Appartementen in Sagrada Familia

#OnlyBeFrom meer dan 20.000 bestemmingen

77

Appartementen in Sagrada Familia

ordenen:
Populariteit
Prijs
Beoordeling
Afstand tot het centrum
Grootte
Kamers

Wat te doen

Bezienswaardigheden  

Fira de Barcelona 92 Appartementen
Palau Sant Jordi 71 Appartementen
Casa Batlló 43 Appartementen
Las Ramblas 41 Appartementen
La Pedrera 28 Appartementen
Platja del Bogatell 23 Appartementen
Parque Güell 23 Appartementen
Camp Nou 19 Appartementen
La Boqueria 18 Appartementen
Plaza Real 16 Appartementen

Laatste reacties

Onze appartementen in Sagrada Familia, Barcelona, Spanje hebben een score van 4 op 5 op basis van 64meningen. Boek uw appartement vanaf US$58/nacht

Appartementen dicht bij de Sagrada Familia: Toeristenaccommodatie

De basiliek de Sagrada Familia in Barcelona is het meesterwerk van de Catalaanse architect Antoni Gaudi en het stadsmerk van Barcelona. De bouw van de basiliek, die symboliek uitstraalt, begon in 1882 toen de eerste steen werd gelegd op een stuk grond van 12.800 vierkante meter. Marinastraat, Provençastraat, Sardenyastraat en Mallorcastraat grenzen aan dit stuk grond. Een jaar later nam de Catalaanse architect Antonio Gaudi de leiding van het project over. Toen het gewelf eenmaal voltooid was, en het werk aan de apsis was begonnen, ontwikkelde Gaudi een voorstel voor een enorme neo-gotische constructie met vijf naven, drie ingangen en achttien torens. Hij vormde het tot zijn eigen meesterwerk, dat bekend zou worden en bestudeerd en bewonderd zou worden in bouwkundige studies op universiteiten over de hele wereld.

Gaudi had een geweldig gevoel voor vorm en volume. Als voorstander van modernisme creëerde hij zijn eigen stijl door de neo-gotische stijl te combineren met patronen en vormen in oosterse stijl die werden geïnspireerd door zijn observatie van de natuur. Al zijn werk is beïnvloed door het observeren van natuurlijke structuren alsmede door religie. Zijn eerste belangrijke werk was Casa Vicens.

In 1915, na een serie van tragedies en economische problemen, zocht Gaudi een toevlucht in zijn werk en wijdde hij zichzelf volledig aan de Sagrada Familia, tot het punt waarop hij in zijn kantoor woonde, omringd door tekeningen en modelen van wat de Sagrada Familia zou moeten worden. In 1925 voltooide hij de eerste torenspits. Het jaar daarop overleed hij toen hij werd aangereden door een tram.

De Sagrada Familia was voor Gaudi zo belangrijk dat hij gedetailleerde modellen van de naven maakte voor het geval hij zou komen te overlijden. De 18 torens van de basiliek zijn verdeeld in de volgende groepen: 12 torens die de apostelen vertegenwoordigen, en 4 die de evangelisten vertegenwoordigen. De resterende 2 vertegenwoordigen Jezus en de maagd Maria. De gebrandschilderde ramen, die natuurlijk licht in het gebouw projecteren, zijn ook belangrijke kenmerken.

Het duurde meer dan een eeuw om de huidige Sagrada Familia te bouwen, aangezien de modellen van het gebouw ernstig werden beschadigd tijdens de Burgeroorlog. Sindsdien heeft men geprobeerd de ontwerpen te reconstrueren, maar de complexe vormen in de Bijbelse taferelen die door Gaudi werden ontworpen maken dit moeilijk, en een projectie van de zuilen van de kerk is nog steeds niet met succes gecreëerd. Geschat wordt dat de Sagrada Familia in 2026 zal worden voltooid.

Huur vakantie appartementen in Sagrada Familia

Accommodatie dicht bij de Sagrada Familia

Het gebied rondom de majestueuze Sagrada Familia is ver verwijderd van de drukte van de stad. Hier vindt u residentiële straten en lokale activiteiten, en het dagelijkse leven draait om de markt, cafés en de bezoekers die van over de hele wereld komen. Het gebied heeft een bijna familie-georiënteerde sfeer en er is een breed aanbod aan accommodatie beschikbaar. Dit varieert van chique hotels naast de basiliek tot goed gelegen kleinere hotels met services die in kwaliteit variëren.

Als u op zoek bent naar stijl, klasse en goede prijzen, is de beste optie een appartement te huren. U kunt appartementen vinden op een zeer goede lokatie, die ruim zijn, met veel licht, goed uitgerust zijn en met een geweldig decor. Deze appartementen hebben wifi, zijn makkelijk te bereiken vanaf andere plekken en het beste van alles is dat u totale vrijheid heeft alsof het uw eigen huis is. Als het enige waar u zich druk om maakt een bed en een douche is, zijn studio’s en B&B’s het juiste type accommodatie voor u. Neem een kijkje, en u vindt prachtige, goed uitgeruste studio’s met wifi, dicht in de buurt van alle vormen van transport. Voor jongeren met een kleiner budget zijn er zeer redelijk geprijsde hostels, pensions en guesthouses in de buurt. Zoals u ziet is er een breed en gevarieerd aanbod beschikbaar. Bekijk onze catalogus van appartementen dicht bij de Sagrada Familia en huur de optie die het beste bij u past zodat u het meeste uit uw tijd kan halen.

Plaatsen om te bezoeken dicht bij de Sagrada Familia

Naast het hierboven genoemde vindt u in de omgeving ook restaurants, bars en cafés. Onze appartementen in de buurt van de Sagrada Familia zijn zeer populair en worden ver van te voren geboekt. Dus twijfel niet te lang, omdat het appartement dat u graag wilt anders misschien al aan iemand anders wordt verhuurd.

Vervoer naar de Sagrada Familia

De luchthaven Barcelona - El Prat Airport ligt 15 kilometer buiten het stadscentrum. U kunt bus nr. 46 naar Plaza España pakken, vanwaar u verder kunt per taxi of metro (lijn 1) naar het station Universitat. Daar stapt u over op lijn 2 om vervolgens uit te stappen bij station Sagrada Familia. U kunt ook een taxi pakken vanaf de luchthaventerminals. Deze hebben geen vastgestelde prijzen.

Inschrijven voor onze aanbiedingen
Wat te doen