Appartementen in Costa del Sol

#OnlyBeFrom meer dan 20.000 bestemmingen

1.757

Appartementen in Costa del Sol

ordenen:
Populariteit
Prijs
Beoordeling
Grootte
Kamers

Wat te doen

Steden

Málaga 456 Appartementen
Nerja 273 Appartementen
Marbella 213 Appartementen
Manilva 159 Appartementen
Benalmádena 99 Appartementen
Fuengirola 64 Appartementen
Torremolinos 63 Appartementen
Mijas 55 Appartementen

Bezienswaardigheden  

Playa Burriana 95 Appartementen
Playa El Carabeillo Chico 88 Appartementen
Playa El Carabeo 87 Appartementen
Playa El Chorrillo 64 Appartementen
Playa de Calahonda 62 Appartementen
Playa El Playazo 57 Appartementen
Playa La Torrecilla 55 Appartementen
Playa El Salón 49 Appartementen
Playa La Caletilla 40 Appartementen
Playa de La Malagueta 36 Appartementen
Playa de Santa Ana 28 Appartementen
Playa del Bilbil 28 Appartementen

Appartementen aan de Costa del Sol: Accommodatie met magie en stijl

De Costa del Sol strekt zich uit van de provincie Malaga tot Cádiz, vanaf La Línea de la Concepción tot Nerja. Dankzij het ideale klimaat werd het in de jaren 50 een ontmoetingsplaats voor beroemdheden, waarbij Marbella werd omgetoverd tot de favoriete plek voor Jet Setting en het middelpunt werd van het nachtleven, cafés, internationale restaurants, tapasbars, exclusieve winkels en kunst en cultuur. Als u andere interesses heeft, kunt u erop uit in de weelderige bergketen van de Costa del Sol Oriental, of in de heuvels van de Litoral-bergketen, waar u geweldige landschappen en archeologische bezienswaardigheden, zoals Alcorrín en Fuengirona aantreft. Als u zich graag in de natuur begeeft, ver weg van allerlei vooroordelen, is Benalmádena de aangewezen plek om prachtige stranden te vinden. Als u wilt genieten van alles wat de Costa del Sol te bieden heeft, reserveer dan een van onze appartementen aan de Costa del Sol.

Plaatsen om te bezoeken aan de Costa del Sol

Onze appartementen aan de Costa del Sol bevinden zich dichtbij alle hierboven genoemde plaatsen.

Appartementen aan de Costa del Sol – Aparthotels aan de Costa del Sol

Hoe bereikt u de Costa del Sol

De luchthaven van Malaga-Costa del Sol ligt op 8 kilometer van het stadscentrum en 15 minuten met de bus. De A 75 Express bus brengt u naar General Torrijo Plaza en de C-1 trein brengt u naar Malaga Centro Alameda, van waaruit u kunt lopen of een taxi kunt pakken naar uw eindbestemming. Bij de T3 Terminal bevindt zich ook een taxistandplaats die duidelijk is aangegeven. Wij raden aan om een bonnetje te vragen, aangezien dit belangrijk is als u een klacht wilt indienen.

Vervoer aan de Costa del Sol is eenvoudig. Er zijn goede busdiensten die de toegang tot de toeristenbestemmingen makkelijk maken, en een trein die van Malaga naar Torremolinos, Benalmádena en Fuengirola rijdt.

Aparthotels aan de Costa del Sol

Accommodatie aan de Costa del Sol is zeer divers. De Costa del Sol biedt bezoekers een verblijf in studio’s in de kronkelende straten met witgekleurde huizen, en weelderige hotels of stijlvolle appartementen aan zee. Als u uw vakantie aan het plannen bent en u wilt dat alles soepel verloopt, hebben wij geweldige accommodatie voor u aan de Costa del Sol die allemaal in staat zijn om uw verblijf onvergetelijk te maken. Vergeet niet een appartement aan de Costa de Sol te huren om volop van uw vakantie te genieten. Alle accommodatie is toegesneden om te voldoen aan uw spannende plannen, zowel overdag als ‘s nachts: ze bevinden zich dicht bij bars of archeologische wonderen die een speciale indruk achterlaten op deze cluster van steden en kleine dorpen aan de Mediterraanse kust.

Inschrijven voor onze aanbiedingen