Appartementen in San Siro

#OnlyBeFrom meer dan 20.000 bestemmingen

376

Appartementen in San Siro

ordenen:
Populariteit
Prijs
Beoordeling
Afstand tot het centrum
Grootte
Kamers

Wat te doen

Bezienswaardigheden  

Fiera di Milano 498 Appartementen
Duomo di Milano 187 Appartementen
Parco Sempione 185 Appartementen
Basilica di Sant'Ambrogio 114 Appartementen
Santa Maria delle Grazie 108 Appartementen
Pinacoteca di Brera 100 Appartementen
Castello Sforzesco 97 Appartementen
Teatro alla Scala 29 Appartementen

Laatste reacties

Onze appartementen in San Siro, Milaan, Italië hebben een score van 3.9 op 5 op basis van 254meningen. Boek uw appartement vanaf US$68/nacht

Appartementen dicht bij het San Siro Stadion: De beste accommodatie

Naast mode en design is voetbal een van de grootste passies van de inwoners van Milaan. Daarom is het geen verrassing dat het San Siro Stadion onder fans van A.C. Milan en Inter de Milan bekend staat als de “voetbaltempel”. Het stadion ligt 6 kilometer buiten het centrum van Milaan. Een aantal van de meest belangrijke Italiaanse sport- en muziekevenementen hebben in dit stadion plaatsgevonden.

Appartementen in de buurt van San Siro Milaan

Het openbare stadion is eigendom van de stad en wordt gedeeld door twee rivalen; Inter de Milan en A.C. Milan. Iedere keer dat de twee clubs tegenover elkaar staan, verzamelt de stad zich bij het stadion, en is het werkelijk een uniek spektakel om fans van beide teams hun spelers te zien aanmoedigen.

Het begon allemaal in 1920 toen de toenmalige voorzitter van Associaziones Calcio Milán, Piero Pirelli, voorstelde om een groot stadion te bouwen in het district San Siro om A.C. Milan en FC Internazionale onder te brengen. San Siro was een dunbevolkt district met goedkope grond, wat betekende dat het project uitgevoerd kon worden. Vandaag de dag is het een residentieel district met moderne gebouwen, veel groen en gelegen aan de rand van het centrum van Milaan.

De bouw begon in 1925 en het stadion werd in september 1926 ingewijd met een wedstrijd tussen de twee clubs van de stad. Sindsdien is het stadion gerenoveerd, uitgebreid en heeft het meerdere keren technische aanpassingen ondergaan. Momenteel heeft het een capaciteit van 81,277 toeschouwers. Het is gelegen naast de Hippodrome en andere sportfaciliteiten. Het stadion bestaat uit een grote esplanade en een ultramoderne structuur met spiraalvormige toeritten, opvallende cilindervormige torens en het dak met een state-of-the-art ontwerp om alle stoelen perfect te overdekken.

A.C. Milan ontstond aan het begin van de 20e eeuw uit een exclusieve club genaamd Cricket & Football Club, waar de toegang voor buitenlanders verboden was. In 1908 werd zijn tegenhanger, Foot-Ball Club Internazionale, geboren, met veertig dissidentpartners van A.C. Milan. Vanaf dit moment was de stad verdeeld en het spannendste moment van het jaar is wanneer beide clubs de Milan-derby spelen, beter bekend als de Derby della Madonnina.

De naam van het stadion werd in 1980 hernoemd naar Giuseppe Meazza om de voortreffelijke Inter de Milan voetballer te eren. De fans van A.C. Milan noemen het nog steeds San Siro.

San Siro was een van de eerste sportvelden dat tot openbare ruimte werd omgetoverd toen het museum werd gebouwd, waar liefhebbers van deze sport en bezoekers in het algemeen een tour met een gids kunnen krijgen. Deze tour is inclusief de delen van het stadion die tijdens de wedstrijden niet toegankelijk zijn, zoals de kleedkamers en andere ruimtes waar u een verzameling van de verschillende shirts door de jaren heen kunt zien alsmede trofeeën die beide teams wonnen. Tot slot kunt u de winkel bezoeken om souvenirs te kopen.

San Siro is ook bekend vanwege de concerten. Een aantal hoogtepunten hiervan zijn Bob Marley in 1980, Bob Dylan in 1984, Michael Jackson in 1997 en andere grote namen, zoals de Rolling Stones. Laura Pausini was de eerste vrouw die optrad in San Siro, later gevolgd door Madonna, Rihanna en Beyoncé.

Accommodatie dicht bij het San Siro Stadion

U hoeft geen fan te zijn van A.C. Milan of Inter om de spanning op de tribunes van het San Siro Stadion te ervaren; het publiek in dit sportpaleis alleen is al fascinerend genoeg. Rondom het San Siro Stadion vindt u verschillende soorten accommodatie die geschikt zijn voor alle smaken en budgetten. Als u op zoek bent naar het comfort van een hotel, is er een breed aanbod van grote en luxe hotels, hoewel de prijzen wat aan de dure kant zijn. Er zijn ook veel kleinere hotels in de omgeving die duidelijk goedkoper zijn. Bekijk het aanbod goed. Huurappartementen voor toeristen zijn een van de beste alternatieven voor hotels. Wij hebben allerlei soorten appartementen die afhankelijk van de prijs ook variëren. De luxe appartementen zijn wat duurder, maar vergeleken met de grote hotels zijn ze goedkoop en ze hebben alle voorzieningen die u in deze hotels vindt. Een ander voordeel van het huren van een appartement in de buurt van het San Siro Stadion is dat u de hele familie onder één dak heeft. Studio’s zijn ideaal voor hen die van vrijheid houden; deze hebben wifi en zijn goed uitgerust. Voor de jongere reizigers met een kleiner budget is er ook een mogelijkheid om een kamer in een hostel te huren. Dit is ook een goede manier om de locals in de buurt te leren kennen.

Activiteiten dicht bij het San Siro Stadion

Onze appartementen in San Siro liggen in de omgeving van het stadion. Dus als u van plan bent een wedstrijd bij te wonen, vergeet dan niet van te voren iets te huren.

Vervoer naar het San Siro Stadion

De internationale luchthaven Milan-Malpensa ligt 40 kilometer van het centrum van Milaan. Het stadion ligt 6 kilometer van het centrum van Milaan en kan worden bereikt met lijn 1 van de metro. U dient uit te stappen op het station “Lotto”. Ook is het te bereiken met bus 49. Tot slot kunt u lijn 16 van de tram pakken.

Inschrijven voor onze aanbiedingen
Wat te doen