Appartementen in Las Ramblas

#OnlyBeFrom meer dan 20.000 bestemmingen

41

Appartementen in Las Ramblas

ordenen:
Populariteit
Prijs
Beoordeling
Afstand tot het centrum
Grootte
Kamers

Wat te doen

Bezienswaardigheden  

Fira de Barcelona 92 Appartementen
Sagrada Familia 77 Appartementen
Palau Sant Jordi 71 Appartementen
Casa Batlló 43 Appartementen
La Pedrera 28 Appartementen
Platja del Bogatell 23 Appartementen
Parque Güell 23 Appartementen
Camp Nou 19 Appartementen
La Boqueria 18 Appartementen
Plaza Real 16 Appartementen

Laatste reacties

Onze appartementen in Las Ramblas, Barcelona, Spanje hebben een score van 4 op 5 op basis van 51meningen. Boek uw appartement vanaf US$42/nacht

Appartementen op Las Ramblas: Centrale accommodatie

Las Ramblas is gelegen in het hart van Barcelona en is 1,2 kilometer lang. Las Ramblas is een onderdeel van de geschiedenis van Barcelona. Presidenten, dichters, artiesten en voetballers zijn hier op bezoek geweest alsmede dagdromers die de levende sfeer komen proeven. De naam vindt zijn oorsprong in het Arabisch en betekent “droge rivierbedding”. Het wordt Ramblas genoemd en niet la Rambla, ook al is het een lange boulevard die begint bij Plaza de Cataluña en eindigt aan de Middellandse Zee. Van oorsprong was het een beek die langs de middeleeuwse muur van de stad stroomde. Het had vier poorten: Trentaclaus, Boquería, Santa Ana en Portaferrissa. In de 19e eeuw werd de muur gesloopt en werd Las Ramblas ontwikkeld tot een lange boulevard. De verschillende delen van Las Ramblas hebben nog steeds verschillende namen. Vandaag de dag wordt het bovenste deel van de boulevard Rambla de los Canaletes genoemd. Het volgende deel staat bekend als la Rambla de los Estudis, gevolgd door la Rambla de las Flores en la Rambla de los Capuchinos. De boulevard eindigt met la Rambla de Santa Mónica. Er zijn toeristenappartementen te huur in alle verschillende delen van de boulevard. Deze betoverende straat wacht op uw komst! Kies het deel van las Ramblas dat u het meest aantrekt – u zult er geen spijt van krijgen.

Appartementen op Las Ramblas - accommodatie

Verschillende delen van Las Ramblas

Rambla de los Canaletes is vernoemd naar de Canaletesfontein, die zich voorheen in de Toren van Sint-Severinus bevond en de gebieden Ramblas en Raval van water voorzag. Heden ten dage staat de fontein dicht bij Plaza Cataluña en is het een zeer belangrijke plek in de stad. Overwinningen van FC Barcelona worden rondom de fontein gevierd. Het is voorzien van een plaat waarop staat: “Als u water drinkt uit de Canaletasfontein zult u voor altijd verliefd zijn op Barcelona en, hoe ver u ook gaat, u zult altijd terugkeren”. Vergeet dus niet van het water uit de Canaletasfontein te proeven. Het is een zeer levendig gebied vol met winkels en ideaal voor een ontspannende wandeling op een willekeurige dag van het jaar.

La Rambla de los Estudios of Rambla de Los Pájaros (estudios betekent “studies” en pájaros betekent “vogels”) heeft zijn naam te danken aan het feit dat de universiteit of het generale studiecentrum zich hier bevond en de vogelmarkt in de buurt was. Het ligt zeer dicht bij de gotische wijk, met winkels vol prachtige handwerken en gebouwen die dateren uit de 18e eeuw.

La Rambla de las Flores is een plek die het waard is om te bezoeken omdat het zich te midden van een heleboel stalletjes met bloemen en planten bevindt. La Boquería, een fantastische markt, is hier dichtbij.

La Rambla de Los Capuchinos – zowel de naam als de geur verklappen dat dit een plek is waar het om koffie draait. Dit deel is ook bekend als La Rambla del Centro en heeft talloze cultureel interessante plekken te bieden.

La Rambla de Santa Mónica eindigt bij Passeig de Colom, een schitterende straat met een uitkijkpunt dat gebouwd is ter ere van Christopher Columbus, de man die Amerika ontdekte. Het is de ideale plek voor een wandeling terwijl de zeewind in je gezicht blaast, of om te genieten van vermout en zorgeloos van uw lunch te genieten. Het is een zeer levendig gebied, dicht bij het Museum van de Historie van Catalonië en de bekende buurt Barceloneta.

Accommodatie op Las Ramblas

Las Ramblas heeft een tijdloos voorkomen. Hedendaagse en ouderwetse elementen komen samen en creëren een opwindend deel van de stad, waar kunst en cultuur bezoekers betoveren. Daarnaast vindt u hier een mooie selectie accommodatie. Deze selectie varieert van luxe hotels, die een statige ambiance hebben behouden, tot traditionele guesthouses. Ook zijn er goedkope hostels voor jongeren in de buurt van het uitgaansleven. Voor de stedelingen die ook van een beetje zelfstandigheid houden, zijn appartementen, B&B’s, flats en studio’s ideaal. Deze zijn voorzien van alles wat u nodig hebt. Ook bevinden de meeste appartementen zich in de buurt van de belangrijkste bezienswaardigheden, met een karakteristieke stijl in overeenstemming met de goede smaak van de stad.

Plaatsen om te bezoeken op Las Ramblas

Appartementen op Las Ramblas zijn sterk in trek, dus wordt het aangeraden om van te voren te boeken.

Vervoer naar Las Ramblas

De luchthaven El Prat ligt 15,3 kilometer van Plaza de Cataluña. De Aerobus doet er 30 minuten over van de luchthaven naar Plaza Cataluña, afhankelijk van het verkeer. Deze bus rijdt 365 dagen per jaar en vertrekt om de 5 minuten. De kosten bedragen €5,90, en u kunt online kaartjes kopen. Als u veel bagage heeft, is de beste optie een taxi vanaf een van de terminals. De taxiprijzen zijn vastgesteld.

Als vrijheid om te bewegen essentieel is voor uw reis, zijn er op de luchthaven autoverhuurbedrijven te vinden.

Inschrijven voor onze aanbiedingen
Wat te doen