Appartementen in Van Gogh Museum

#OnlyBeFrom meer dan 20.000 bestemmingen

6

Appartementen in Van Gogh Museum

ordenen:
Populariteit
Prijs
Beoordeling
Afstand tot het centrum
Grootte
Kamers

Wat te doen

Bezienswaardigheden  

Leidseplein 11 Appartementen
Rijksmuseum 9 Appartementen
Dam Square 7 Appartementen
Anne Frank House 6 Appartementen
Flower Market 3 Appartementen
Vondelpark 3 Appartementen
De Wallen 1 Appartement
Amsterdam Centraal 1 Appartement

Laatste reacties

Onze appartementen in Van Gogh Museum, Amsterdam, Nederland hebben een score van 4.1 op 5 op basis van 3meningen. Boek uw appartement vanaf US$132/nacht

Appartementen in de buurt van het Van Gogh Museum in Amsterdam: Accommodatie voor een gunstige prijs

Op een steenworp afstand van het Museumplein en op slechts tweehonderd meter van het warme en groene Vondelpark, huisvest het Van Gogh Museum de grootste collectie kunstwerken van een van de meest gerenommeerde schilders uit de kunstgeschiedenis: Vincent van Gogh. Het museum heeft een permanente collectie van meer dan 200 schilderijen, 500 tekeningen en meer dan 750 brieven, evenals tijdelijke tentoonstellingen en artistieke en culturele activiteiten die doorlopend plaatsvinden. Het museum heeft niet alleen werken van de emblematische schilder, beroemd om zijn waanzin, zijn armoede, zijn dramatische leven en zijn ontwrichtende stijl. In het van Gogh Museum kun je ook genieten van werken van andere kunstenaars uit de negentiende eeuw, vooral degenen die tot de impressionistische en post-impressionistische stromingen behoorden. Zo kun je beeldhouwwerken van Auguste Rodin en schilderijen van Paul Gauguin, Édouard Manet, Claude Monet en Henri de Toulouse-Lautrec en vele anderen bekijken. Het van Gogh Museum is een van de belangrijkste bezienswaardigheden in het zuidelijke deel van Amsterdam, dicht bij andere iconische locaties in de stad, zoals het Stedelijk Museum, het Rijksmuseum en het Concertgebouw. Het werd opgericht in 1973 en bestaat uit twee gebouwen die zijn ontworpen door de architecten Gerrit Rietveld en Kisho Kurokawa, speciaal ontworpen om deze instelling te huisvesten. Het trekt elk jaar miljoenen bezoekers, als een van de meest bezochte musea in het land en in de wereld. Deze ongelooflijke verzameling is de grootste verzameling werken van Vincent van Gogh die er is en hij is samengesteld met de schilderijen die de kunstenaar had voordat hij stierf. Al zijn werken werden geërfd door zijn broer Theo nadat hij op 37-jarige leeftijd verward stierf met een vuurwapen, in 1890. Hierna werden de schilderijen tentoongesteld in het Stedelijk Museum in Amsterdam, waar ze nog vele jaren bleven, totdat ze werden overgedragen aan de van Gogh Foundation in 1962. Tot de beroemdste schilderijen van Vincent van Gogh in het museum behoren De aardappeleters (1885), De zonnebloemen (1889) en enkele van zijn populaire zelfportretten. Het museum bevindt zich in een uitstekende omgeving om een accommodatie te huren tijdens je verblijf. Je kunt deze en andere verrijkende musea en toeristische plekken in de omgeving bezoeken vanuit een van onze appartementen in de buurt van het van Gogh Museum.

Appartementen in de buurt van het Van Gogh Museum - Plaatsen om te bezoeken in de buurt van het van Gogh Museum

Accommodatie in de buurt van het van Gogh Museum

Het is normaal om een breed scala aan accommodaties te vinden in het zuiden van Amsterdam, vlakbij het Van Gogh Museum en het Vondelpark: van luxe vijfsterrenhotels tot populaire hostels waar jonge mensen kamers en faciliteiten delen om de kosten te verlagen. Als je echter de voorkeur geeft aan comfort en onafhankelijkheid, een plek waar je je eigen ruimte kunt hebben, je eigen schema's kunt beheren en op een rustige manier van je vakantie kunt genieten, is er geen betere optie dan het huren van een appartement. Je vindt allerlei soorten appartementen in onze catalogus, volledig uitgeruste appartementen en studio's. Je kunt ten volle genieten van je verblijf in deze stad die de meest eigentijdse en vernieuwende aspecten van de Europese cultuur perfect combineert met het traditionele en vredige Nederlandse leven.

Plaatsen om te bezoeken in de buurt van het van Gogh Museum

Het van Gogh Museum ligt in een prachtige wijk van Amsterdam, waar je veel andere toeristische attracties kunt vinden. Hier hebben we er een aantal verzameld, zodat je ze kunt ontdekken tijdens je bezoek aan Amsterdam:

Hoe bereik je het van Gogh Museum

Neem de bus vanaf de luchthaven Amsterdam-Schiphol en je bent er in slechts een half uur. Je moet bus nummer 397 nemen en uitstappen op het Museumplein. Het is te bereiken vanaf Amsterdam Centraal Station in ongeveer 25 minuten, je kunt tram nummer 2 (naar Nieuw Sloten, halte Van Baerlestraat), en tram nummer 5 (naar Amstelveen Binnenhof, halte Van Baerlestraat) nemen. Je kunt er ook met de bus komen, neem bus 170, naar Uithoorn, Amstelplein; of bus 172, naar de Kudelstaart, en stap uit bij het Rijksmuseum / Museumplein. We herinneren je eraan dat het museum elke dag geopend is van 9:00 tot 17:00 uur, behalve op vrijdag, wanneer het museum geopend is tot 21:00 uur.

Inschrijven voor onze aanbiedingen
Wat te doen