Appartementen in Amsterdam

#OnlyBeFrom meer dan 20.000 bestemmingen

118

Appartementen in Amsterdam

ordenen:
Populariteit
Prijs
Beoordeling
Afstand tot het centrum
Grootte
Kamers

Wat te doen

Bezienswaardigheden  

Leidseplein 11 Appartementen
Rijksmuseum 8 Appartementen
Dam Square 7 Appartementen
Van Gogh Museum 6 Appartementen
Anne Frank House 6 Appartementen
Flower Market 3 Appartementen
Vondelpark 3 Appartementen
De Wallen 1 Appartement
Amsterdam Centraal 1 Appartement

Laatste reacties

Onze appartementen in Amsterdam, Nederland hebben een score van 4.1 op 5 op basis van 368meningen. Boek uw appartement vanaf US$118/nacht

Appartementen in Amsterdam – Centrale Boetiekstudio’s

Amsterdam is een gezellige stad, vol met kronkelende straatjes, hoge, smalle huizen en charmante bruggen die over de kanalen zijn gelegd. Wanneer u over de markten, langs de design-led cafés en boetiekwinkels wandelt, voelt het alsof u een stap terug in de tijd heeft gezet naar een wereld waar geplaveide straten heersen en waar u op elke hoek vriendelijke gezichten tegenkomt. De stad is rijk aan kunst en design en heeft een groot aantal galerijen, ateliers en musea die de creatieve sfeer van Amsterdam tonen. Hoor helemaal bij de locals door een fiets te huren en te fietsen langs de suizende trams en over de gebogen bruggen richting de doolhof van coole, speelse straatjes. Geniet vervolgens van de intieme sfeer in één van onze appartementen in Amsterdam, waar u in een budget flat of boetiekvakantiewoning in het centrum van alle actie kunt verblijven.

¡ Appartementen in Amsterdam - Aparthotels in Amsterdam

De Beste Buurten in Amsterdam

Net als de meeste grote steden bestaat ook Amsterdam uit verschillende buurten met elk een eigen persoonlijkheid en unieke eigenschappen. De 9-Straatjes is een klein gebied in het centrum met vele smalle straatjes, unieke winkels en leuke cafés. Het centrum bevindt zich in een soortgelijke omgeving en is misschien wel de drukste plek in de stad. Het heeft een overvloed aan musea, gezellige bars en top-notch winkels die onder zowel toeristen als de lokale bevolking zeer populair zijn. De Pijp is in zijn verschijning vergelijkbaar met de 9-Straatjes, maar met minder toeristen. Hier vindt u vele markten en lokale winkels. De Jordaan is één van de meest geliefde wijken van de stad, waar veel jonge creatievelingen, veelbelovende bars en street art te vinden zijn. De NDSM-Werf is in zijn creatieve opzicht vergelijkbaar met de Jordaan en is het huis van kunstenaars, musici en studenten. Oud-Zuid is het rijkere deel van de stad dat de dure smaak en luxe wensen tegemoetkomt.

Welke wijk u ook prefereert, wij hebben de perfecte selectie van appartementen in Amsterdam voor u.

Bier en Fietsen – Wat te doen in Amsterdam

Onze verzameling van appartementen in Amsterdam zijn over de hele stad verspreid, waarvan vele in en rond deze populaire gebieden liggen.

Aparthotels in Amsterdam

De opties voor verblijf in Amsterdam zijn net zo divers als de stad zelf. Van hostels in oude herenhuizen langs het kanaal en knusse B&B’s die barsten van de cultuur en modern Nederlands design, tot grote hotels verstopt in de kronkelende straten, zijn de aparthotels in Amsterdam geschikt voor elke situatie. Naast betaalbare luxe hotels en historische guesthouses die de charme van de oude stad uitademen zijn er vele betaalbare appartementen verspreid rond alle belangrijke bezienswaardigheden, die bezoekers de perfecte kans bieden om de stad te verkennen als een local.

Aankomen en Reizen in Amsterdam

De luchthaven van Amsterdam, Schiphol, is erg dicht bij het stadscentrum en dus heel gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. De makkelijkste manier om in het centrum te komen is met de trein, die er ongeveer 20 minuten over doet. Ook staan er buiten bij de terminal bussen die rechtstreeks naar verschillende delen van het centrum rijden. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de vele taxi’s op de luchthaven en goedkoop naar uw bestemming reizen.

Uit naburige landen zijn er veel bezoekers die via de cross-country treindiensten in Amsterdam komen. Amsterdam biedt vele openbaar vervoermogelijkheden, waaronder tramdiensten die door de hele stad rijden, verschillende bussen en een uitgebreid en efficiënt treinsysteem dat u naar de buitenste delen van de stad en nabijgelegen steden brengt. Ook is het, dankzij de grachten, mogelijk om voor vervoer over het water te kiezen, maar de beste manier om de stad te verkennen is met de fiets – een grote favoriet onder de lokale bevolking.

Inschrijven voor onze aanbiedingen
Wat te doen