Appartementen in Tower Bridge

#OnlyBeFrom meer dan 20.000 bestemmingen

89

Appartementen in Tower Bridge

ordenen:
Populariteit
Prijs
Beoordeling
Afstand tot het centrum
Grootte
Kamers

Wat te doen

Bezienswaardigheden  

Hyde Park 347 Appartementen
Wembley Stadium 137 Appartementen
British Museum 137 Appartementen
Big Ben 109 Appartementen
Madame Tussauds 109 Appartementen
Piccadilly Circus 90 Appartementen
National Gallery 90 Appartementen
Trafalgar Square 67 Appartementen
Saint Paul's Cathedral 48 Appartementen
O2 Arena 46 Appartementen

Laatste reacties

Onze appartementen in Tower Bridge, Londen, Verenigd Koninkrijk hebben een score van 3.9 op 5 op basis van 10meningen. Boek uw appartement vanaf US$125/nacht

Appartementen in de buurt van de Tower Bridge: goedkope accommodatie in het centrum van London

De Tower Bridge (of brugtoren) in Londen is ongetwijfeld een van de meest herkenbare en iconische grote architecturale bezienswaardigheden van deze belangrijke stad. De Tower of London is meer dan een eeuw oud en overbrugt de Theems, het is de thuisbasis van de juwelen van de Britse kroon. De twee grote torens zijn een onmiskenbaar symbool van de hoofdstad van Engeland en het unieke landschap ervaren dat het bezoek ervan je biedt, is een must voor de lokale bevolking en toeristen. Vergeet niet je camera mee te nemen!

Deze basculebrug werd gebouwd in de 19e eeuw en hij is ontworpen met een hefsysteem om de toegang en uitgang van de schepen van de haven van Londen niet te onderbreken. Het ontwerp van deze structuur is gemaakt door Horace Jones, die op dat moment de architect van de stad was. De structuur is 244 meter lang en 7 meter breed, terwijl de twee opzichtige torens beide 65 meter hoog zijn. De twee grote helften van de brug kunnen in slechts een minuut de beweging van meer dan 80 graden te maken die nodig is om rivierverkeer mogelijk te maken, hoewel elk van de onderdelen meer dan 1.000 ton weegt. De trappen voor voorbijgangers en de machinekamer uit het Victoriaanse tijdperk vormen een permanente tentoonstelling die bezoekers tegen betaling kunnen bezoeken. Het bezoek is echt interessant en de moeite waard.

Appartementen in de buurt van de Tower Bridge - Plaatsen om te bezoeken in de buurt van de Tower Bridge

Accommodatie in de buurt van de Tower Bridge

Cultuur, geschiedenis, nachtleven, financiën, muziek, theater en royalty, en vele andere dingen vinden plaats in deze enorme metropool. Dankzij de grote toestroom van bezoekers die het elk jaar bezoeken, vindt je allerlei soorten accommodaties in Londen, zoals luxe hotels, jeugdherbergen, pensions, bed and breakfast en nog veel meer. Als je de Londense ervaring ten volle wilt beleven, met onafhankelijkheid en privacy, raden we je aan een appartement te huren. In de buurt van de Tower Bridge heb je toegang tot veel bezienswaardigheden. Het is een centraal punt van de stad van waaruit je gemakkelijk naar elk gewenst punt kunt gaan. Bij Only-apartments hebben we een groot aantal appartementen te huur in dit gebied. We hebben studio's met één kamer en appartementen met één, twee of meer slaapkamers. Vind wat het beste past bij jouw behoeften in onze uitgebreide catalogus. Al onze appartementen zijn volledig ingericht en uitgerust, zodat je het meeste uit je verblijf in de Britse hoofdstad kunt halen.

Plaatsen om te bezoeken in de buurt van de Tower Bridge

Hoe bereik je de Tower Bridge

Omdat hij zich op een centraal punt van de stad bevindt, is het niet moeilijk om bij de Tower Bridge te komen. Londen heeft een zeer compleet metronetwerk. Naast een immens netwerk van bussen (de beroemde rode dubbeldekkers) en toeristenvervoer. Metrostations (de Londense metro, in de volksmond "tube" genoemd) die het dichtst bij de Tower Bridge ligt, zijn Tower Hill (Circle en District-lijnen), London Bridge (Jubilee en Northern Line) en Bermondsey (Jubilee-lijn). Als je naar Docklands Light Railway reist (DLR genaamd, naar de initialen), is het dichtstbijzijnde station Tower Gateway. Met de trein zijn de nabijgelegen stations Fenchurch Street en London Bridge. De openingstijden van de brug voor toeristische bezoeken zijn meestal van 10:00 tot 17:30 uur en elke dag geopend, op enkele uitzonderingen na. De toegangsprijs voor volwassenen is ongeveer 10 pond.

Inschrijven voor onze aanbiedingen
Wat te doen