Appartementen in Costa Daurada

#OnlyBeFrom meer dan 20.000 bestemmingen

16

Appartementen in Costa Daurada

ordenen:
Populariteit
Prijs
Beoordeling
Grootte
Kamers

Wat te doen

Steden

Sitges 11 Appartementen
Vilanova i la Geltrú 1 Appartement
Tarragona 1 Appartement
Sant Pere de Ribes 1 Appartement
Canyelles 1 Appartement
L'Arboç 1 Appartement

Bezienswaardigheden  

PLAYA DEL MIRACLE 1 Appartement

Appartementen aan de Costa Dorada: korte-termijnaccommodatie

Appartementen aan de Costa Dorada – Aparthotels aan de Costa Dorada

Costa Dorada is de naam van het kustgebied vanaf Tarragona tot de monding van de Ebrorivier. Het heeft een Meditterraans klimaat, met warme zomers en een aangename winter. Het staat bekend om de archeologische opgravingen en kleine locaties die hun authenticiteit hebben behouden, waar de vooruitgang nog geen effect heeft gehad op de lokale cultuur. Een van de grootste attracties is de stad Tarragona, die tot werelderfgoed is benoemd. Aan de Costa Dorada vindt u stranden en baaien, veel erfgoed en cultuur, een prachtig landschap en allerlei leuke dingen te doen. Er is veel economische activiteit en een enorme landbouwproductie van amandelen, paddenstoelen en sinaasappelen alsmede een overvloed aan zee- en schaaldieren. De keuken is een van de grootste attracties vanwege de perfecte mix van producten van het land en van de zee, karakteristiek voor het Mediterraanse dieet. Alles is hier te vinden, dus huur een van onze appartementen aan de Costa Dorada en kies wat het beste bij u past.

Aparthotels aan de Costa Dorada

De huur van een van onze aparthotels aan de Costa Dorada is de beste optie voor uw vakantie. Wij hebben appartementen voor groepen of families, volledig gemeubileerd met stijl en comfort. De appartementen zijn ruim en comfortabel, en bevinden zich dichtbij de meeste populaire bezienswaardigheden. Voor hen die het niet te ingewikkeld willen maken, hebben we een breed aanbod aan volledig uitgeruste studio’s. Wacht geen dag langer om uw accommodatie aan de Costa Dorada te huren.

Plekken om te bezoeken aan de Costa Dorada

Onze appartementen aan de Costa Dorada bevinden zich in de buurt van al deze plaatsen. Wij garanderen dat u al uw tijd kunt wijden aan leuke activiteiten, zoals de cultuur van de regio leren kennen en een aantal van de vele restaurants bezoeken om uw smaakzintuigen op een Mediterraans avontuur mee te nemen.

Vervoer naar de Costa Dorada

De luchthaven van Reus ligt ongeveer 7 kilometer van Tarragona. Er zijn vele busdiensten die de luchthaven verbinden met de verschillende plaatsen aan de Costa Dorada. Lijn 50 brengt u naar Reus en de rit kost € 3.

Inschrijven voor onze aanbiedingen