Appartementen in Chain Bridge

#OnlyBeFrom meer dan 20.000 bestemmingen

3

Appartementen in Chain Bridge

ordenen:
Populariteit
Prijs
Beoordeling
Afstand tot het centrum
Grootte
Kamers

Wat te doen

Bezienswaardigheden  

Budapest Opera House 27 Appartementen
St Stephen's Basilica 11 Appartementen
Parliament 4 Appartementen
Fisherman's Bastion 3 Appartementen
Heroes Square 2 Appartementen
Gellért Thermal Baths 2 Appartementen

Laatste reacties

Onze appartementen in Chain Bridge, Boedapest, Hongarije hebben een score van 4.5 op 5 op basis van 64meningen. Boek uw appartement vanaf US$54/nacht

Appartementen in de buurt van de Kettingbrug: je perfecte accommodatie in Budapest

Je reis door Oost-Europa is niet compleet zonder de hoofdstad van Hongarije: het mysterieuze Boedapest. Met zoveel bezienswaardigheden en historische punten in deze stad die doorkruist wordt door de Donau, kan het moeilijk zijn om te kiezen in welke buurt je wilt verblijven. We hebben een aanbeveling voor je! Zoek een appartement in de buurt van de ongeëvenaarde Kettingbrug, de "Széchenyi lánchíd". Als er een architectonisch element is dat de unie symboliseert tussen de oude steden Boeda en Pest, is dit het punt. Van alle bruggen die de twee helften van de stad verbinden, is dit waarschijnlijk de meest emblematische. De brug is ontworpen door een Engelse ingenieur genaamd William Tierney Clark en gebouwd door de Schotse Adam Clark in het Verenigd Koninkrijk en naar Hongarije gestuurd in delen voor de eindmontage over de Donau. Hij is heel bijzonder omdat het de eerste permanente brug in het land die over deze rivier in werd gebouwd: hij dateert uit 1849. De brug die we zien is echter een reconstructie die 100 jaar na het origineel is gemaakt, omdat hij door de Nazi’s is vernietigd bij de belegering van Boedapest in de Tweede Wereldoorlog. Vanaf deze brug heb je een aantal van de beste uitzichten over de stad, vooral als de avond valt en de oude architecturale monumenten van de stad, zoals het Boeda-kasteel, op de achtergrond van de Hongaarse nacht worden verlicht.

Appartementen in de buurt van de Kettingbrug - Plaatsen om te bezoeken in de buurt van de Kettingbrug

Accommodatie in de buurt van de Kettingbrug

De Kettingbrug bevindt zich op een echt centraal punt van de Hongaarse hoofdstad; Het is zijn centrum en zijn hart. Om deze reden is er de hoogste concentratie accommodaties in de hele stad. In de buurt van de Kettingbrug vindt je luxe hotels, goedkope hotels, hostels met gedeelde kamers voor jonge backpackers, pensions en bed & breakfasts. Als je echter deel wilt uitmaken van Boedapest en het meeste uit je ervaring in deze stad wilt halen, raden we je aan een appartement te huren. We hebben studio's, appartementen met een volledig uitgeruste keuken, een balkon en nog veel meer. In Only-apartments vindt je het appartement dat het beste bij jou past. Gelukkig is Boedapest een zeer voordelige stad en zijn de prijzen die je hier ziet niet te vergelijken met andere duurdere steden. Profiteer hiervan en geniet van een verblijf in een gemeubileerd en ruim appartement, waar je kunt genieten van de privacy en onafhankelijkheid die je nooit zult hebben in een hotel of hostel. Ontbijt op het door jou gewenste tijdstip, vermijd het delen van gemeenschappelijke ruimtes en maak je geen zorgen om je bezittingen.

Plaatsen om te bezoeken in de buurt van de Kettingbrug

Aan beide zijden van het prachtige en historische Puente de las Cadenas heb je ongelooflijke plaatsen om te bezoeken. Aan de ene kant (de kant van de oude Pest) leidt de brug naar het Széchenyi-plein, waar ook het Gresham Paleis en de Hongaarse Academie van Wetenschappen zich bevinden. Aan de andere kant (in het oude Boeda), vindt je het Adam Clark Plein, naast de Kilometer Nul Steen en de kabelbaan van de Kasteelheuvel die leidt naar het Boeda Kasteel.

Hoe bereik je de Kettingbrug

De Kettingbrug bevindt zich op een echt centraal punt van de stad, dus het is heel gemakkelijk te bereiken vanaf verschillende punten en met verschillende vervoermiddelen. Vanaf Boedapest Ferenc Liszt International Airport, dat de hoofdstad van Hongarije bedient, kun je de basiliek van St. Stephen bereiken door bus 100E te nemen richting Deák Ferenc tér M en uit te stappen bij de laatste halte. Vanaf daar moet je ongeveer tien minuten lopen, een taxi nemen of bus 16 naar de brug nemen. De busreis duurt ongeveer 45 minuten. Vanaf het centraal station Boedapest-Keleti kun je een taxi nemen die je in minder dan tien minuten afzet aan de Kettingbrug of neem de metro (lijn M2) richting Déli pályaudvar M en stap uit bij het Deák Ferenc-plein, vanwaar je tien minuten moet lopen of bus 16 kunt nemen. De metrorit duurt ongeveer vijftien minuten.

Inschrijven voor onze aanbiedingen
Wat te doen