Appartementen in Tate Modern

#OnlyBeFrom meer dan 20.000 bestemmingen

44

Appartementen in Tate Modern

ordenen:
Populariteit
Prijs
Beoordeling
Afstand tot het centrum
Grootte
Kamers

Wat te doen

Bezienswaardigheden  

Hyde Park 347 Appartementen
British Museum 137 Appartementen
Wembley Stadium 136 Appartementen
Big Ben 109 Appartementen
Madame Tussauds 109 Appartementen
Piccadilly Circus 90 Appartementen
National Gallery 90 Appartementen
Tower Bridge 89 Appartementen
Trafalgar Square 67 Appartementen
Saint Paul's Cathedral 48 Appartementen

Laatste reacties

Onze appartementen in Tate Modern, Londen, Verenigd Koninkrijk hebben een score van 4 op 5 op basis van 6meningen. Boek uw appartement vanaf US$125/nacht

Appartementen in de buurt van het Tate Modern

In een stad zo groot, kosmopolitisch en veelzijdig als Londen, is het moeilijk om te beslissen waar te verblijven. Met zoveel attracties en historische bezienswaardigheden om te bekijken, kan het lastig zijn om de beste buurt om een appartement te huren te kiezen. Bij Only-apartments hebben we echter een aanbeveling voor je.

Als je van moderne kunst houdt, waarom huur je dan geen appartement in de buurt van het Tate Modern museum? Het is niet alleen een plek die je vaker kunt bezoeken en maximaal kunt benutten als je dichtbij bent, maar vanwege de strategische locatie, in deze wijk, heb je toegang tot enkele van de belangrijkste attracties van de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk.

Het Tate Modern heeft niet alleen een zeer belangrijke historische kunstcollectie, maar is ook een echte exponent van moderne en hedendaagse kunst. Het is een van de grootste musea ter wereld; het gebouw, een oude elektriciteitscentrale van 35.000 vierkante meter, is echt indrukwekkend van binnen en van buiten, en er doorheen lopen is een opwindende ervaring. Een andere goede reden om deze plek te bezoeken is dat het gratis is (behalve sommige tijdelijke tentoonstellingen).

In het Tate Modern vindt je ondermeer werken van 20e-eeuwse Europese kunstenaars zoals Georges Braque, Pablo Picasso en Paul Klee. Je vindt er zowel permanente collecties als vele tijdelijke tentoonstellingen, naast tijdelijke uitvoeringen en hedendaagse installaties. Dit museum is erg populair bij Londenaren en trekt in totaal ongeveer vijf miljoen bezoekers per jaar.

Appartementen in de buurt van het Tate Modern - Plaatsen om te bezoeken in de buurt van het Tate Modern

Accommodatie in de buurt van het Tate Modern

Londen is een van de meest bruisende steden ter wereld, de hoofdstad van theater, kunst, mode, muziek, financiën en vele andere dingen. Het trekt miljoenen en miljoenen toeristen per jaar, waarvoor er een groot aantal hotels, hostels, bed & breakfast en accommodatie van alle soorten zijn. Als je de Londen ten volle wilt beleven, met onafhankelijkheid en privacy, is je beste optie om een appartement te huren. Als je een passie hebt voor kunst en cultuur, en je gaat naar Londen met een wandeling langs de Theems in gedachten, dan moet je een appartement huren in de buurt van de Tate Modern-galerij. In Only-apartments hebben we appartementen in alle soorten en maten. We hebben studio's met één kamer en appartementen met één, twee of meer kamers. Vind wat het beste past bij jouw behoeften! Ze zijn allemaal volledig ingericht en uitgerust.

Plaatsen om te bezoeken in de buurt van het Tate Modern

 • Shakespeare’s Globe. Dit is een reconstructie van het Globe Theatre, een theater dat historisch gezien wordt geassocieerd met de beroemde figuur William Shakespeare. Het oorspronkelijke gebouw uit 1599 werd bij een brand verwoest. Het werd geopend in 1997 en biedt plek aan ongeveer 1.400 toeschouwers.
 • St. Paul’s Kathedraal. Dit gebouw, een van de belangrijkste in Londen, is een van de belangrijkste kathedralen ter wereld. Het is opgedragen aan de apostel Paulus (St. Paul, in het Engels), en werd in de late zeventiende eeuw in Engelse barokstijl gebouwd. Het trekt vooral de aandacht met zijn grote koepel, die het uitzicht op Londen van grote afstanden bepaalt. Het is 111 meter hoog en is een van de hoogste gebouwen in de stad. Deze kathedraal is, samen met de Westminster Abbey, de plaats waar belangrijke koninklijke diensten plaatsvinden. Prins Charles en Lady Di huwden in deze kerk.

 • Millennium Bridge. Vlak voor het Tate Modern, en passend bij de eigentijdse stijl, is de 'Millennium Bridge' een voetgangersoversteekplaats over de Theems. Zoals de naam al aangeeft, werd hij in 2000 ingewijd.
 • strong>National Theatre. Samen met de Royal Shakespeare Company en het Royal Opera House is het een van de belangrijkste theatergezelschappen in Engeland. Het werd opgericht in 1963 en huist momenteel naast de rivier de Theems, in het centrum van Londen. Een must voor liefhebbers van podiumkunsten.
 • Tower of London. Dit is een historisch kasteel gelegen aan de noordoever van de Theems. Het had verschillende functies door de geschiedenis, zoals gevangenis, arsenaal, schatkamer, openbaar registerhuis, huis van de kroonjuwelen, en koninklijke woning.
 • Het monument voor de Grote Brand van London. Het staat bekend als "het Monument" en is een imposante zuil in Dorische stijl die herinnert aan de ergste brand in de geschiedenis van Londen, die plaatsvond in 1666. Het is meer dan zestig meter hoog en bevindt zich op de plaats waar naar verluidt de brand begon. Het is mogelijk om toegang te krijgen tot het monument door een trap van 311 treden te beklimmen en het uitzicht vanaf de top te bewonderen.
 • Hoe bereik je het Tate Modern

  Omdat je op een eiland bent, is het heel normaal om met het vliegtuig naar Londen te gaan. Dat is de reden waarom er veel luchthavens zijn die de stad omringen. Het is echter ook mogelijk om er met de trein te komen vanuit andere steden in het Verenigd Koninkrijk en vanuit Parijs.

  Om bij het Tate Modern te komen vanaf Heathrow Airport moet je de metro nemen in een van de terminals en overstappen in Gloucester Road, waar je de District-lijn richting Upminster moet nemen en uitstappen bij Blackfriars. Vanaf daar is het ongeveer 10 minuten lopen om bij het museum te komen. Dit kost je meer dan een uur. Een andere optie is om uit te stappen bij Green Park en de Jubilee-lijn naar Southwark te nemen, vanwaar je een vergelijkbare afstand moet lopen.

  Vanaf London City Airport kun je de DLR-trein nemen en uitstappen bij Canning Town, waar je de metro (Jubilee-lijn naar Stanmore) moet nemen en uitstappen bij Southwark, vanwaar je ongeveer tien minuten moet lopen.

  Vanaf Gatwick Airport kun je de Thameslink-trein nemen en uitstappen bij het Blackfriars-station, waar je maar een paar minuten hoeft te lopen (dit is inclusief het oversteken van de Theems over een van de bruggen) om bij het Tate te komen.

  Vanaf het vliegveld Luton moet je de Thameslink-trein nemen naar het Blackfriars-station, vanwaar je ongeveer 10 minuten moet lopen.

  Vanaf station King's Cross moet je de Thameslink-trein nemen en uitstappen bij station Blackfriars, vanwaar je ongeveer 10 minuten moet lopen om deze indrukwekkende kunstgalerij te bereiken.

  Inschrijven voor onze aanbiedingen
  Wat te doen