Appartementen in Camp Nou

#OnlyBeFrom meer dan 20.000 bestemmingen

19

Appartementen in Camp Nou

ordenen:
Populariteit
Prijs
Beoordeling
Afstand tot het centrum
Grootte
Kamers

Wat te doen

Bezienswaardigheden  

Fira de Barcelona 92 Appartementen
Sagrada Familia 77 Appartementen
Palau Sant Jordi 71 Appartementen
Casa Batlló 43 Appartementen
Las Ramblas 41 Appartementen
La Pedrera 28 Appartementen
Platja del Bogatell 23 Appartementen
Parque Güell 23 Appartementen
La Boqueria 18 Appartementen
Plaza Real 16 Appartementen

Laatste reacties

Onze appartementen in Camp Nou, Barcelona, Spanje hebben een score van 3.8 op 5 op basis van 11meningen. Boek uw appartement vanaf US$61/nacht

Appartementen in de buurt van Camp Nou: Accommodatie om te huren

Camp Nou is een van de drie grootste voetbalstadions van de wereld en de trots van de mensen in Barcelona die vanaf de tribunes hun favoriete club F.C. Barcelona toejuichen. Het stadion is gelegen in de wijk Les Corts, een traditioneel deel van Barcelona. Het stadion werd geopend op 24 september, 1957, wat de dag is van Onze Lieve Vrouw van Barmhartigheid, de schutsheilige van Catalonië. Deze historie is al vele jaren verbonden aan F.C. Barcelona, ook bekend als de “azulgranas”, wat tot grote vreugde van de Catalaanse gemeenschap heeft geleid.

Sinds de opening heeft het stadion verschillende uitbreidingen en vernieuwingen ondergaan. Een van de meest ambitieuze renovatieprojecten vond plaats in 2007, wat samenviel met de vijftigste verjaardag van Camp Nou. Voor deze gelegenheid werd er een internationale wedstrijd gehouden om met ideeën te komen om het stadion te renoveren en te moderniseren. De gemeenteraad en de vereniging van architecten hadden twee vereisten: de algemene structuur dient te worden gerespecteerd en de renovatie diende voor de 50e verjaardag te worden voltooid. De winnende partij gebruikte het werk van Antonio Gaudí als inspiratie en stelde voor, naast de toename van de capaciteit tot 100.000 zitplaatsen en deze meer comfortabel te maken, de buitenkant van het stadion te bedekken met blauwe, rode en gele platen om de kleuren van Barcelona en Catalonië te vertegenwoordigen. Hoewel het project werd goedgekeurd, werd het vanwege de kosten gestaakt en zal er slechts een gedeeltelijke renovatie plaatsvinden om de dringende problemen te corrigeren en de Espai Barça te creëren.

Espai Barça is het meest ambitieuze project van F.C. Barcelona, zowel in termen van sport als architectuur. Dit project zal 600 miljoen euro kosten en zal de New Palau Blaugrana omvatten, een multipurpose sportpaviljoen met een capaciteit van 12.500 toeschouwers, wat zal worden gebouwd samen met een bijgebouw in hetzelfde gebied als de Mini Estadi. Deze zal een ijsbaan bevatten, en faciliteiten voor de Barça Football Academy. Tot slot zal de nieuwe indoor Camp Nou worden gebouwd, met een capaciteit van 105.000 mensen. Een ander onderdeel is Campus Barça, wat zal worden geïntegreerd in de Les Corts-gemeenschap via de Les Corts Sports Club. Dit enorme project voldoet aan een eerdere eis van de gemeenschap, die kritiek had op het gebrek aan toegang tot de faciliteiten.

Momenteel is de grootste zorg voor het management van Camp Nou om ervoor te zorgen dat het dak alle mensen beschermt tegen de kou en regen en dat de verlichting duurzaam en consistent is met nieuwe technologie om het milieu te beschermen. Ook zal er wifi worden geïnstalleerd.

Om meer te weten te komen over deze projecten, en nog veel meer, kunt u een tour met een gids door Camp Nou maken. Zo ziet u de plekken waar de sterspelers werkzaam zijn, en leert u dat veel van hen bidden voordat ze het veld op gaan, wat de reden is dat er een kapel aanwezig is. En als u fan bent van Leo Messi, krijgt u de kans om een “gebedsruimte” te bezoeken met vier Ballon d’Or- en Gouden Schoen-onderscheidingen die worden tentoongesteld.

Huur vakantie appartementen dichtbij Camp Nou

Accommodatie dicht bij Camp Nou

Camp Nou beslaat een gebied van 20 hectare in Les Corts, Barcelona. Naast de voetbalwedstrijden, vindt u in Camp Nou ook een museum over de geschiedenis van F.C. Barcelona en voetbal in het algemeen. Er is in de buurt van Camp Nou veel accommodatie aanwezig, wat varieert van prachtige vijfsterrenhotels, met alle luxe en voorzieningen die u maar kunt wensen, tot kleine knusse hotels die veel voordeliger zijn zonder al deze luxe. Naast hotels zijn er ook hostels en guesthouses tegen meer redelijke prijzen. Toeristenappartementen zijn een andere zeer populaire optie, waar u zelf kunt koken en uw kleren kunt wassen. Deze zijn voorzien van alles wat u nodig hebt, inclusief wifi en toegang voor gehandicapten. Studio’s en B&B’s vormen een geweldig alternatief voor jongeren tegen goede prijzen. Als u vragen hebt, kunt u de lijst met appartementen in de buurt van Camp Nou op onze website raadplegen.

Plaatsen om te bezoeken in de buurt van Camp Nou

Onze appartementen bevinden zich in de buurt van de hierboven genoemde plaatsen die uw vakantie onvergetelijk zullen maken. Als u in de buurt van het stadion wilt verblijven, hoeft u slechts onze lijst met appartementen in de buurt van Camp Nou te raadplegen.

Vervoer naar Camp Nou

De luchthaven Barcelona - El Prat ligt 14 kilometer van Camp Nou. Tegenover de terminal kunt u de Aerobus pakken, die u naar Plaza Cataluña brengt, vanwaar u lijn 3 van de metro kunt pakken om bij de halte María Cristina uit te stappen. Taxi’s zijn vanaf de luchthaven 24 uur per dag beschikbaar, met verschillende tarieven ’s nachts en overdag. Ook kunt u op de luchthaven een auto huren.

Inschrijven voor onze aanbiedingen
Wat te doen