Appartementen in Museumsinsel

#OnlyBeFrom meer dan 20.000 bestemmingen

2

Appartementen in Museumsinsel

ordenen:
Populariteit
Prijs
Beoordeling
Afstand tot het centrum
Grootte
Kamers

Wat te doen

Bezienswaardigheden  

O2 World 8 Appartementen
Fernsehturm 3 Appartementen
Checkpoint Charlie 1 Appartement
Potsdamer Platz 1 Appartement

Laatste reacties

Onze appartementen in Museumsinsel, Berlijn, Duitsland hebben een score van 4.6 op 5 op basis van 224meningen. Boek uw appartement vanaf US$101/nacht

Appartementen dichtbij het Museumsinsel in Berlijn: De Ideale Keuze voor Kunstliefhebbers

Er is een paradijs in Berlijn genaamd "Museumsinsel", voor liefhebbers van kunst, cultuur en geschiedenis. De naam betekent letterlijk "Museumeiland" en verwijst naar een centraal eiland in het stadsdeel Mitte van de Duitse hoofdstad, waar zich een van de beroemdste museumgebieden ter wereld bevindt. Als je wilt verdwalen in de prachtige architecturale juwelen en gangen behouden voor het erfgoed, met een uniek uitzicht op de rivier de Spree, dan mag je het Museumsinsel niet missen. In het midden van de 19e eeuw wijdde koning Friedrich Wilhelm IV van Pruisen dit centrale deel van de Duitse stad aan kunst en wetenschap, hoewel het ooit een woonwijk was. Sindsdien zijn verschillende musea gevestigd in dit pittoreske deel van de stad met indrukwekkende gebouwen. Daarnaast bestaat het Museumsinsel uit het Lustgarten-park en de kathedraal van Berlijn en grenst het aan het indrukwekkende Paleis van de Republiek. De verscheidenheid aan kunstwerken, historische objecten en architecturale elementen die je in dit deel van de stad kunt bewonderen, is onuitputtelijk; oude architectuur in het Pergamonmuseum, archeologische objecten in het Neues Museum, Griekse en Romeinse voorwerpen in het Altes Museum, schilderijen tot de negentiende eeuw in het Bode Museum en 19e-eeuwse schilderijen in de Alte Nationalgalerie. Daarom heeft Unesco het Museumsinsel-complex in 1999 tot werelderfgoed verklaard.

Appartementen dichtbij het Museumsinsel in Berlijn - Museums op het Museumsinsel in Berlijn

Accommodatie in de buurt van de Museumsinsel in Berlijn

Berlijn is een grote, kosmopolitische, bruisende en diverse stad. Of je nu gek bent op het hectische nachtleven of gepassioneerd bent over de recente geschiedenis zoals de Berlijnse Muur en de Koude Oorlog. Met bijna drie en een half miljoen inwoners valt niet te ontkennen dat Berlijn een eigen leven leidt. Dankzij het hectische financiële en politieke leven en de toeristische aantrekkingskracht, festivals, historie en een groot cultureel aanbod, bezoeken jaarlijks bovendien miljoenen toeristen deze stad. Deze hoofdstad biedt allerlei activiteiten en landschappen. Daarom vindt je een zeer gevarieerd aanbod van accommodaties in de stad: moderne hostels voor jonge mensen die willen feesten, klassieke en luxe hotels die de traditie en geschiedenis van de stad vertegenwoordigen, en goedkope familie B & B's. Maar ongetwijfeld zijn onze appartementen een van de accommodaties die de afgelopen jaren het meest zijn gegroeid en die de beste optie zijn voor diegenen die de voorkeur geven aan een op maat gemaakte reis. We hebben een gevarieerd aanbod appartementen in alle maten in de buurt van het Museumsinse. Kies de meest geschikte voor jouw behoeften en budget. Je kunt optimaal genieten van je bezoekjes aan de beste musea in Duitsland, maar ook de absolute controle hebben over je planning. Geniet van rust en privacy of wat je ook zoekt in de Duitse hoofdstad.

Museums op het Museumsinsel in Berlijn

Hoe bereik je het Museumsinse

Het "Eiland van musea" is gelegen in het centrum van Berlijn, dus het is heel gemakkelijk te bereiken. Berlijn is een stad met zeer goed openbaar vervoer, met een breed scala aan bussen, trams, treinen en metrolijnen, naast het klassieke toeristenvervoer. Je kunt er met het openbaar vervoer komen vanaf de belangrijkste luchthavens van Berlijn. Vanaf Tegel duurt het ongeveer 40 minuten met de bus die elke zes minuten vertrekt; je halte is de Spandauer Straße / Marienkirche en vanaf daar is het ongeveer vijf minuten lopen. Vanaf de luchthaven Schönefeld moet je een tram nemen (lijn S9) naar station Alexanderplatz en 10 minuten lopen. Vanaf het centraal station kun je ofwel een bus nemen (lijn 147), de tram (lijn S3, S5, S7 en S9) of de metro (lijn M5).

Inschrijven voor onze aanbiedingen
Wat te doen