Appartementen in Castelo de São Jorge

#OnlyBeFrom meer dan 20.000 bestemmingen

5

Appartementen in Castelo de São Jorge

ordenen:
Populariteit
Prijs
Beoordeling
Afstand tot het centrum
Grootte
Kamers

Wat te doen

Bezienswaardigheden  

Praça do Comércio 8 Appartementen
Rossio 8 Appartementen
Mosteiro dos Jerónimos 5 Appartementen
Torre de Belém 2 Appartementen

Laatste reacties

Onze appartementen in Castelo de São Jorge, Lissabon, Portugal hebben een score van 4.7 op 5 op basis van 160meningen. Boek uw appartement vanaf US$80/nacht

Appartementen in de buurt van het San George kasteel: accommodatie in het kleurrijke Lissabon

Het Castelo de São Jorge (of simpelweg het kasteel van San Jorge) is een middeleeuws fort in Arabische stijl op de top van een heuvel, in het historische centrum van de stad Lissabon. Vanaf dit strategische punt in de hoofdstad van Portugal kun je niet alleen een groot deel van de stad zien, maar ook de rivier de Taag. De constructie die ooit een ondoordringbaar fort was vanwege de strategische ligging in de hoogte, met talloze veroveringen en bevrijdingen van Lissabon, is tegenwoordig een van de populairste toeristische plekken. Vanaf het kasteel en de heuvel waarop het zich bevindt, kun je genieten van een van de beste uitzichten over de stad. Je kunt ook genieten van de pittoreske tuinen, muren, torens (met name de toren van Ulysses, die een uitzicht van 360 graden biedt) en trappen in het gebouw. Neem je camera mee! Het is de meest bezochte bezienswaardigheid van Lissabon en hoewel je dit enorme kasteel niet kunt huren om je verblijf in Portugal door te brengen, kun je een van onze volledig uitgeruste en gemeubileerde appartementen in de omgeving huren.

Appartementen in de buurt van het San George kasteel - Bezienswaardigheden in de buurt van het kasteel van San Jorge

Accommodatie in de buurt van het Kasteel van San George

Lissabon is een van de meest pittoreske steden in Europa. Het is aantrekkelijk vanwege de geschiedenis, het eten, de monumenten, het aangename klimaat en de pittoreske straatjes. Met een toenemend aantal toeristen zijn de aangeboden accommodaties gevarieerd en talrijk. Er zijn feesthostels voor jongeren die het uitgaansleven van de hoofdstad van Portugal willen ervaren; er zijn eenvoudige hotels en luxe hotels die tot de grootste franchises behoren, naast vele bed & breakfasts met een nogal vertrouwde sfeer. Maar als je de volledige ervaring wilt beleven, is er geen betere optie dan een appartement te huren in Lissabon, bij voorkeur in de buurt van het kasteel van San Jorge. In een volledig ingericht en uitgerust appartement kun je genieten van een vakantie in je eigen tempo en zoals in elk ander type accommodatie. Je bent niet afhankelijk van ontvangstschema's, gedeelde ruimtes of vervelende geluiden van andere gasten. Ontspan in je eigen appartement. Bij OnlyApartments hebben we een uitgebreide catalogus van accommodaties waar je grote flats kunt vinden met verschillende kamers, studio's voor solo reizigers of koppels en appartementen.

Bezienswaardigheden in de buurt van het kasteel van San Jorge

Nadat je de prachtige stad Lissabon vanaf de heuvels van het kasteel van San Jorge hebt gezien, wil je zeker enkele van zijn schoonheden van dichtbij bekijken. In deze sectie presenteren we je enkele van de must-see bezienswaardigheden in de buurt van het kasteel, zodat je het meeste uit je verblijf in deze kleurrijke en unieke stad kunt halen.

Hoe kom je bij het kasteel van San Jorge

Neem vanaf de luchthaven van Lissabon bus 708 in Praça do Aeroporto naar Martim Moniz en stap uit bij de laatste halte. De reis duurt ongeveer 20 minuten. Wanneer je uitstapt, bevindt je je aan de voet van het kasteel. Maar laat je niet misleiden! Het beklimmen van het fort is niet zo gemakkelijk en snel als het lijkt. Een wandeling van ongeveer twintig minuten wacht op je om de top te bereiken. Als je met de trein in Lissabon aankomt, ben je in een bevoorrechte positie om het kasteel te beklimmen. Je kunt een taxi nemen (wat ongeveer tien minuten duurt) of een wandeling maken door de historische wijk van Lissabon en over de heuvel van het kasteel (ongeveer 20 minuten).

Inschrijven voor onze aanbiedingen
Wat te doen