een handvol top-notch hotels en boutique-appartementen.

Vergemakkelijk uw weg naar Edinburgh – Aankomst

Edinburgh Airport ligt op slechts vijf mijl afstand van het centrum van Schotlands hoofdstad, en er zijn een aantal manieren waarop u makkelijk in de stad kunt komen.

Allereerst is er de premium Airlink busdienst, die elke 10 minuten vanaf de luchthaven vertrekt en naar Waverley Bridge in het centrum van de stad rijdt. Er zijn een paar haltes in het westen van de stad waar de bus stopt, voor als u in dat deel verblijft.

Als alternatief, als u liever kiest voor een meer budgetvriendelijke optie, ga dan met de plaatselijke bus. Het duurt iets langer dan met de Airlink bus, maar het rijdt naar meerdere delen van de stad en biedt u de kans om wat meer van Edinburgh te zien voordat u daadwerkelijk aankomt.

Tot slot kunt u ook een taxi buiten bij de terminals nemen. Er zijn tal van stands en de prijzen zijn ook redelijk betaalbaar. Uiteraard is het niet de goedkoopste optie, maar als u op zoek bent naar snelheid en gemak dan is het de beste manier.

Inschrijven voor onze aanbiedingen
Wat te doen