Appartementen in Belgrado

#OnlyBeFrom meer dan 20.000 bestemmingen

114

Appartementen in Belgrado

ordenen:
Populariteit
Prijs
Beoordeling
Afstand tot het centrum
Grootte
Kamers

Wat te doen

Bezienswaardigheden  

Plaza de la República 32 Appartementen
Teatro Nacional 27 Appartementen
Iglesia de San Marcos 17 Appartementen
Templo de San Sava 10 Appartementen
Zeleni Venac 6 Appartementen
El Arena de Belgrado 3 Appartementen

Laatste reacties

Onze appartementen in Belgrado, Servië hebben een score van 4.1 op 5 op basis van 86meningen. Boek uw appartement vanaf US$41/nacht

Appartementen in Belgrado– Betaalbare accommodatie

Belgrado is een stad met een tragisch verleden waarvan de littekens in de straten zichtbaar zijn. Het is een grauwe stad met een bezielend karakter, maar zeker niet alleen maar somber en troosteloos. Belgrado heeft de laatste jaren juist grote veranderingen ondergaan waardoor het een culturele, trendy plaats in Oost-Europa is geworden. Gelegen aan de rivier de Donau heeft het een variatie aan bezienswaardigheden en attracties. In het hart vindt u de Kalemegdan Citadel, omringd door een voetgangersgebied met chique bars en restaurants. Verder in de stad treft u een overvloed aan musea en gallerijen aan, zij aan zij met oude Ottomaanse architectuur en een mengelmoes aan hedendaagse gebouwen. Belgrado is momenteel een van de meest levendige steden van Europa en u kunt meeproeven van alles wat het te bieden heeft met ons aanbod aan appartementen in deze stad, inclusief allerlei vakantiewoningen en boutique-appartementen in het centrum.

Forten en fascinerende geschiedenis – Wat te doen in Belgrado

Bekijk ons aanbod aan appartementen in Belgrado om midden in het bruisende leven het perfecte verblijf te vinden.

Appartementen in Belgrado – Aparthotels in Belgrado

Ervaar Belgrado als een local

Belgrado heeft talloze attracties die druk worden bezocht door toeristen, maar het is ook een zeer bescheiden stad met een vriendelijk, lokaal gevoel. Maak uzelf vertrouwd met de stad als een local door een bezoek te brengen aan de vele markten – buiten en binnen – en rond te struinen langs de stalletjes met verse groenten en fruit en zelfgemaakte souvenirs. Om de stad als een local te verkennen, kunt u een fiets huren en langs de belangrijkste bezienswaardigheden fietsen, verdwalen in de kleine zijstraatjes en de stad bekijken vanuit een ander perspectief. De omgeving van de rivier de Sava is perfect om te fietsen en u treft hier een aantal bruggen over de rivier aan met een spectaculair uitzicht over de stad. In Nieuw-Belgrado is er tevens een fietspad rond het Adameer wat u stukje natuur biedt in het bebouwde stadscentrum.

Met ons aanbod aan appartementen in Belgrado ervaart u het leven in de stad als een local.

Aparthotels in Belgrado

Aparthotels in Belgrado zijn net zo opkomend als Belgrado zelf. De hoofdstad van Servië is een levendige hotspot voor liefhebbers van het nachtleven en mensen die op zoek zijn naar cultuur, en is de laatste jaren sterk in populariteit gestegen. De hotels gaan op gelijke voer met de selectie van galerijen, en bieden een luxe maar goedkoop verblijf, en er zijn voldoende chique hostels die aanboren op de jeugdige energie van de stad. Ook is er een groot aantal appartementen en vakantiestudio’s te huur die bezoekers de kans bieden om de stad vanuit een lokaal perspectief te verkennen.

In Belgrado – Vervoer naar en in de stad

De luchthaven Nikola Tesla licht 20 kilometer buiten het stadscentrum, ongeveer 30 minuten met de auto of 45 minuten met de bus. Er zijn een aantal manieren om van de luchthaven in het hart van het centrum te komen, de één voordeliger dan de andere.

Er is een minibus die met regelmaat tussen de luchthaven, het centraal station en het stadscentrum rijdt. Een rit met deze minibus geeft u een goede visuele introductie van de stad en is een van de meest voordelige manieren om de stad in te komen. Als alternatief kunt u buiten de terminals een taxi pakken voor een snelle rit naar uw bestemming. Ook kunt u de stad bereiken via de treinverbindingen vanuit omringende landen.

Met een efficiënt netwerk van openbaar vervoer is het in Belgrado makkelijk om ergens te komen. Er rijden geregelde busdiensten die de voornaamste bezienswaardigheden verbinden alsmede een nachtbus die u veilig thuisbrengt na een avondje genieten van het nachtleven. U kunt een BusPlus-kaart aanschaffen wat u tijd en geld bespaart als u van plan bent veel gebruik te maken van het openbaar vervoer, maar u kunt zich natuurlijk ook te voet bewegen. Veel van de voornaamste bezienswaardigheden bevinden zich namelijk op loopafstand van elkaar waardoor u op deze manier alles wat de stad te bieden heeft op uw gemak kunt verkennen.

Inschrijven voor onze aanbiedingen
Wat te doen