Appartementen in Athene

#OnlyBeFrom meer dan 20.000 bestemmingen

197

Appartementen in Athene

ordenen:
Populariteit
Prijs
Beoordeling
Afstand tot het centrum
Grootte
Kamers

Laatste reacties

Onze appartementen in Athene, Griekenland hebben een score van 4 op 5 op basis van 435meningen. Boek uw appartement vanaf US$34/nacht

Appartementen in Athene – De beste vakantiewoningen

Athene rijst op uit het verleden, waamee het begin van de menselijke beschaving wordt gemarkeerd en overblijfselen uit de oudheid, die de wereld hebben gevormd tot wat zij vandaag is, worden tentoongesteld. Maar het is ook een stad van verandering – niet alleen doordrenkt van historie, mythen en legenden. In werkelijkheid is Athene sterk in opkomst, met een levendige kunst- en cultuurscene en één been stevig in de moderne wereld verankerd. Haar kosmopolitische kant biedt een verscheidenheid aan hippe cafés en winkels, restaurants van het type ‘nouveau cuisine’ en high-tech gebouwen, allemaal in de schaduw van de grote monumenten uit de oudheid die over de stad waken als wijze oude bewakers. Haal het meeste uit de twee gezichten van deze stad met een van onze appartementen in Athene. Bekijk ons aanbod aan boetique-vakantiewoningen en goedkope appartementen met een schitterend uitzicht over de oude stad.

Een eeuwenoude wereld in het heden – Wat te doen in Athene

Onze appartementen in Athene vindt u overal rondom deze bekende punten, waardoor u makkelijk toegang heeft tot alle belangrijke bezienswaardigheden.

Aparthotels in Athene

Athene is de plaats waar de oude beschaving begon, wat bezoekers een millennia-oude wereld biedt om te verkennen. Terwijl de bezienswaardigheden zeer oud zijn, zijn veel van de aparthotels in Athene modern met luxe faciliteiten. Onder de akropolis staan boutique-hotels vol met hedendaagse kunst en moderne voorzieningen, terwijl eigenzinnige guesthouses verborgen liggen in het oude deel van de stad. Elders in de stad zijn er hostels voor het jongere publiek dat op zoek is naar de trendy bars en bruisende nachtleven, terwijl appartementen die zijn verspreid over de hele stad een lokale kijk bieden op de lifestyle van Athene.

Appartementen in Athene - Aparthotels in Athene

Kronkelende straatjes en uitgestrekte pleinen – De wijken van Athene

Athene bestaat uit verschillende wijken met ieder een eigen persoonlijkheid en typische dingen die er te doen zijn. Plaka is de meest bezochte wijk en is gelegen in de schaduw van de Akropolis. Het heeft een labyrint van doolhofachtige straten die zijn bekleed met leuke cafés, eigenzinnige winkels en kleurrijke, neoklassieke huizen. Dan is er Monastiraki, een wijk gelegen aan de rand van het Romeinse forum, met wekelijks een aantal vlooienmarkten. Omringd door indrukwekkende architectuur en vele winkels, kunt u in Monastiraki een glimp opvangen van Athene in het verleden en het heden.

De wijk Psirri was voorheen een uitgestorven deel van de stad, vergeten door de meer populaire delen van de stad. Vandaag de dag is het echter een levendige wijk die vooral ‘s avonds ontwaakt. Hier vindt u vele trendy nachtclubs, gallerijen en restaurants verspreid over de straten. De wijk ademt een stedelijke charme die u niet snel elders zult vinden.

Vervolgens is er het commerciële centrum. De wereldlijke, zich ontwikkelende wijk heeft onlangs een facelift gehad en is omgetoverd tot voetgangersgebied. Het is een centrum van activiteit met alles van eigenzinnige gallerijen, tot antieke musea, oude architectuur en moderne eetgelegenheden.

Onze apartementen in Athene bevinden zich in al deze wijken zodat u echt de sfeer van de stad zult proeven.

Aankomst in Athene – Van de luchthaven naar het centrum van de stad

De internationale luchthaven Elefthrios Venizelos ligt zeer dicht bij het stadscentrum, waardoor u makkelijk en snel middenin het bruisende leven van de stad komt. U kunt in de metro stappen die u naar het Syntagmaplein of de wijk Monastiraki brengt, of u kunt de snelbus pakken, die regelmatig tussen het vliegveld en het Syntagmaplein rijdt.

Als alternatief wachten er buiten de terminals talloze taxi’s die u snel en vrij goedkoop naar uw bestemming kunnen brengen. Het is ook mogelijk om vanaf de luchthaven te voet naar de stad te gaan. Op die manier komt u langs een aantal prachtige bezienswaardigheden. Het nadeel is dat dit even duurt en het niet de beste optie is als u een hoop baggage met u meedraagt.

Inschrijven voor onze aanbiedingen
Wat te doen