Appartementen in Central Park

#OnlyBeFrom meer dan 20.000 bestemmingen

0

Appartementen in Central Park

ordenen:
Populariteit
Prijs
Beoordeling
Afstand tot het centrum
Grootte
Kamers

Ga na of u alle zoekcriteria correct geschreven hebt

Wat te doen

Bezienswaardigheden  

Yankee Stadium 2 Appartementen

Appartementen in de buurt van Central Park: Het hart van New York

Met zijn grote aantal belangrijke gebouwen en zijn unieke stedelijke ontwerp, is New York vooral interessant voor diegenen die geïnteresseerd zijn in architectuur, monumenten en stedelijke landschappen. Onder de grote monumenten in de hoogte vindt je zeer beroemde gebouwen, zoals het Empire State Building, het Vrijheidsbeeld en het World Trade Center. We kunnen ook een groene long vinden die de stad een uniek tintje geeft: Central Park.

Deze enorme rechthoek van ongeveer 4.000 meter lang en 800 meter breed is het hart van Manhattan en wordt jaarlijks door miljoenen toeristen bezocht, het is ook een plek van rust en activiteiten voor de lokale bevolking. Binnen het park zijn er verschillende tuinen, twee schaatsbanen, een dierentuin, een botanische tuin, verschillende lagunes (een kunstmatig meer van 42 hectare), een atletiekbaan, een zwembad, verschillende tennisbanen, een Victoriaans kasteel dat dienst doet als observatorium (het kasteel Belvedere), tientallen sculpturen, verschillende fonteinen, honderdduizenden bomen en allerlei soorten vogels, eekhoorns, vissen, konijnen en andere kleine dieren. Daarnaast zijn er activiteiten zoals openluchtconcerten, filmvertoningen, toneelstukken, kunstenaars, schilders en shows met poppen voor kinderen.

Als je naar New York gaat, moet je Central Park meer dan eens bezoeken. We raden je aan een appartement in de buurt van Central Park te huren om het meeste uit deze iconische ruimte van de meest populaire stad van de westerse cultuur te halen.

Appartementen in de buurt van Central Park - Plaatsen om te bezoeken in Central Park

Accommodatie in de buurt van Central Park

In New York vindt je ongetwijfeld een van de breedste en meest gevarieerde accommodatieaanbiedingen ter wereld. Allerlei hotels van elk aantal sterren zijn te vinden in de wolkenkrabbers. Je vindt er lawaaierige jeugdherbergen tot beroemde luxehotels die je misschien in films hebt gezien. Als je echter optimaal van je verblijf in deze unieke stad wilt genieten, raden we je aan een appartement te huren. In je eigen uitgeruste en gemeubileerde appartement heb je een unieke onafhankelijkheid en comfort, waarvan je nooit zult genieten in een hotel of hostel. Bovendien kun je de New York-ervaring ten volle ervaren, zoals je op televisie en in je favoriete films ziet. Bij Only-apartments hebben we een compleet aanbod volledig gemeubileerde en uitgeruste appartementen in New York, vooral in de buurt van het beroemde Central Park. We hebben alle maten en stijlen, dus je kunt degene kiezen die het beste past bij jouw smaak en behoeften.

Plaatsen om te bezoeken in Central Park

  • Belvedere Castle. Dit prachtige Victoriaanse gebouw dateert uit 1865 en biedt een van de beste panoramische uitzichten vanuit Central Park, omdat het zich op het hoogste punt bevindt. Meteorologische activiteiten worden uitgevoerd in het observatorium, er zijn ook gebieden gewijd aan de flora en fauna van het park.
  • Shakespeare in the Park. Voor liefhebbers van klassiek theater biedt Central Park niet te missen stukken van de grote Engelse toneelschrijver. Als je deze optie prefereert boven de klassieke Broadway-theaters, zul je niet teleurgesteld worden. Het enige nadeel is dat er meestal een lange rij staat om kaartjes te bemachtigen, omdat deze shows erg populair zijn onder de lokale bevolking en bezoekers.
  • Schaatsen. Je vindt twee ijsbanen in het park. De twee schaatsbanen, Lasker en Wollman, zijn open in de winter, zowel overdag als 's avonds. Het is een ideale activiteit voor stelletjes of gezinnen, en je kunt schaatsspullen huren.
  • Loeb Boathouse. Op rustige dagen dat de beste optie een buitenactiviteit is, moet je overwegen om de dag op het water door te brengen. Bij deze bootverhuur kun je een roeiboot huren, een gondeltocht huren in Venetiaanse stijl of zelfs een drankje nemen terwijl je het meer vanaf de kant ziet. Het is een zeer pittoreske plaats die in verschillende New York-films voorkomt.
  • Central Park Zoo. In deze geweldige dierentuin, gelegen in het park, vindt je meer dan 130 verschillende diersoorten. De toegang is via 64th Street. De geschiedenis gaat terug tot 1860, toen het werd geopend als een "menagerie"; Sindsdien heeft het echter verschillende renovaties ondergaan, tot het huidige ontwerp.
  • Literary Walk. Deze "literaire wandeling" is een serie sculpturen die in een bepaald deel van het park worden getoond. De naam komt van de sculpturen van schrijvers als Fitz-Greene Halleck, Robert Burns, Sir Walter Scott en William Shakespeare. Daarnaast zijn er sculpturen van andere historische figuren, zoals Christopher Columbus.
  • Ritje in een paardenkoets. Als je het lopen moe bent en je op een rustige en romantische manier het park wilt verkennen, vergeet dan niet dat er veel door paarden getrokken koetsen zijn die elke dag rondrijden. De ritjes duren meestal ongeveer een uur en de koetsiers spelen de rol van gids en vertellen je de geschiedenis en bijzonderheden van de meest emblematische aandachtspunten van het park terwijl je ze bezoekt.

Hoe bereik je Central Park

Central Park, zoals de naam al aangeeft, bevindt zich in het centrum van Manhattan. Als je dat toevoegt aan het enorme oppervlak dat het inneemt, kun je aannemen dat alle wegen er naartoe leiden. Het park loopt van 59th Street naar 110th Street, en van Central Park West naar de beroemde Fifth Avenue. Bijna alle metrolijnen en veel stads- en toeristenbussen passeren het park.

Inschrijven voor onze aanbiedingen
Wat te doen