Appartementen in Tour Eiffel

#OnlyBeFrom meer dan 20.000 bestemmingen

76

Appartementen in Tour Eiffel

ordenen:
Populariteit
Prijs
Beoordeling
Afstand tot het centrum
Grootte
Kamers

Wat te doen

Bezienswaardigheden  

Musée du Louvre 181 Appartementen
Champs-Élysées 170 Appartementen
Stade de France 148 Appartementen
Arc de Triomphe 141 Appartementen
Notre-Dame 66 Appartementen
Basilique du Sacré-Cœur 38 Appartementen
Opéra Bastille 36 Appartementen

Laatste reacties

Onze appartementen in Tour Eiffel, Parijs, Frankrijk hebben een score van 4 op 5 op basis van 19meningen. Boek uw appartement vanaf US$91/nacht

Appartementen dicht bij de Eiffeltoren: Hoogstaande accommodatie

De Eiffeltoren is een van de meest bekende monumenten in de wereld. Dit monument was 41 jaar lang het hoogste bouwwerk ter wereld – geen enkele andere structuur of gebouw kon tegen deze hoogte op. De toren werd ontworpen door Maurice Koechlin en Èmile Nougier en werd gebouwd door de ingenieur Alexandre Gustave Eiffel voor de Wereldtentoonstelling van 1889. De toren staat aan het einde van de Champ de Mars, op de oever van de Seine, in het 8e arrondissement.

Appartementen dicht bij de Eiffeltoren - Accommodatie dicht bij de Eiffeltoren

De bouw van de toren was niet vrij van controverse. In die tijd dacht men dat de toren het uiterlijk van de stad zou verpesten en dat het “nutteloos en afschuwelijk”, “een torenskelet” zou zijn. Er was een beweging bestaande uit driehonderd kunstenaars die een open brief stuurden om te protesteren tegen de bouw van de Eiffeltoren. Guy de Maupassant, zoon van Alexandre Dumas, en Charles Garnier, waren hier onder andere bij betrokken.

On 8 januari 1887 tekenden Éduoard Lockroy, Minister van Handel, Eugene Poubelle, de Prefect van de Seine, en Gustave Eiffel het officiële contract om de toren te bouwen tegen de geschatte kosten van 6,5 miljoen franc plus 1,5 miljoen franc voor onvoorziene uitgaven. Op 15 mei 1889 opende de toren zijn deuren voor bezoekers en werd het de hoofdattractie van de Wereldtentoonstelling. Jarenlang was de toren echter het doelwit van kritiek van mensen die het een te lelijk aangezicht voor het landschap van Parijs vonden. Pas in de jaren 30, na de installatie van nieuwe verlichting plus een nieuw ontwerp van de eerste verdieping, begon men de toren te zien als een krachtig avant-garde symbool dat de stad versterkte.

De toren heeft een hoogte van 324 meter, inclusief de antenne, en heeft drie verdiepingen. De eerste verdieping is op 57 meter hoogte. Hier vindt u kaarten en uitzichtpunten om Parijs te observeren en een restaurant van twee verdiepingen. De tweede verdieping is op 155 meter. Deze verdieping heeft een uitkijkpunt met een prachtig uitzicht en een restaurant. De veiligheidsregels van het uitkijkpunt zijn strikt. De derde verdieping is op 275 meter en kan alleen met de lift bereikt worden.

De Eiffeltoren heeft in haar geschiedenis een aantal ingewikkelde periodes moeten doorstaan. In 1944 overleefde de toren een brand, veroorzaakt door het Nazi-bewind, en de toren werd tijdens de bezetting gebruikt als militaire basis. In 1999 weerstond de toren ongedeerd een storm, ondanks windstoten aan de top van de toren van 240 km/u.

De toren is veel in films voorgekomen – een romantische film is niet compleet zonder een scène met de Eiffeltoren. De toren is zelfs te zien in Superman 2, Armageddon, Alien Resurrection, en vele andere films.

Accommodatie dicht bij de Eiffeltoren

De rivier de Seine, de Champ de Mars en de prachtige Eiffeltoren die de stad verlicht zijn een aantal bezienswaardigheden die u niet mag missen in dit charmante, verfijnde deel van Parijs. Er is een verscheidenheid van aantrekkelijke accommodatie beschikbaar, hoewel de omgeving normaal gesproken zeer duur is. Er zijn veel typen hotels in de buurt: verfijnde hotels, eigenzinnige hotels, gerenoveerde hotels en avant-garde hotels. In veel van deze hotels zijn huisdieren toegestaan en sommige hebben kamers waar roken is toegestaan. Als u een verfijnde smaak hebt, zijn er luxe, gerenoveerde appartementen beschikbaar. Deze zijn volledig uitgerust en hebben natuurlijk licht, airconditioning, verwarming en wifi. Deze appartementen liggen dicht bij de metro en zijn gereed om verhuurd te worden. U kunt vragen of huisdieren zijn toegestaan. Indien u een kleiner budget heeft, zijn studio’s en B&B’s een goed alternatief. Sommige zijn net zo goed als veel van de hotels. De studio’s zijn voorzien van bijna alles en meer redelijk geprijsd. Als u een backpacker bent en op zoek bent naar een guesthouse of hostel, dan dient u een beetje buiten het gebied te zoeken om een meer geschikte prijs te vinden. Raadpleeg onze catalogus met appartementen dicht bij de Eiffeltoren en reserveer de accommodatie die bij uw lifestyle past.

Activiteiten in de buurt van de Eiffeltoren

Zoals u ziet zijn er in dit deel van Parijs veel dingen te doen en te zien. Zorg dat u onze catalogus van appartementen dicht bij de Eiffeltoren raadpleegt zodat u accommodatie vindt op de best mogelijk locatie met het beste uitzicht op de toren.

Vervoer naar de omgeving van de Eiffeltoren

De luchthaven Paris-Charles de Gaulle ligt 23 kilometer buiten het centrum van de stad. De nr. 351 openbare bus brengt u naar het metrostation Nation. Vanaf hier kunt u per taxi verder reizen, of lijn 6 van de metro pakken naar het station Bir Hakeim-Tour Eiffel. Ook kunt u buiten de luchthaventerminal een taxi pakken. De prijzen variëren en stijgen tussen 17.00 en 22.00 uur. Ook worden er kosten gerekend voor ieder stuk bagage. Als u een auto huurt, wordt het aanbevolen dit te doen in de aankomsthal. Veel verhuurbedrijven bieden onbeperkte kilometers aan. BonVoyage!

Inschrijven voor onze aanbiedingen
Wat te doen