Appartementen in Piazza Navona

#OnlyBeFrom meer dan 20.000 bestemmingen

259

Appartementen in Piazza Navona

ordenen:
Populariteit
Prijs
Beoordeling
Afstand tot het centrum
Grootte
Kamers

Wat te doen

Bezienswaardigheden  

Pantheon 190 Appartementen
Largo di Torre Argentina 148 Appartementen
Musei Vaticani 123 Appartementen
Fontana di Trevi 118 Appartementen
Piazza di Spagna 103 Appartementen
Castello di Sant'Angelo 93 Appartementen
Stazione Termini 81 Appartementen
Piazza Venezia 66 Appartementen
Palazzo del Quirinale 57 Appartementen
Stadio Olimpico 24 Appartementen

Laatste reacties

Onze appartementen in Piazza Navona, Rome, Italië hebben een score van 4 op 5 op basis van 816meningen. Boek uw appartement vanaf US$71/nacht

Appartementen in de buurt van het Piazza Navona: Een onvergetelijk verblijf in Rome

Rome is om vele redenen onvergelijkbaar met andere steden, maar zijn grote aantrekkingskracht is het enorme culturele en archeologische erfgoed. Het wordt beschouwd als de stad met de hoogste concentratie aan historische en architectonische troeven in de wereld. Haar invloed als hoofdstad van de westerse wereld is al heel lang overweldigend, in culturele, taalkundige, sociale, filosofische en artistieke termen. Met de onbetwistbare bekendheid in de Europese geschiedenis zijn de schatten die in Rome te vinden zijn nergens anders te vinden. Van de vele toeristische attracties in Rome is Piazza Navona een van de meest herkenbare. Erbinnen zijn verschillende oude fonteinen en monumenten. Het is een trefpunt voor inwoners en toeristen vanwege de locatie en de kenmerken.

Het is gelegen in wat vroeger het Stadion van Domiciano was, een speeltuin uit de eerste eeuw met een capaciteit van ongeveer 30 duizend toeschouwers, waarvan de vorm bewaard is gebleven. In het Domitian-stadion vonden sportevenementen en andere veelsoortige evenementen plaats, zoals tenminste één martelaarschap. In het noorden van het plein kun je nog steeds enkele overblijfselen zien van wat het oorspronkelijke stadion was, onder straatniveau. De transformatie van deze ruimte in een vierkant was te danken aan de invloed van de stedelijke paus Inocencio X en de Panfili-familie. Het plein is uniek omdat het een grote open ruimte is in het centrum van de bruisende stad Rome. De fontein van Bernini "dei Quattro Fiumi" (of "van de vier rivieren") bevindt zich in het centrum. De fontein vertegenwoordigt de langste rivieren van de vier continenten die de Europeanen kenden op het moment dat deze werd gemaakt: de Ganges (in Azië), de Nijl (in Afrika), de Donau (in Europa) en de Silver (in Amerika). Langs de rivieren is in de fontein een complexe weergave van de flora en de bijbehorende fauna te zien. Naast deze fontein zijn er nog twee andere op dit plein: de Fontana di Nettuno en de Fontana del Moro, beide ontworpen door Giacomo della Porta. Ook op de Piazza Navona is er de kerk van Santa Inés in Agonía, het Palazzo Pamphili en vele andere must-see monumenten.

Appartementen in de buurt van het Piazza Navona - Plaatsen om te bezoeken in de buurt van het Piazza Navona

Accommodatie in de buurt van het Piazza Navona

Vanwege haar monumentale rijkdom, stedelijke schoonheid, gastronomische cultuur en historische waarde, is Rome een van de meest toeristische steden ter wereld. Daarom heeft het een groot aantal accommodatiemogelijkheden voor zijn miljoenen jaarlijkse bezoekers. In Rome vindt je luxe hotels, pensions, jeugdherbergen en bed and breakfasts. Al deze accommodaties hebben hun voor- en nadelen: de hostels zijn goedkoper, maar de kamers, badkamers en andere gemeenschappelijke ruimtes worden gedeeld, bovendien kunnen ze behoorlijk luidruchtig zijn; hotels hebben meer privacy, maar je bent afhankelijk van openingstijden van de receptie, ontbijt, inchecken, uitchecken en schoonmaakservice, en je hebt geen kookfaciliteiten. De beste optie voor degenen die Rome willen leven als de Romeinen, met onafhankelijkheid, privacy en de mogelijkheid om een heerlijke pasta te koken, is om een appartement te huren. Bij Only-apartments hebben we veel verschillende appartementen met verschillende afmetingen, allemaal volledig ingericht en uitgerust, klaar voor je komst. Of het nu gaat om een studio voor een solo reiziger of een stel, of een appartement met meerdere kamers voor een grote familie of een groep vrienden, wij hebben alles wat je nodig hebt. Een tip: we raden je aan naar een lokale markt te gaan en verse ingrediënten te kopen. Als je op een dag thuis wilt eten, kun je de keuken van je appartement gebruiken om een smakelijke pasta te bereiden in de beste Romeinse stijl. Als je geen recepten kent, vraag dan ergens om advies: ze houden van lekker eten en helpen je graag. Een van de beste delen van de stad ligt in de buurt van Piazza Navona. Je kunt verschillende van de belangrijkste toeristische attracties van de 'eeuwige stad' te voet bereiken vanuit je appartement. Huur een appartement in de buurt van Piazza Navona en haal het beste uit je verblijf in Rome.

Plaatsen om te bezoeken in de buurt van het Piazza Navona

Hoe bereik je het Piazza Navona

Het Piazza Navona ligt in een centraal gedeelte van Rome, waardoor het gemakkelijk te bereiken is vanaf andere toeristische attracties, te voet of met het openbaar vervoer. Een groot aantal bussen komt aan op Piazza Navona: 46, 62, 63, 64, 70, 81, 87, 116, 204, 280, 492, 628, 630, 780, 916.

Inschrijven voor onze aanbiedingen
Wat te doen