Appartementen in Córdoba

#OnlyBeFrom meer dan 20.000 bestemmingen

60

Appartementen in Córdoba

ordenen:
Populariteit
Prijs
Beoordeling
Afstand tot het centrum
Grootte
Kamers

Laatste reacties

Onze appartementen in Córdoba, Spanje hebben een score van 3.9 op 5 op basis van 116meningen. Boek uw appartement vanaf US$56/nacht

Appartementen in Cordoba – Goedkope boutique-huurwoningen

Gelegen in de mooie, witgekleurde regio van Andalusia, is Cordoba een klein stukje paradijs voor liefhebbers van eten en cultuur. Met een doolhoof van oude wijnkelders, indrukwekkende architectuur en een keuze uit heerlijke restaurants waarvan u zult watertanden, is deze middeleeuwse stad het middelpunt van de Spaanse cultuur. In het hart van de stad vindt u de Mezquita, een statige gekoepelde bastion uit de Islamitische cultuur die opdoemt uit de straten van de oude stad. Van daaruit kunt u de Joodse wijk induiken en genieten van heerlijke koffie op schilderachtige pleintjes, een kijkje nemen in betoverende musea en relaxen met een drankje in een van de vele bars. Dankzij het multiculturele karakter van Cordoba vindt u om elke hoek een nieuw gezicht van de stad. Begeef u in de tradtionele manier van leven in een van onze appartementen in Cordoba, waar u een boutique-appartment kunt huren in de kronkelende straatjes van de oude stad.

Een regenboog van cultuur - Activiteiten in Cordoba

Wij hebben een aantal appartementen in Cordoba, verspreid rond deze voornaamste bezienswaardigheden waardoor u er zeker van bent alles te ervaren wat deze stad te bieden heeft.

Appartementen in Cordoba – Aparthotels in Cordoba

Het lokale leven in het labyrint van Cordoba

Cordoba is een van de meest bezochte steden van Zuid-Spanje dankzij haar aanhoudende mengelmoes van culturen en levendige, gepassioneerde persoonlijkheid. Overal op straat ziet u honderden toeristen die langs Moorse architectuur en gekoepelde moskeeën struinen, maar er zijn talloze andere manieren waarop u zich met de locals kunt mengen.

Om te beginnen, locals in Cordoba eten laat. Heel erg laat. Restaurants uit de reisgidsen zitten vol met toeristen tot tien of elf uur 's avonds, maar daarna, wanneer de toeristen hun bed hebben opgezocht, nemen de locals de restaurants over. Neem een willekeurig restaurant tegen middernacht, en u zult zien dat het er druk is - families die uitgebreid eten, vrienden die een drankje doen en zelfs ouderen die de laatste roddels uitwisselen.

Overdag kunt u het lokale leven verkennen in de kronkelende straten van de oude stad. Ga voorbij de grote pleinen en zoek in plaats daarvan de schilderachtige patio's van lokale huiseigenaren op. Patio's zijn een groot onderdeel van de cultuur van Cordoba en er is zelfs een jaarlijkse wedstrijd waarbij de mooiste patio wordt gekozen. Het allermooiste is dat gastvrije locals hun patio's openstellen voor het passerende publiek, die u een stil plekje in de schaduw bieden om meer te weten te komen over de rijke en ingewortelde tradities van de stad.

Aparthotels in Cordoba

De oude, kronkelende straten van Cordoba zijn gevuld met charmante guesthouses die teruggrijpen naar oude tradities. Naast indrukwekkende Moorse gebouwen barsten schattige hotels van de prachtige boeketten van bloemen en eigenzinnige binnenplaatsen, terwijl levendige hostels bijdragen aan de jeugdige sfeer van de stad. Aparthotels in Cordoba omvatten ook chique hotels gevuld met zowel luxueuze stijl als oude Spaanse wortels, en centrale, goedkope appartementen die een lokale ervaring bieden in de buurt van alle belangrijke bezienswaardigheden. De accommodatie is hier betaalbaar en biedt een ander perspectief op de culturele tradities van deze schitterende Spaanse stad.

Vervoer in Cordoba – Paard en wagen en mooie busritten

Cordoba heeft zelf geen internationale luchthaven, maar de stad is vanaf Madrid makkelijk te bereiken met de bus of trein. De snelste optie is de hogesnelheidslijn die deze twee steden verbindt, maar de bus is goedkoper en een mooiere rit.

Zodra u in de stad bent, is het zeer makkelijke om u te verplaatsen. De beste manier is te voet. Op deze manier zult u alle prachtige architectuur en bezienswaardigheden zien en kunt u genieten van de levendige sfeer. Als u moe bent kunt u als alternatief de lokale bus pakken die rijdt tussen alle bezienswaardigheden alsmede naar bestemmingen buiten de stad, of u kunt een taxi pakken om u van de ene naar de andere plek te brengen.

Om de oude stijl van Cordoba echt te ervaren, kunt u een ritje maken in paard en wagen en u zo een weg banen door de oude stad terwijl de hoeven van het paard kletteren op de keien en wat u een prachtig uitzicht op de geweldige architectuur geeft. Dit is niet goedkoop, maar een goede manier om de stad op authentieke wijze te verkennen.

Inschrijven voor onze aanbiedingen
Wat te doen