Appartementen in Parque Güell

#OnlyBeFrom meer dan 20.000 bestemmingen

23

Appartementen in Parque Güell

ordenen:
Populariteit
Prijs
Beoordeling
Afstand tot het centrum
Grootte
Kamers

Wat te doen

Bezienswaardigheden  

Fira de Barcelona 92 Appartementen
Sagrada Familia 77 Appartementen
Palau Sant Jordi 71 Appartementen
Casa Batlló 43 Appartementen
Las Ramblas 41 Appartementen
La Pedrera 28 Appartementen
Platja del Bogatell 23 Appartementen
Camp Nou 19 Appartementen
La Boqueria 18 Appartementen
Plaza Real 16 Appartementen

Laatste reacties

Onze appartementen in Parque Güell, Barcelona, Spanje hebben een score van 4 op 5 op basis van 20meningen. Boek uw appartement vanaf US$85/nacht

Appartementen in de buurt van Park Güell in Barcelona: accommodatie op de beste locatie

Park Güell is zonder twijfel de meest emblematische open ruimte van de stad Barcelona. Hierin voegen de natuur en architecturale creaties van de Catalaanse kunstenaar Antoni Gaudí zich samen tot een unieke compositie. Het park ligt in de wijk El Carmelo (of, in het Catalaans, El Carmel), op het hoogste punt van de heuvel, in Barcelona. Na het beklimmen van de steile trap bereik je het glorieuze complex.

Het park was het idee van Eusebi Güell, die zijn ontwerp toevertrouwde aan de beroemde modernist Gaudí, wiens werken tegenwoordig een van de belangrijkste toeristische attracties van Barcelona zijn. Het park werd meer dan honderd jaar geleden gebouwd, tussen 1900 en 1914, en het werd officieel geopend in 1926. Het wordt beschouwd als werelderfgoed door de UNESCO, samen met andere werken van de Catalaanse kunstenaar.

Het samenvoegen van architectuur met natuur is ideaal voor een werk van Gaudí, die ook de Sagrada Familia heeft ontworpen. Hij vond veel van zijn inspiratie in de organische elementen van de natuur.

Een van de stukken die opvallen in dit prachtige park is het mozaïek dat bekend staat als "de draak" ("el drac", in het Catalaans). Het ligt aan de ingang van het park. Het stelt een salamander met mediterrane kleuren voor. De hoogste punten van het park bieden een compleet uitzicht over de stad, waar je de Sagrada Familia en alle grote gebouwen van Barcelona kunt zien.

In het park kun je genieten van een grote verscheidenheid aan exotische vogels, planten en hoekjes die speciaal zijn ontworpen om van de natuur te genieten.

Appartementen in de buurt van Park Güell in Barcelona - Bezienswaardigheden in de buurt van Park Güell

Accommodatie in de buurt van Park Güell

Barcelona is een stad met veel bezienswaardigheden. Elke wijk biedt unieke activiteiten voor zijn bezoekers. Huur een appartement in de buurt van Park Güell om optimaal te profiteren van dit natuurgebied, ontworpen door het boegbeeld van de moderne Catalaanse kunst: Antoni Gaudí. In de kosmopolitische stad Barcelona, de op een na meest bevolkte in Spanje en een van de meest toeristische steden in Europa, is er een breed en gevarieerd aanbod aan accommodatie van alle soorten. Er zijn goedkope hostels en luxe hotels in alle delen van de stad. Als je echter de authentieke Catalaanse ervaring wilt beleven, kun je met een eigen appartement de privacy en onafhankelijkheid krijgen waarnaar je op zoek bent. Onlyapartments heeft een breed scala aan flats, appartementen en studio's in de buurt van Park Güell. Na een intensieve dag buiten lopen, is je volledig ingerichte appartement de perfecte plek om je terug te trekken, voor een ideale vakantie.

Bezienswaardigheden in de buurt van Park Güell

In de omgeving van Park Güell zijn er talloze groene ruimten en historische bezienswaardigheden om meer te weten te komen over de geschiedenis van Catalonië en over Antoni Gaudí. Dit zijn enkele van de toeristische punten in de buurt van het Park Güell die je kunt bezoeken:

Hoe kom je bij Park Güell

Je kunt het park met de metro bereiken, maar het dichtstbijzijnde station ligt vrij ver van de ingang van het park en op een veel lagere hoogte. Met de groene lijn (L3) zijn de dichtstbijzijnde haltes Lesseps of Vallcarca. Vanaf beide haltes is het 15 minuten lopen. Van Lesseps wordt de toegang door de passage van Sant Josep de la Muntanya, die roltrappen heeft aanbevolen. Vanaf Vallcarca kun je de roltrappen van de Baixada de la Glòria nemen en dan naar binnen gaan via de doorgang van Sant Josep de la Muntanya. Je kunt ook tourbussen of stadsbuslijnen H26, 32 gebruiken (tot de halte Travessera de Dalt en dan 10 minuten lopen), 24 (Plaça Catalunya) of 92 (Trelawny-Passeig Marítim). De toegangsprijs tot het monumentale gedeelte van het park bedraagt € 7,50 voor volwassenen en € 5,25 voor volwassenen ouder dan 65 jaar en kinderen tussen 7 en 12 jaar oud. Kinderen tot zes jaar oud hoeven niet te betalen.

Inschrijven voor onze aanbiedingen
Wat te doen