Appartementen in Piazza di Spagna

#OnlyBeFrom meer dan 20.000 bestemmingen

103

Appartementen in Piazza di Spagna

ordenen:
Populariteit
Prijs
Beoordeling
Afstand tot het centrum
Grootte
Kamers

Wat te doen

Bezienswaardigheden  

Piazza Navona 258 Appartementen
Pantheon 190 Appartementen
Largo di Torre Argentina 148 Appartementen
Musei Vaticani 124 Appartementen
Fontana di Trevi 118 Appartementen
Castello di Sant'Angelo 93 Appartementen
Stazione Termini 80 Appartementen
Piazza Venezia 66 Appartementen
Palazzo del Quirinale 57 Appartementen
Stadio Olimpico 24 Appartementen

Laatste reacties

Onze appartementen in Piazza di Spagna, Rome, Italië hebben een score van 4 op 5 op basis van 186meningen. Boek uw appartement vanaf US$49/nacht

Appartementen in de buurt van de Spaanse Trappen: Centrale accommodatie

De Spaanse trappen werden aan het begin van de 18e eeuw gebouwd om Piazza di Spagna te verbinden met de Trinità dei Montikerk. Gelegen in het hart van Rome, zijn de trappen de setting voor de Donne Sotto le Stelle modeshow die halverwege juli plaatsvindt. Tijdens de show pronken modellen op de verlichte trappen met de nieuwste mode terwijl fotografen de135 treden op en af rennen om foto´s te maken. De trappen zijn ook de meest bekende ontmoetingsplek in de stad. Locals en bezoekers zitten op de trappen om op een vriend te wachten of om uit te rusten.

Om het jubileum van 1725 te vieren, besloot Paus Benedictus XIII Piazza di Spagna te verbinden met de Trinità dei Montikerk. De architecten Alessandro Specchi en Francesco de Sanctis werden geselecteerd om een constructie te bouwen die het probleem van het hellende terrein tussen de twee punten zou oplossen. Ook moest het passen bij de Franse aesthetica van de kerk. Uiteindelijk werd er besloten een trap te bouwen, voor een mooi uiterlijk en om de stijl te behouden. Ook werden talloze terrassen met tuinen aangelegd.

De oorsprong van de naam van het plein is het onderwerp van discussie geweest. Sommige mensen denken dat het plein de naam te danken heeft aan het feit dat de Spaanse Ambassade van de Heilige Stoel en de Soevereine Orde van Malta via de trap met de Trinità dei Montikerk verbonden was. Anderen denken dat de naam te danken is aan Palazzo di Spagna, wat nu het hoofdkwartier is van de Ambassade van de Heilige Stoel en de Soevereine Orde van Malta. Deze bevindt zich sinds 1647 in de buurt van de Spaanse Trappen en wordt gezien als een onderdeel van het erfgoed in de omgeving.

Appartementen in de buurt van de Spaanse Trappen - Activiteiten in de buurt van de Spaanse Trappen

Piazza di Spagna is een van de mooiste pleinen in Rome. De prachtige trap en de kerk op de achtergrond maken het ook tot een van de mooiste plekken van Rome. Er zijn maar weinig plekken zo mooi. Het kan worden vergeleken met de Fontana della Barcaccia uit de vroege barokke periode, die in 1627 werd ontworpen en gebeeldhouwd door Pietro Bernini voor Paus Urbanus III, en de Zuil van de Onbevlekte Ontvangenis, die een basis heeft met bronzen beelden van Mozes, David, Jesaja en Ezechiël.

Aan het einde van de 19e eeuw en het begin van de 20e eeuw waren Piazza di Spagna en de Spaanse Trappen populaire plekken onder Romaanse intellectuelen. Babington’s Tea Room werd geopend om de Italiaanse bovenklasse, Britse toeristen en burgerlijke intellectuelen aan te trekken. Het wordt vandaag de dag nog steeds veel bezocht door international jetsetters. Hollywood heeft de Spaanse Trappen ook geëerd. De trappen zijn vereeuwigd in de film Roman Holiday, met Audrey Hepburn en Gregory Peck.

Als u volop van de schoonheid van de Spaanse Trappen wilt genieten, moet u de 135 treden naar de Trinità dei Montikerk beklimmen zodat u kunt genieten van het uitzicht op de koepels die boven de daken van Rome uitsteken, en Piazza di Spagna aan de voet van de trap.

Accommodatie dicht bij de Spaanse Trappen

De schitterende Spaanse Trappen bevinden zich dicht bij Via dei Condotti, Via Frattina, paleizen, en andere bezienswaardigheden die Rome te bieden heeft. Daarnaast ligt een van de mooiste middeleeuwse kerken van Rome aan de top van de treden. De accommodatie in de buurt van de Spaanse Trappen ligt in een net zo fijne omgeving. Verborgen in de straatjes van de schilderachtige omgeving, vindt u een variëteit van mooie, zeer prijzige hotels. De toeristenappartementen in de buurt zijn eveneens mooi. Deze vormen een luxe, betoverend en betaalbaar alternatief. Onze appartementen zijn ruim, mooi ingericht, goed uitgerust en hebben keukens, wasmachines en een wifi-verbinding. Ze zijn makkelijk te bereiken vanaf andere plekken en het mooiste is dat u geen moeite hoeft te doen om een van deze appartementen te huren – neem een kijkje in onze catalogus en kies een van onze appartementen dicht bij Piazza di Spagna. Er is ook andere accommodatie beschikbaar: studio’s, B&B’s, pensions, aparthotels, guesthouses en hostels. Daarom is het zeer eenvoudig om in Rome onderdak te vinden – het moeilijkste is om te kiezen welke accommodatie het beste bij u past.

Activiteiten in de buurt van de Spaanse Trappen

Zoals u ziet, is dit deel van Rome zeker het bezoeken waard en u kunt zelfs dicht bij de Spaanse Trappen verblijven. Bekijk onze collectie appartementen in deze omgeving en bewonder de pracht en praal van de architectuur en monumenten door hier uw accommodatie te huren.

Vervoer naar de Spaanse Trappen

Leonardo da Vinci Airport (Rome-Fiumicino) ligt 32 kilometer van station Termini. Bussen vertrekken vanaf de aankomsthal en de rit naar Termini duurt 30 minuten. Vanaf hier kunt u een taxi of bus nr. 62 pakken naar Piazza di Spagna. Ook kunt u de metro pakken en uitstappen op station Spagna.

Inschrijven voor onze aanbiedingen
Wat te doen