Appartementen in Playa de La Malagueta

#OnlyBeFrom meer dan 20.000 bestemmingen

36

Appartementen in Playa de La Malagueta

ordenen:
Populariteit
Prijs
Beoordeling
Afstand tot het centrum
Grootte
Kamers

Wat te doen

Bezienswaardigheden  

Playa de Pedregalejo 17 Appartementen
Playa de La Caleta 7 Appartementen
Playa de El Palo 7 Appartementen
Playa de La Misericordia 4 Appartementen
Playa de El Dedo 4 Appartementen
Playa de San Andrés 3 Appartementen
Playa de Gualdamar 1 Appartement

Laatste reacties

Onze appartementen in Playa de La Malagueta, Málaga, Spanje hebben een score van 3.9 op 5 op basis van 17meningen. Boek uw appartement vanaf US$82/nacht

Appartementen in de buurt van het strand van La Malagueta: de beste accommodatie in Malaga

De mooie oude stad Malaga, in Andalusië, is de grootste kustplaats in het zuiden van het land. Aan de Middellandse Zeekust bevindt zich een prachtig strand dat fungeert als een tussenliggend punt tussen de inwoners en de toeristen van de stad: het is het strand van La Malagueta, gelegen tussen de haven van Malaga en het strand van La Caleta. Niet alleen is het strand een ideale plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven, maar vanwege de locatie is het omgeven door historische monumenten, musea, kunstcentra en promenades waar je iets kunt drinken en eten met uitzicht op de Middellandse Zee.

Dit strand is 1.200 meter lang en 45 meter breed en ontvangt een constante stroom bezoekers, vooral door de centrale ligging. Naast het genieten van de zee en de zon, kun je op het strand van La Malagueta gebruikmaken van een speeltuin, hangmatten en parasols huren, een paar drankjes drinken of iets eten in een van de vele eetstalletjes en in de zomer genieten van openluchtbioscopen. Als je je vakantie in Malaga wilt doorbrengen en van het strand, de zon en het zand houdt, aarzel dan niet om een appartement te huren in de buurt van het strand van La Malagueta.

Appartementen in de buurt van het strand van La Malagueta - Plaatsen om te bezoeken in de buurt van het strand van La Malagueta

Accommodatie in de buurt van het Malagueta strand

Na een lange dag op het strand, na uren in het water en onder de zon te hebben doorgebracht, is er niets beters dan naar je eigen privé-plek te gaan waar je kunt uitrusten. Als dit ideaal klinkt, dan is de beste optie voor je verblijf in Malaga om een appartement te huren. Bij Only-apartments hebben we appartementen in alle maten, stijlen en prijzen, zodat je kunt kiezen wat het beste past bij jouw wensen en behoeften ... en je budget! Vergeet de lawaaierige hostels met gedeelde kamers en ruimtes, of hotels met kleine kamers waar je niets anders kunt doen dan slapen. In je eigen appartement kun je koken, ontspannen en het echte Malaga ervaren. Alle accomodaties die wij aanbieden zijn volledig uitgerust en ingericht. Je bent volledig onafhankelijk en kunt genieten van de vrijheid en rust die je vakantie aan de Middellandse Zeekust verdient. Aarzel niet om onze catalogus van accomodaties in de omgeving van het strand van La Malagueta te bekijken. Je vindt het perfecte verblijf voor je vakantie.

Plaatsen om te bezoeken in de buurt van het strand van La Malagueta

Hoe bereik je het Malagueta strand

Vanwege de centrale locatie in Malaga is het gemakkelijk om het Malagueta strand te bereiken vanuit verschillende delen van de stad. Omdat het aan de kust ligt, is het bereikbaar met de auto via de N-340 en het is erg gemakkelijk om er te komen met het openbaar vervoer.

Op het treinstation María Zambrano vindt je een groot aantal taxi's die je in minder dan tien minuten naar Malagueta brengen. Ook de bussen 32, 33, 34 en 35 brengen je naar deze plaats. Vanaf het vliegveld van Malaga moet je bus A nemen; de reis duurt ongeveer een uur.

Inschrijven voor onze aanbiedingen
Wat te doen