Appartementen in Dublin

#OnlyBeFrom meer dan 20.000 bestemmingen

0

Appartementen in Dublin

ordenen:
Populariteit
Prijs
Beoordeling
Afstand tot het centrum
Grootte
Kamers

Ga na of u alle zoekcriteria correct geschreven hebt

Appartementen in Dublin – Goedkoop verblijf

Tegen een achtergrond van eeuwenoude gebouwen, prachtige musea en daarbij een levendige historie, biedt Dublin haar bezoekers een culturele extravaganza die nog eens wordt versterkt door de vriendelijke lokale gezichten. Dublin oogt misschien niet zo schilderachtig als andere Europese steden, maar dit wordt gecompenseerd door het karakter van de stad. U vindt in Dublin vele eigenzinnige cafés, restaurants en traditionele Ierse bars die een kijk geven op de cultuur van de stad alsmede tal van hedendaagse kunstgalerijen. Ook is het de thuisbasis van een van de oudste universiteiten van de wereld, en is er veel te ontdekken voor fervente liefhebbers van literatuur. Als u meer een persoon bent die van het nachtleven wilt genieten dan is Dublin ook de perfecte bestemming. De hedonistische sfeer na zonsondergang is een van de beste van Europa met een groot aanbod aan levendige clubs en bars. Leer het unieke karater van de stad kennen met onze appartementen in Dublin, die de perfecte manier bieden om alle leuke kanten van de stad te verkennen.

Aparthotels in Dublin

Dublin biedt verschillende opties voor accommodatie, van traditionele Ierse bed & breakfasts tot een grote collectie jeugdhostels en boutique-hotels. Overal in de stad vindt u voldoende oude gebouwen met moderne huurwoningen, en onze aparthotels in Dublin bieden de beste accommodatie. Doordat u onafhankelijk bent, heeft u de mogelijkheid om de stad als een local te verkennen met een stijlvol en comfortable verblijf om te ontspannen nadat u een dag de karaktertrekjes van Dublin heeft leren kennen.

Guinness en galerijen – Activiteiten in Dublin

Al deze belangrijke attracties zijn makkelijk te bereiken vanuit ons aanbod aan appartementen in Dublin die over de stad verspreid liggen.

Appartementen in Dublin – Aparthotels in Dublin

Dublin ontdekken – Hoe bereikt u het stadscentrum

Het stadscentrum bereiken vanaf Dublin Airport is eenvoudig met de Dublin AirCoach die elke tien minuten vertrekt. Voor een meer lokale ervaring kunt u de openbare bus 747 nemen, die ongeveer iedere vijftien minuten vanaf de luchthaven naar het centrum van de stad rijdt.

Minder bekende kanten van Dublin

Terwijl er in Dublin veel belangrijke bezienswaardigheden te ontdekken zijn, zijn er ook tal van minder bekende plaatsen waar u het karakter van de stad echt goed kunt ervaren. U zult tijdens uw bezoek ongetwijfeld veel lopen, dus waarom probeert u niet deze geheime routes die u langs een aantal van de meest begeerde culturen van Dublin brengt?

Maak een wandeling over het terrein van Farmleigh Mansion; een landgoed van 31 hectare dat eigendom was van de Guinness-familie. Vandaag de dag is het open voor publiek wanneer er geen koningen of presidenten op bezoek zijn, en kunt u de aangelegde tuinen en het schilderachtige botenhuis verkennen. Al alternatief kunt u het Blessingtonbassin bezoeken, wat nu een rustgevend park aan de rand van de stad is. Dan is er nog de Royal Canal Way, dat de mogelijkheid biedt tot een heerlijke wandeling langs het kanaal. Gaandeweg kunt u waar u maar wilt op en uit de DART-trein stappen en u zodoende wat sneller of wat langzamer verplaatsen.

Als laatste kunt u een bezoek brengen aan de ‘Bog of the Frogs’-lus in Howth, waar u ongelooflijke kliffen, een charmante vuurtoren en een schitterend uitzicht over de haven van Howth vindt – als u geluk heeft, ziet u misschien zelfs een aantal zeehonden in het ondiepe water rondspetteren. Na een dag wandelen, kunt u tot rust komen in een van onze stijlvolle appartementen in Dublin.

Inschrijven voor onze aanbiedingen
Wat te doen