Appartementen in Musei Vaticani

#OnlyBeFrom meer dan 20.000 bestemmingen

124

Appartementen in Musei Vaticani

ordenen:
Populariteit
Prijs
Beoordeling
Afstand tot het centrum
Grootte
Kamers

Wat te doen

Bezienswaardigheden  

Piazza Navona 258 Appartementen
Pantheon 190 Appartementen
Largo di Torre Argentina 148 Appartementen
Fontana di Trevi 118 Appartementen
Piazza di Spagna 103 Appartementen
Castello di Sant'Angelo 93 Appartementen
Stazione Termini 80 Appartementen
Piazza Venezia 66 Appartementen
Palazzo del Quirinale 57 Appartementen
Stadio Olimpico 24 Appartementen

Laatste reacties

Onze appartementen in Musei Vaticani, Rome, Italië hebben een score van 4.2 op 5 op basis van 526meningen. Boek uw appartement vanaf US$61/nacht

Appartementen dicht bij het Vaticaanse Museum: Centraal gelegen accommodatie

Vaticaan Stad is een onafhankelijke stadstaat en een museum dat in één of twee dagen bezocht kan worden. Het beslaat een oppervlakte van 0,439 vierkante kilometer en heeft ongeveer 900 inwoners. De stadstaat werd in 1929 gesticht als onderdeel van het Verdrag van Lateranen tussen de Heilige Stoel en de Italiaanse Staat. De Sint-Pietersbasiliek beslaat 7% van Vaticaan Stad en het Sint-Pietersplein beslaat 13%. De naam komt van het Latijnse woord vaticínium en betekent voorspelling, aangezien er voorheen een Etruskisch orakel op de heuvel woonde.

Huur vakantieappartementen dichtbij Vaticaan Museum vanaf €20

De stad heeft een van de grootste kunstverzamelingen ter wereld, beter bekend als de Vaticaanse Musea. Deze dateren uit de tijd toen Paus Julius II in 1503 privé een verzameling kunst doneerde. Sindsdien hebben families, staten en pauzen onbaatzuchtig meer kunst aan de verzameling gedoneerd, waardoor deze toe nam.

De staat Vaticaan Stad

Het wordt geloofd dat Petrus de apostel ligt begraven in de Sint-Peterbasiliek en dat de basiliek bovenop zijn graf werd gebouwd. Geïnspireerd door het idee van Michelangelo, ontwierp Carlo Maderno de basiliek in de vorm van een Latijns kruis. Hij voegde drie nissen toe en een gevel met enorme zuilen. Veel kunstenaars speelden een rol bij de constructie van het gebouw, inclusief de beeldhouwer Alessandro Algardi, die het Fuga d’Attila-reliëf creëerde, en Michelangelo, die het Pietà-beeld maakte, dat zich in de kapel bevindt aan de rechterzijde van de basiliek.

Gian Lorenzo Bernini ontwierp het Sint-Pietersplein in 1956 als een “toegangshal” naar de Sint-Pietersbasiliek. De bouw werd in 1967 voltooid. Het is een trapeziumvormig voorhof, dat uitkomt op een grote cirkelvormige binnenplaats met zuilengangen gekroond door een balustrade. Bovenop de balustrade staan 140 sculpturen van heiligen. Er zijn ook twee fonteinen en, in het midden van het plein, staat een obelisk van 25 meter hoog, genaamd “stille getuige”, die vanuit Egypte naar een collosseum werd gebracht. In 1586 plaatste Paus Sixtus V de obelisk naast de Sint-Pietersbasiliek ter nagedachtenis van het martelaarschap van Petrus, die in de buurt van de obelisk werd gekruisigd.

De Sixtijnse Kapel is bekend vanwege Michelangelo’s muurschildering Het Laatste Oordeel, die de koepel en de muur van de kapel siert. Aan de linkerzijde van de kapel, bij het altaar, zijn er muurschilderingen die het verhaal vertellen van de levens van Jezus Christus en Mozes. De renaissance schilders Boticelli, Perugino, Pinturicchio, Ghirlandaio, Rosselli en Signorelli werkten allen mee aan deze muurschilderingen.

De Pinocateca van het Vaticaan werd in 1932 geopend. Hier vindt u acht expositiehallen in chronologische volgorde volgens de periode waaruit de schilderijen dateren. Italiaanse primitieven, laatgotische schilderijen, schilderijen uit de Venetiaanse cinquecento, werken van Leonardo da Vinci, Rafael de Zancio, Italiaanse schilders en 15e-eeuwse schilders van buiten Italië zijn allemaal vertegenwoordigd.

Accommodatie dicht bij de Vaticaanse Musea

Het Vaticaan heeft duistere perioden en gelukkige perioden meegemaakt, maar niemand kan ontkennen dat de Sint-Pietersbasiliek en alles eromheen een hemels museum, gewijd aan het behoud van het christelijk geloof, dat het bezoeken waard is, ongeacht uw persoonlijke religieuze overtuiging. Om deze reden vindt u een verscheidenheid aan geweldige accommodatie in de buurt. De omgeving biedt luxe hotels, knusse hotels, kleinere hotels, moderne hotels en familie-georiënteerde hotels, die allemaal smaakvol maar duur zijn. Als u een wandeling maakt in de nabijgelegen straten komt u prachtige appartementen tegen die u kunt huren. Het uiterlijk is typisch romaans en ze hebben ruime keukens, veel natuurlijk licht en grote slaapkamers. Daarnaast zijn ze volledig uitgerust voor gasten en zijn ze voorzien van een wifi-verbinding. Deze appartementen zijn makkelijk te bereiken en het beste is dat u ze met uw familie of vrienden kunt delen. Studio’s zijn doorgaans kleiner, maar zijn een uitstekende optie voor jongere mensen. Ook deze zijn volledig uitgerust, hebben wifi, zijn makkelijk te bereiken, dicht bij alle actie en voordeliger. Aangezien het een dure omgeving is, zijn er in de buurt geen hostels of guesthouses. Als u de Vaticaanse Musea wilt verkennen en het werk van de grootse kunstenaars wilt bewonderen, bekijk dan uw budget, doorzoek onze catalogus en huur een van onze appartementen dicht bij het Vaticaan.

Activiteiten in de Vaticaanse Musea

Het bezoeken van de musea is een populaire activiteit onder toeristen nadat zij de Sint-Pietersbasiliek, de Sixtijnse Kapel, het Sint-Pietersplein en de Pinacoteca hebben gezien. Wij raden een bezoek op een doordeweekse dag rond lunchtijd aan om zodoende de menigte te vermijden.

Als u een wandeling wilt maken door gangen vol met kunst en uzelf wilt verliezen in historie, huur dan een van onze appartementen dicht bij het Vaticaan. Wij hebben het beste aanbod op de markt. Neem een kijkje in onze catalogus en vergelijk het aanbod – u zult snel de waarde die u voor uw geld ktijgt opmerken.

Vervoer naar de buurt dicht bij de Vaticaanse Musea

Leonardo da Vinci Airport (Rome-Fiumicino) ligt 32 kilometer van het station Termini. Vanaf de luchthaven vertrekken er iedere 20 minuten bussen naar Termini en de rit duurt ongeveer 30 minuten. Vanaf Termini kunt u een taxi of bus nr. 64 pakken. Een rit met de taxi van Fiumicino naar het Vaticaan kost €50 en deze taxi’s zijn tegenover de vertrekhal te vinden. Alle internationale autoverhuurbedrijven hebben op de luchthaven een balie, indien u ook buiten Rome wilt reizen.

Inschrijven voor onze aanbiedingen
Wat te doen