Appartementen in Big Ben

#OnlyBeFrom meer dan 20.000 bestemmingen

109

Appartementen in Big Ben

ordenen:
Populariteit
Prijs
Beoordeling
Afstand tot het centrum
Grootte
Kamers

Wat te doen

Bezienswaardigheden  

Hyde Park 347 Appartementen
British Museum 137 Appartementen
Wembley Stadium 136 Appartementen
Madame Tussauds 109 Appartementen
Piccadilly Circus 90 Appartementen
National Gallery 90 Appartementen
Tower Bridge 89 Appartementen
Trafalgar Square 67 Appartementen
Saint Paul's Cathedral 48 Appartementen
O2 Arena 46 Appartementen

Laatste reacties

Onze appartementen in Big Ben, Londen, Verenigd Koninkrijk hebben een score van 3.9 op 5 op basis van 18meningen. Boek uw appartement vanaf US$130/nacht

Appartementen in de buurt van de Big Ben: Een Onvergetelijk Verblijf in London

Londen is de hoofdstad van rock en mode. Het is een uniek historisch centrum, thuis van de Britse royalty, het belangrijkste financiële centrum van Europa en nog veel meer. Het is een stad die elke reiziger moet kennen, om een van deze vele redenen. In het centrum van de hoofdstad van Engeland staat het meest emblematische gebouw in de stad: de Big Ben. Dit is de bijnaam van de klokkentoren van het Paleis van Westminster. Deze naam verwijst oorspronkelijk alleen naar zijn belangrijkste bel, die meer dan 13 ton weegt en bijna drie meter in diameter is. De toren is ontworpen in neo-gotische stijl en voltooid in 1859, hij wordt door Unesco als werelderfgoed beschouwd. De vierzijdige klok is de grootste in zijn soort, daarnaast is het de op twee na hoogste klokkentoren ter wereld. Hij is meer dan honderdvijftig jaar oud. De toren wordt gerenoveerd sinds augustus 2017. Toeristen kunnen een lift nemen naar het hoogste punt van het gebouw. Niet alleen voor de schoonheid en het belang van dit gebouw, maar ook vanwege de nabijheid van de meeste belangrijke bezienswaardigheden van Londen, aarzel niet om een appartement te huren in de buurt van de Big Ben om ten volle van je verblijf in deze stad te genieten.

Appartementen in de buurt van de Big Ben - Plaatsen om te bezoeken in de buurt van de Big Ben

Accommodatie in de buurt van de Big Ben

Londen is een van de grootste en meest toeristische steden ter wereld. Het combineert cultuur, nachtleven, het financiële centrum, rock and roll, de geschiedenis van de Britse kroon en nog veel meer. Als stedelijk centrum, bruisend en aantrekkelijk voor bezoekers van over de hele wereld, biedt Londen alle soorten accommodaties: luxe hotels, hostels, pensions en meer. Je beste optie om van deze klassieke en moderne stad te genieten, is echter om een appartement te huren. Het ideale gebied is het hart van deze enorme stad: vlakbij de Big Ben. Wij bieden een breed scala aan appartementen van alle soorten. Je kunt kiezen wat het beste past bij jouw behoeften. We hebben volledig gemeubileerde en uitgeruste studio's en appartementen, zodat je in je eigen tempo van de stad kunt genieten.

Plaatsen om te bezoeken in de buurt van de Big Ben

Hoe bereik je de Big Ben?

Er zijn verschillende belangrijke luchthavens in Londen. Vanaf de grootste luchthaven, Heathrow, moet je de metro nemen naar Arnos Grove en een overstap maken naar Earl's Court, waar je de District Line naar Upminster moet nemen en uitstappen bij Westminster. Deze reis duurt ongeveer een uur. Een andere optie vanaf Heathrow is om de Heathrow Express-trein te nemen, die een beetje duurder is dan de metro, maar sneller. Wanneer je aankomt op station Paddington, moet je de metro nemen (Circle lijn in de richting van Victoria) en uitstappen bij Westminster. Vanaf London City Airport kun je de DLR-trein nemen naar Bank en uitstappen bij Canning Town, waar je de metro (Jubilee-lijn naar Stanmore) moet nemen en uitstappen bij Westminster. Vanaf Gatwick Airport kun je de Gatwick Express-trein nemen, die je naar Victoria-station brengt (vanwaar je de metro kunt nemen), of de Southern- of Thameslink-lijnen (beide gaan naar de London Bridge, vanwaar je de metro moet nemen). Vanaf het vliegveld van Luton moet je de Thameslink-trein naar station West Hampstead nemen, waar je de metro kunt nemen.

Als je met de trein naar de stad reist, is het zeer waarschijnlijk dat je van het station van King's Cross vertrekt. Vanaf daar kun je verschillende ondergrondse combinaties maken. De snelste is om de Victoria-lijn naar Brixton te nemen, uit te stappen bij Green Park en de Jubilee-lijn richting West Ham te nemen en uit te stappen bij Westminster.

Inschrijven voor onze aanbiedingen
Wat te doen